MYKEZ:
Naberu lidi, pak teprv zacnu planovat co s nema. mezitim je budu zivit, platit a doufat, ze adaptujou standardy chovani, ktery vlastne neexistovaly ani predtim (teda vlastne jo: bud sem lidi neposlouchal a nebo po lidech rvu). Pak se zavru do ajncliku, a budu kazdyho drbat a picovat protoze to vlasne neni moje chyba. Nasliboval jsem stovky a tisice vseho moznyho a nemel jsem ani ideu jak z toho ve finale udelam hru. Ale porad je to nejuspesnejsi kickstart, tak mi polibte prdel, protoze beze me by se to stejne cely posralo.
A nejvic je ten mesiaskej postoj...ja vsecko napsal, ja delal KS video a tak jsem pul roku nemohl delat nic jinyho, a budu po lidech rvat protoze co rikam jinak nedava smysl. a na zaver me prosim politujte, protoze to cely nesu na ramenou ale nemuzu si za to sam, proste neni druhej Vavra aby me naucil SMYSLUPLNE DELEGOVAT odpovednosti.
A pak hodiny premyslime jak na tech 9ti posranejch kilometrech prodlouzit herni dobu treba tim, ze hlavni postava bude po baru roznaset pivko. Uzasny.