• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KARYSLAV: Což dělá z kickstarteru zábavu pro velký firmy s rozpočtem na vše včetně PR.

Dobrej produkt se prodá sám, čuráci si najmou PR a prodaj všechno. To jsi chtěl napsat?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MAIMONIDES: síla a pád kickstarteru, je na prezentaci. Buď si to vychytáš sám, jak jsem psal, nebo si s tím necháš pomoct.. Protože přece, ty si nekupuješ oblečení, ty zasadíš bavlnu, nasbíráš vlnu, upředeš si vlákna, pak z nich látku, že? Naco se soustředit na to co umíš, můžeš zahazovat čas se zbytečnostma.. To dává smysl. Proto si taky stavíš počítač sám.. Jo že to není to stejný ale? JE to to stejný, je to to stjený jako když fotograf řekne - no za dobrý objektivy si zaplatím, ale za software nebudu, protože zkopíčování softwaru není zločin, nikomu se nic nestalo.. (přirovnání, nebrat doslova).
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MAIMONIDES: Narážka na to, že ty na PR agenturu nemáš peníze? Nebo na co? PR agentura ti pomůže když máš málo času a potřebuješ naplánovat celou kampaň. Když si to sám budeš ladit rok dopředu, dosáhneš stejnejch výsledků, nebo i lepších.

Však to je jen na tobě, když ukážeš že si umíš udělat dobrý promo, a budeš mít kvalitní produkt, na kickstarteru ti utrhnou ruce. Tady to nadávání že "ale oni jsou AAA a jsou na kickstarteru, zmrdi, kradou mi pozornost" je fakt mimo mísu. Dobrej produkt se prodá sám. Tečka. Udělej hovna, a skončí na hnojníku.

Sám podnikám a vyvíjel jsem hry. Takže plakání bych si nechal pro sebe. Jestli jsem to špatně pochopil, tak si sypu rozdrcený instalační CDčka Dooma na hlavu..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Jasně. Kickstarter se přece řeší přes PR agenturu. Jak jinak.
    Hell, we even had problems finding a PR agency to represent us. We tried to hire several two months before the campaign, but everyone basically ignored us. Everyone told us that they don’t do Kickstarters – that press doesn’t cover Kickstarter projects anymore. Luckily, we met Corey Wade from US agency Sandbox Strategies, who believed in the project and quickly brought in Claudia Kuehl and Patrick Schroder from DELASOCIAL to focus on Germany. They got us in front of the press and thankfully the journalists responded positively and posted thoughtful previews of the game early in the Kickstarter campaign.

MIKEE
    MIKEE --- ---
    KARYSLAV: vecer jsme z pochopitelnych duvodu oslavovali, ale i kdybych mel cas neco psat na nyx, tak tohle jde mimo moji osobu .. prodej pres nas web bude, asi tam nebudou nektere ranky, o cenach nic nevim
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A kdy ze to ma Chris "Pope" Roberts prijet na tu Stredovekou prohidku? Dal bych nejake to setkani se skutecnou legendou :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance by Warhorse Studios » Thank you! — Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts/754383
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: Jo ID:MIKEE to je :-D prozradí než to v deset skončí?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Kdož jsi bez viny, hoď první kamenem.

Přestaňme hejtovat Bakalu, je to uplně u prdeli.

Raději mi řekněte, konkrétně teda ten ID co dělá ty koně :) nebo co (zaponěl jsem jméno) estli bude aspoň ten nákup alfy/bety po skončení kickstarteru dražší, než je na něm, nebo jestli to vyjde nastejno..

Bych skoro i řekl že se vyplatí dlouhodobá produkce těch mečů/tisků/mincí etc jako doplňkový předměty, to vypadá že bude dost úchyláků co by rádi 1:1 kopii svýho meče :-D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    WITTGENSTEIN: tak ja netvrdim ze je jedinej kdo ma treba i v tomhle konkretnim pripade maslo na hlave,. Ale. Uz jsme opravdu hodne OT. Radsi neco z jinyho soudku:

£1,046,590, T-6h20min
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JVMLOK: To je přece složitější, ne?
    - Není viník člověk, který při privatizaci OKD nevyňal bytový fond z privatizovaného majetku?
    - Není viník ministr financí, který Bakalovi za daných podmínek OKD prodal? (Nápověda: jmenuje se Bohuslav, má přezdívku "Kufřík" a je teďka něco jako premiér.)

- A už úplně mimo soutěž je otázka, zda má jakýkoli nájemník právo očekávat, že mu někdo odprodá byt za 40k. V Praze za to není ani metr čtvereční bytu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    Nevím no ale všichni ti dnešní miliardáři co mají peníze z devadesátek a z bývalého státního majetku jsou prostě takový... jak to říct... nezasloužení? Prostě v tom startu měli nějakou významnou výhodu.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D1RABBIT: hele kazdej z lidi co maji prachy ma svoje specifika. ja prave radsi koukam na kazdyho zvlast, nez na skupinu trpici kolektivni vinou, protoze dycky bys nasel veci, kvuli kterejm by se u nej dala udelat vyjimka. U Bakaly konkretne si pamatuju byty OKD a to mi staci a at prispiva na co chce, posral nebo zkomplikoval zivot tolika lidem, ze je uplne jedno jestli zasponzoruje detsky hriste, kingdom come nebo nejakej pastak. tuhle vinu neodcini, i kdyby mel PR sebelepsi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    D1RABBIT: Ma penize? Ma! Zaslouzi si tedy spravedlivy hnev ceskeho lidu! ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    D1RABBIT: mas pravdu. je svatej.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    D1RABBIT: Aha, už vidim, kde je chyba. Já totiž myslel, že tvůj předchozí příspěvek je na mě. Jakože právě platí daně někde venku ;) To se omlouvám.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    D1RABBIT: co ma s cim co spolecneho to, kolik kdo podporuje charitativnich a sportovnich projektu?
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    FATAL_: tak to nechápu jak ses dostal na nyx
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    D1RABBIT: Poptal bych se, ale nemám kamarády ve vysokém byznysu a politice jako všichni ostatní diskutující.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam