• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CLUSMAN: jo sorry, jinym nazvem pathologic

Pathologic Classic HD - Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DV02RsYR9Qg
    MAGE
    MAGE --- ---
    JVMLOK: za tu se upaluje...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JARDA128: za pravdu se neminuskuje.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    asi me zasypete minuskama a nadavkama ale ja si myslim ze KC nebude zdaleka tak dobrej jako dragon age 3 nebo skyrim, tj hry ktery vavra kritizoval.
    Jinak role playing pro me je jako vzivat se do role nekoho jinyho treba maga,valecnika nebo zlodeje a tam realismus imo neni treba
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    No prave :-)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DO_IT: Utopie? co je to za hru nejak se mi to peodarilo najit
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CLUSMAN: tahle myslenka uz par let zpatky realizovala Utopie, moc se to nechytilo
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLUSMAN: ono to necekani na tebe uz taky moc neplati, pac by ti mohly vychcipat npc a ses nahranej. Byly to jen silny reci o realnem svete
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNIZDO: Tak. Už jenom proto, že to je Stephensonem prošlapaná cestička a to i zpět, protože je slepá.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    ja to mam takhle, obecne lide, kteri jsou nejakym zpusobem siroke verejnosti znami a maji takovou velkou potrebu ve velke mire sdelovat svuj pohled na svet, mi prijdou obecne podezreli z toho ze jsou egomaniasticky magori. To neznamena ze nemuze bejt dobrej vedouci studia, ale pracovat pro nej bych asi nechctel. Kdyz to tene nebudu nejak personifikovat, tak na KCD shledavam nejzajimavesi herni myslenku v tom, ze jak vyvojari rikaji herni svet na vas nebude cekat, kdyz nebudete ve spravny cas na spravnem miste mate smulu. Na vsech ostatnich openrpg me vdzdy otravovalo to cekani npc na hrace. Sem zvedav. Na druhou stranu se obavam aspon co jsem z tech internich alf videl, ze opruz bude "prkennost" animaci a ovladani postavy, coz byb byl pro me gamebreak, kdyz to srovmam s plynulosti Witcher3. btw. zaklinac 3 se hellbojovi libil, dokonce si za nima obcas chodej pro radu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ICARUS: sorry, zapomnel sem tam prilepit ceduli sarkasm

btw Hellba mel zajimavy vikend. Ze nesnasi Brnaky, to je normalni, taky je uplne nemusim, ale ze si do nich kluk z Rychnova kopne hned 3x za vecer, to sem necekal :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SIRLOON: kdokoliv jiny nez cesi a mozna slovaci se nad to povznesou, protoze to budou vnimat jako "to slovansky stredoveky rpg". nejaka magie jim bude ukradena.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ICARUS: je tam magie = spatna hra
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ALCATOR: tak rekl bych ze zaklinac hlavne vavrovi brutalne vypalil rybnik, co se tyce "stredovekeho slovanskeho" rpg
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    D1RABBIT: Nemuzu hovorit za ostatni, ja vavrovi fandim, byl bych rad aby mu to vyslo, v neposledni rade proto ze jsem to koupil. Ale od zacatku mi dela starosti jedna vec - ze vavra spatruje zaklad hratelnosti a dobre hry obecne v tom, jak se spravne mlatit mecem, a ze cervnou barvu si mohli dovolit jen slechtici.
    Coz je presne to, vo cem dobra hra neni.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    CLUSMAN: Ale vůbec ne. My jsme naopak velmi rádi, že tam nebude. Protože KCD je realistický simulátor středověku, žádní draci, a každý přece ví, že ve středověku psi neexistovali.

To bude popiči hra, lepší než Zaklínač.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    to vas ten pes fakt tak zhrzil jo?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: samozrejme, ono ho to trefilo davno, ted se to jen zacina projevovat verejne. to ostrihnuti se muselo rozhodnout tak pred rokem nejpozdeji.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: to ale dosť neskoro, nie? Čakal by som, že realita ho tak nejak zasiahne skorej, než po 4 rokoch vývoja.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Rekl bych ze vavrovy predstavy o dokonalosti se potkaly s ma dati / dal. Coz neznamena ze to jeste porad nemuze byt dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam