KONZUM23: Ano, ale je schopen třeba reflexi přijmout, když tu je na 10 komentářů jedna báseň?
- to nevím. nemám křišťálovou kouli a nejsem telepat. je? není? a jak to s tím souvisí? schopnost přijmout reflexi je u někoho dána počtem příspěvků? orly? jeho chyba.
O teplosti tohoto fóra nemluvím, ale je mě známa. Já zastávám kritické myšlení a kritika musí existovat stejně jako pochvala, ale obojí v rozumném množství.
- a jsme u toho... už zase. za a) CO je rozumné množství a b) nemusí - protože někdo píše věci klidně i převážně chvályhodné (a těch je méně) a někdo napíše halt sračku, o níž ani nelze docenit alespoň pravopis, protože s jazykem řada lidí až hanebně válčí. ne, nic takového nemusí, protože není pevně stanoveno, co je rozumné množství, a navíc se kvality prudce různí.
Nemohu si pomoci, prostě tohle tu nějak nefunguje. /MŮJ NITERNÍ: Glorifikují se sračky a zajímavý věci tu leží bez komentáře - to nijak nesouvisí s mojí osobou, jak jsem řekl dávám sem ty horší kousky/.
- funguje to tu docela dobře. za poslední 2 - 3 roky se "starším" povedlo objevit tak 2 - 3 nadějné autory, což, pokud je to pravda, je vlastně výborný výsledek. minimálně jedna osoba z nás, (šéf)editorka dnes již poměrně respektovaného periodika, si tu svých pár na uvedení našla. za sebe jsem si tu pár zajímavých lidí našel. (ostatní nechať se vyjádří.)
- "Glorifikují se sračky a zajímavý věci tu leží bez komentáře" - no vidíš a já bych naopak řekl, že názory i starších tohoto klubu se často různí, neshodnou se atd. a dokonce bych i tvrdil, že si tu posledních pár dní notuješ nad sračkami, včetně vlastních, a žádnou zajímavou věc jsem tu už chvíli neviděl (od okamžiku Momenta:)