• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: Dat textures...
    Už teraz je na tom vidieť, že development začal pred 4 rokmi, až to vydajú, bude to vyzerať dosť podpriemerne.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw a jeden programator se vyjadril ve smyslu ze pristi rok o letnich prazdninach bud bude slavit s rodinou u more, nebo hledat novou praci
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLUSMAN: to zni jako kdyz se zepta doktorka duchodce kolikrat tydne chodi na velkou
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    tak toby pro gamespot..."we dont have precise date, but the year 2017 is our release window."
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    CLAVEN: strong interpersonal skills v tomto pripade znamena 'jsem na porade schopen prehlucet ostatni' :D
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    SIRLOON: jo, zda se, ze to je verejny tajemstvi :]
    uprimne jsem do toho zas tak moc zabredavat nechtel, ale jestli jsem to spravne pochopil, tak situace s pribehem je takova, ze se porad predelava a predelava, protoze to proste do sebe nezapada. hehe, NDA asi jenom obsahuje 'RPG a simulator' :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RADOWAN: zajimave, jak se to presne shoduje s mymi informacemi :) ale to ze nemaj jeste hotovy story bych nerekl, pac to uz by hranicilo s porusenim NDA
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RADOWAN: fíha, strong interpersonal skills, to tam bude tuším prvý
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    CLAVEN: hele a je to tam! primo pod Vavrou!
    "Warhorse Studios (WHS) is looking for a Sales Manager to join our Publishing Team and manage the distribution and sales of Kingdom Come Deliverance. The successful candidate will be a self-starter with strong interpersonal skills, creativity and experience in Digital and Retail Sales, Marketing and Communication. We are looking for someone able to operate with minimum guidance and driven to make Kingdom Come Deliverance a strong reference in the RPG genre. Reporting directly to the CCO, the candidate should be able to establish a strategy and not be afraid to roll up sleeves to deliver on it."
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    CLAVEN: prave, zavidim praci ve WH
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RADOWAN: určite mu len závidíš!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    D1RABBIT: not sure if trolling or just very, VERY stupid
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    Ja jsem se o vikendu dostal k cloveku, kterej ma inside info a rikal mi, ze atmosfera je dost na picu. Lidi je sice dost a dobre zaplacenych [podle nej preplaceny a tak mrdaj na nejakou iniciativu a cekaj] ale nemaji zadne poradne vedeni a nikdo nevi 'co ted, kam dal, co s cim'. Navic se podle vseho Vavra chova uplne stejne k vlastnim zamestnancum, jako k backerum, investorum atd. Firemni kultura 0, do minusu tahana Varovou aroganci, ktera se ve finale odrazi na marketingu. Nehlede na to, ze az Bakala zavre prkenici, tak se z preplacenych programatoru stanou programatori chudi a nemotivovani uz vubec.
    Nejvic me pobavilo info, ze se to porad pise a tak nejak ten pribeh nikam nevede, predelava se spoustu veci ktere by meli byt uz davno jasne, viz. main story a alespon minimalni provazanost side questu.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    CLUSMAN: Ja videl i nektery tak dobre zmaknuty, ze dodrzeli terminy a jeste dodali obsah navic. KCD je hora sracek postavena na Vavrovym amaterismu. Mj. jeho "record of successful projects" kterej pouziva v argumentaci proti svym odpurcum je vskutku ohromujici (2 hry za 20 let)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLUSMAN: no, jestli si videl tu diskuzi co se tu postovala pred tydnem, kde hellba vyfuckoval nekolik lidi ze sou to zavistivi chudacci apod. tak zrovna tahle particka sou ti, kdo mu poslali 300 ecek a vic a sorry, pokud nekomu dam 10 klacku a on mi pak zacne nadavat do ubozaku, kdyz se ho zeptam jak postupuje vyroba produktu ktery sem stedre zaplatil, tak mi to neprijde jako uplne dobre udelane PR a marketing
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mam pocit, ze jsem se ocitl v paralelnim vesmiru.

To ja teda uz videl lepe zmaknute backer projekty.

Treba Broken Age.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    D1RABBIT: to si nemyslim... ja jsem pro vec nadsenej...

btw. Proc vam pripada marketing KCD spatnej? Ja osobne si myslim, ze lip zvladnutej beckerovskej projekt jsem nevidel.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Nepochodil si, pretože nehovoríš pravdu o tom blogu a k ostatnému si sa nevyjadril.
    MICHALFRIDRICH
    MICHALFRIDRICH --- ---
    CLAVEN: Neklamu, ale co už. Ok, jestli chcete házet hate, tak klidně. Já se snažil jednou za uherský rok dat Vávrovi kudos a prostě sem nepochodil.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MICHALFRIDRICH: Klameš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam