• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO - debata a komentáře
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    BLONDYNKA: V 70 letech rozjetý produktivní život? A ty jsi spadla odkud, prosím tebe?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    FIONOR: Chtěla jsem se zeptat na totéž a bála jsem se postihu :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ARGANNAH: Musela jsem si tenhle příspěvek přečíst dvakrát, pač jsem nemohla uvěřit svým očím. Že ještě v dnešní době vypustí někdo z huby takovou nehoráznost, že "sedmdesátiletá stařenka", to je neuvěřitelné. Dnes, kdy se těsně před sedmdesátkou teprve jde do důchodu, kdy běžně lidé mezi šedesáti a sedmdesáti řídí obrovské firmy, mají naplno rozjetý produktivní život a dosahují profesních úspěchů, o jakých se tobě ani nesní, si nějaká husa dovolí vykládat něco o sedmdesátileté stařence, která by už neměla vypadat "takhle" - rozuměj snažit se být atraktivní a mladší. Neskutečné.
    Myslím, že by ti dost prospělo kouknout se do zrcadla sama na sebe, Cher podle mě vypadá o dost líp než například ty, a zamysli se u té příležitosti nad tím, jak budeš v jejím věku vypadat sama a jestli jí budeš sahat aspoň po kotníky. Klidně se pak belhej ulicemi o hůlce jako pravověrná stařenka a normální lidi nech na pokoji.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    FIONOR: Bydleli tam dva postarší bezďáci... Nevím, zda to má pro někoho větší význam než pro ně.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    OMNIHASH: aha, díky
    čekal jsem, zda to nebude mít nějakou kulturní hodnotu nebo komunitní význam...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FIONOR: http://cs.wikipedia.org/wiki/Rustonka - v zásadě součást průmyslovýho dědictví, stejně, jako se chráněj třeba výlezy z šachet na Kladně nebo sklárny v Anníně/Nižboru atd.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ehm... čím byl ten nevzhledný komín tak významný?
    A je to naprosto seriózní otázka, nikoliv trolling. Nikdy jsem o to místě neslyšel a kromě toho, že po komínech lezou aktivisti Greenpeace a věší na ně své transparenty, jsem se nesetkal s tím, že by měly nějaké praktické využití.
    TAARA
    TAARA --- ---
    [ JASMINOVA @ PŘED A PO ]

    skoda ze nemuzu dat dva plusy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: dvě generace mladší.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACKO: Mezi tím, že "matka vypadá dobře a mladě" a mezi tím, že někdo vypadá o celou generaci mladší, je dost podstatný rozdíl.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ARGANNAH: Takže vzájmu duševního zdraví svého potomstva si matka nemůže dovolit vypadat dobře a mladě? Tak to je velmi smutný pohled na života běh. Já spíš vidím problém v tom, když matka je od přírody krásná a dcera moc krásy nepobere, ale to jsou věci, se kterými se nic moc dělat nedá.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A pro pořádek dodávám, že to se nevztahuje na případy, kdy čtyřicítka vypadá na třicet (super, chci taky!), ale kdy na těch třicet vypadá pětašedesátnice.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ILLUZE, SITH: Nikdo nenutí staré dámy, aby se o berli, v hadrech a zvrásnělé belhaly ulicemi, nicméně podle mého není-li na matce znát, že je o generaci starší, než její potomstvo, a ještě je-li k tomu velmi krásná, může to nadělat na těch dětech pěknou paseku.
    SITH
    SITH --- ---
    ILLUZE: a dnešní čtyřicetileté ženy vypadají mnohdy lépe i než jejich 15ti leté dcery :))
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ARGANNAH: ano, populace stárne... ale dnešní generace už není o padesátiletých důchodcích, sedmdesátiletá paní vůbec nemusí být zavřená s hůlčičkou ve svém bytě, jak to bylo dříve

    dnešní čtyřicetileté ženy vypadají mnohdy mnohem lépe než čtyřicítky ze sedmdesátých let, natož pak šedesátnice
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARGANNAH: v tom pripade obdivuju tvoje umeni vzdalene diagnostiky.

    (A pardon za tu hrubku v minulem prispevku.)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ESTEN: ano.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARGANNAH: debata zacala tim, ze by tak podle tebe vypadat "nemela". Ja se ptal, co tim myslis. Takze odpoved je, ze to podle tebe skodi jejimu psychyckemu zdravi a k tomu jejim detem?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ESTEN: Jistě, je to můj názor. Tím celá ta debata začala, že na to mám nějaký názor a ptám se, jestli jsem sama. Co ti na tom vadí? A pokud jde o její děti, viditelně v té rodině jedou pěkná psycha a vůbec bych se nedivila, kdyby to skutečně bylo o tom, jak radikálně se jejich matka vymezuje co do vztahu k ideálu krásy. Můžeme samozřejmě diskutovat, jestli to je tím nebo není, samozřejmě se nikam nedostaneme, protože o tom ani jeden z nás nic bližšího neví, ale mně tahle situace prostě moc zdravá nepřipadá.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ARGANNAH: "mít mysl sedmdesátileté babičky zavřenou v těle sexy třicátnice*) musí být naprosté psycho" -- ale to je jenom tvoje interpretace a odsouzeni. Ja zase nevidim proc by to melo bejt "naprosté psycho". A zda se mi to, nebo naznacujes, ze deti jsou transgender a transvetita protoze jejich mati vypada mladsi, nez je? A jestli ne (jak uprimne doufam), jak to souvisi s tematem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam