• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    COLON
    COLON --- ---
    CLUSMAN: no to mi asi uteklo, já sem jen zaznamenal, že si stěžuje že maj mocapovací prostor 4x4 metry, proto se jim tam nevejde víc než pár lidí a scény s koněm točili na koni na gymnastiku, nevyřešenou akustiku, za stěnou jim rekonstruují kanceláře a připravuje se bubeník na Hrůzův koncert. Zaznamenal sem že vysvětloval, že se rozhodovali jestli to točit tady a nebo v zahraničí. Já jen že sem nedávno v bohemce na mocapu byl a při té jeho přednášce sem si právě vzpoměl jak luxusní prostory vč. techniky tam maj tak mně to jen zajímalo...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    COLON:ano vlastni mocap maji, jinak veci na ktery se ptas tam hellboj vysvetluje nebo ne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    COLON: Mocap maji, z videi vypadal i docela velkej.
    COLON
    COLON --- ---
    CLUSMAN: a WH má nějaký svůj vlastní mocap nebo proč to točili tak blbě? Proč to nešli udělat třeba do Bohemky kde maj místnost 15x15 metrů s vjezdem pro auto (i pro koně, kterého tam i mocapovali) i s pořešenou akustikou?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Je to oboji o hovnu, skoda bandwidthu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ma smysl na to koukat nebo to jen stahnout do archivu na pripomenuti, az bude rikat, ze neco nerekl?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Fakt boží. Moc mě to obohatilo.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JVMLOK: Snaží se bejt vtipnej a nad věcí. To je první a poslední záměr toho videa.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Zdá se že vývoj je větší sranda než bude hra jako taková.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    GDS 2016: Viktor Bocan - RPG systémy a jak je dělat
    https://www.youtube.com/watch?v=RGsbIQPL65A&t=1700s
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    GDS 2016: Daniel Vávra - Jak jsme točili Kingdom Come The Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=kTPkI2OkW-Y

DO_IT
    DO_IT --- ---
    CLUSMAN: jo sorry, jinym nazvem pathologic

Pathologic Classic HD - Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DV02RsYR9Qg
    MAGE
    MAGE --- ---
    JVMLOK: za tu se upaluje...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JARDA128: za pravdu se neminuskuje.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    asi me zasypete minuskama a nadavkama ale ja si myslim ze KC nebude zdaleka tak dobrej jako dragon age 3 nebo skyrim, tj hry ktery vavra kritizoval.
    Jinak role playing pro me je jako vzivat se do role nekoho jinyho treba maga,valecnika nebo zlodeje a tam realismus imo neni treba
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    No prave :-)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    DO_IT: Utopie? co je to za hru nejak se mi to peodarilo najit
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    CLUSMAN: tahle myslenka uz par let zpatky realizovala Utopie, moc se to nechytilo
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLUSMAN: ono to necekani na tebe uz taky moc neplati, pac by ti mohly vychcipat npc a ses nahranej. Byly to jen silny reci o realnem svete
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNIZDO: Tak. Už jenom proto, že to je Stephensonem prošlapaná cestička a to i zpět, protože je slepá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam