• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    CLUSMAN: lol
    Realistic Medieval RPG Kingdom Come: Deliverance Postponed to 2017
    http://wccftech.com/realistic-medieval-rpg-kingdom-deliverance-postponed-2017/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    no nic, na vanoce si radeji sezente nejakou jinou hru
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KLEINZACH: Jo, ale prijde mi ze s nima warhorsaci komunikujou vic nez s gamesakama....
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    hrej.cz - to je mi ale drzej web... ve zpravach hovno a jeste prudej kvuli adbloku
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: No, znie to presne ako to mlženie ohľadom leta:
    1) "hra URČITE vyjde v lete"
    2) "presný termín nemáme, ale stále by sme ju chceli vydať v lete" (fakticky v poriadku, dalo by sa povedať aj "chceli by sme ju vydať pred dvoma rokmi")
    3) "presný termín nemáme, v lete to ale asi nestihneme"
    4) "skôr ako koncom roka to nebude"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLUSMAN: Stejne jako nemuzes zabit co nezije, nemuzes odlozit neco co nema termin. :-]
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    tak prej hledaj grafika...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja čakám, kedy dôjde na reklamnú kampaň "Dan Vávra wants to make you his bitch". :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hehe, a ja mel pocit ze jedinej kdo o tom diskutuje jsou lidi co uz tu hru stejne maji koupenou diky kickstarteru. Lidi co vyvoj nepodporili si ani v podstate nemaji na co stezovat, nikdo jim nic nedluzi.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    D1RABBIT: Dej na plebs! bude to super
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ULRIK: Jenomže Danova velkohubá prohlášení, až přijdou zpátky, tak nekousnou do predele jeho, ale někoho jiného, protože to přesně signalizuje jeho vystupování...když se něco posere, můžou za to všichni kolem, protože nedělali co jsem říkal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tomu nejak nerozumiem, u teba o nákupe nerozhoduje tvoj dojem z konečného produktu, ale to, čo o tom Ulrik píše na Nyxe pol roka pred vydaním?
    Slušný bizár.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: Lol
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CLAVEN: Me hlavne bavi jak slovaci umeji zvladat svoje emocionalni výkyvy, ale to uz je oftopic sry
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    CLUSMAN: Ani nemusím vidět Clavenuv příspěvek abych mel představu, ze to bylo něco ve stylu jeho velkého guru omnipotentního všechytrého Dana.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: asi ťa to prekvapí, ale 1) mám v piči, čo ťa ukľudňuje
    2) nie som osvietený, lebo poznám niekoho z vývojárov, akurát mám inside info
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CLAVEN: Este ze tu je osvicencu, jako ty. Uklidnuje me to
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    D1RABBIT: neviem, či si to Ulrik praje, ale je z branže, takže dosť tých ľudí pozná.

Ono sa dá tento trend pozorovať obecne - viacero ľudí, ktorí poznajú niekoho z vývojárov/okolia, má dojem, že to bude fail (Sirloon, Ulrik, ja), plebs si myslí, že to bude super.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NOOLY: Jasně. K neexistujícímu hernímu obsahu a polodementní AI vynikající dynamická hudba. Asi ne, Time.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam