• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: nech mu jeho nazory, nebo ti povolim svuj FB a tobe pak praskne podelne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Inak som sa omylom pozrel na Vávrov Twitter a je smutné, ako sa z liberála, ktorý ešte pred desiatimi rokmi obhajoval demokraciu a oponoval všelijakým konšpiračným trollom, stal protieurópsky, protiamerický, prokremeľský xenofóbny kokot, ktorý skočí na každý hoax.

Možno kúpil na airsofte príliš mnoho guliek do hlavy alebo čo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ULRIK: :)

Takže už třetí rok bude Warhorse retweetovat články, které je zařazují do top očekavaných RPG roku :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Zacinam se na hru tesit. To si smlsnu! ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    CLAVEN: Mě právě myslím napadlo non-delivery, ale taky to nemůžu najít.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VANEK: Je to možné, určite nie som prvý ani jediný, koho to napadlo :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    CLAVEN: Měl jsem dojem, že takhle se tu žertovalo už někdy loni, ale nemůžu to najít.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    CLAVEN: Ono je právě trefný, že už Kingdom Come samo o sobě znamená spíš něco, co nepřijde... :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Kingdom Won't Come: Undeliverance
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    D1RABBIT: ne, narozdil od tebe to ctu az do konce:
    'However, we’ve recently talked with a Warhorse spokesperson and got confirmation that Kingdom Come: Deliverance won’t be launched this year.'
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    CLUSMAN: lol
    Realistic Medieval RPG Kingdom Come: Deliverance Postponed to 2017
    http://wccftech.com/realistic-medieval-rpg-kingdom-deliverance-postponed-2017/
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    no nic, na vanoce si radeji sezente nejakou jinou hru
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KLEINZACH: Jo, ale prijde mi ze s nima warhorsaci komunikujou vic nez s gamesakama....
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    hrej.cz - to je mi ale drzej web... ve zpravach hovno a jeste prudej kvuli adbloku
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: No, znie to presne ako to mlženie ohľadom leta:
    1) "hra URČITE vyjde v lete"
    2) "presný termín nemáme, ale stále by sme ju chceli vydať v lete" (fakticky v poriadku, dalo by sa povedať aj "chceli by sme ju vydať pred dvoma rokmi")
    3) "presný termín nemáme, v lete to ale asi nestihneme"
    4) "skôr ako koncom roka to nebude"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLUSMAN: Stejne jako nemuzes zabit co nezije, nemuzes odlozit neco co nema termin. :-]
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    tak prej hledaj grafika...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja čakám, kedy dôjde na reklamnú kampaň "Dan Vávra wants to make you his bitch". :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hehe, a ja mel pocit ze jedinej kdo o tom diskutuje jsou lidi co uz tu hru stejne maji koupenou diky kickstarteru. Lidi co vyvoj nepodporili si ani v podstate nemaji na co stezovat, nikdo jim nic nedluzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam