• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Kdož jsi bez viny, hoď první kamenem.

Přestaňme hejtovat Bakalu, je to uplně u prdeli.

Raději mi řekněte, konkrétně teda ten ID co dělá ty koně :) nebo co (zaponěl jsem jméno) estli bude aspoň ten nákup alfy/bety po skončení kickstarteru dražší, než je na něm, nebo jestli to vyjde nastejno..

Bych skoro i řekl že se vyplatí dlouhodobá produkce těch mečů/tisků/mincí etc jako doplňkový předměty, to vypadá že bude dost úchyláků co by rádi 1:1 kopii svýho meče :-D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    WITTGENSTEIN: tak ja netvrdim ze je jedinej kdo ma treba i v tomhle konkretnim pripade maslo na hlave,. Ale. Uz jsme opravdu hodne OT. Radsi neco z jinyho soudku:

£1,046,590, T-6h20min
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JVMLOK: To je přece složitější, ne?
    - Není viník člověk, který při privatizaci OKD nevyňal bytový fond z privatizovaného majetku?
    - Není viník ministr financí, který Bakalovi za daných podmínek OKD prodal? (Nápověda: jmenuje se Bohuslav, má přezdívku "Kufřík" a je teďka něco jako premiér.)

- A už úplně mimo soutěž je otázka, zda má jakýkoli nájemník právo očekávat, že mu někdo odprodá byt za 40k. V Praze za to není ani metr čtvereční bytu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    Nevím no ale všichni ti dnešní miliardáři co mají peníze z devadesátek a z bývalého státního majetku jsou prostě takový... jak to říct... nezasloužení? Prostě v tom startu měli nějakou významnou výhodu.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D1RABBIT: hele kazdej z lidi co maji prachy ma svoje specifika. ja prave radsi koukam na kazdyho zvlast, nez na skupinu trpici kolektivni vinou, protoze dycky bys nasel veci, kvuli kterejm by se u nej dala udelat vyjimka. U Bakaly konkretne si pamatuju byty OKD a to mi staci a at prispiva na co chce, posral nebo zkomplikoval zivot tolika lidem, ze je uplne jedno jestli zasponzoruje detsky hriste, kingdom come nebo nejakej pastak. tuhle vinu neodcini, i kdyby mel PR sebelepsi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    D1RABBIT: Ma penize? Ma! Zaslouzi si tedy spravedlivy hnev ceskeho lidu! ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D1RABBIT: mas pravdu. je svatej.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    D1RABBIT: Aha, už vidim, kde je chyba. Já totiž myslel, že tvůj předchozí příspěvek je na mě. Jakože právě platí daně někde venku ;) To se omlouvám.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    D1RABBIT: co ma s cim co spolecneho to, kolik kdo podporuje charitativnich a sportovnich projektu?
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    FATAL_: tak to nechápu jak ses dostal na nyx
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    D1RABBIT: Poptal bych se, ale nemám kamarády ve vysokém byznysu a politice jako všichni ostatní diskutující.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FATAL_ ,RUTHAN: OKD byty je sibrostvi jak svin.
    NELLI
    NELLI --- ---
    mě teda přijde ten poslední stretch goal dost nešťastně podanej. Já bejt "ordinary random actor", co si ho WH najmuli na mocap, tak budu asi větou "we shall be able to hire BETTER actors" vcelku uraženej.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    VANEK: Bakala se od tech nasich sibru lisi, hlavne tim, ze od 81 jestli se nepletu, zil a studoval v USA, sem si prisel, jen pro prachy.. ukazat, jak ses to s nima dela, v dobe, kdy ostatni mistni manageri byli naprosto mimo, nebo to byla parta zlodejskejch wekslaku.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JVMLOK: Tak tohle zrovna můj názor na něj fakt neovlivnilo. Maximálně v tom směru, že se nebojí vstoupit na jinej trh.
    S tím zmrdstvím to beru relativně vůči ostatním, ale tahle debata sem opravdu nepatří.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    FATAL_: Prosimte nechci ti krast iluze, ale fakt, ze podpori nasi oblibenou hru, z nej teda v zadnym pripade nedela lilii. Mozna by ses na nej mel poptat v Ostrave, ty lilie. Ale to sem vyrazne nepatri..
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JVMLOK: Tak zrovna Bakala je oproti ostatním miliardářům IMHO čistej jak lilium.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    VANEK: Jako ze by se chysta vypsat KS na opravu bytovejch jednotek v Ostrave? Nebo si ho pletu s nejakym jinym hajzlem?
    VANEK
    VANEK --- ---
    TRAGED: Nejmenovanovaný, ale dobře informovaný zdroj tvrdil, že uhlobaron si nechal osobně vysvětlit princip a pravidla Kickstarteru, které vzbudily jeho živý zájem, sympatie a komentář, že taková možnost vybrat od lidí peníze a přitom nebýt nikterak vázán jejich přáním v tom, jak je může rozházet, by mu na akciových trzích přišla velice vhod; a prý občas dokonce po dni plném náročného uhlobaronství pustí Kickstarter a koukne, jak to naskakuje.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    £1,000,901
    pledged of £300,000 goal
    22
    hours to go

go!go!go!go!go!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam