• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    JULIAN: Směrovej mikrofon - to ti nic neříká?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    JULIAN: cece nejak nepocitam s tim ze se tam ta vrtacka dostala, ale byl by to super easter egg
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CLUSMAN: no jasne, ale historicka hra, kde v pozadi slysis vrtacku, asi neni to co by kuci z WHS chteli.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    JULIAN: kontaktni zvuk je kontaktni zvuk, trend je takovej aby se ADR pouzivalo co nejmene. Je to prave jedna z mala veci co bych vytknul W3 a sice sterilni "studiovy" dabing NPC. Co povazuji v tomhle za super zvladnuty jsou zvuky ,respektive jejich sireni, v Arme.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NOOLY: Kdyz das typkum v mistnosti k hube mikrofon na spejli, tak mi to neprijde jako pouzitelnej zvuk kterej by jsi pak mohl dat do hry. Normalni dabing urcite nenataceji v te mistnosti kde vedle bouchaj delnici dlazdicky a dole v hale testujou bubny na vecerni koncert. Takze to urcite musej premluvit nekde jinde...
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    JULIAN: akustiky prvky i audio techniku maj, Hellboy to v ty prezentaci rikal. facialky ne, ale animations with voices ano.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JULIAN: ne nám. Především sobě.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    prece by nam nelhali :(
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Ale notak, tady prece uz nikdo neverime, ze dodrzi veci, ktery rikali v KS kampani, i kdyby to byly stretch goals.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ale ten mocap oni maj hlavne na animace, ne? Z tech linku dole to tak vypada, zadna audio technika, jen mistnost, kotel kamer a svetyka. I kdyz teda stretch goal za 700k mel bejt "performance motion capture with facial animations and voices at the same time", to asi nekdo chtel usetrit.
    COLON
    COLON --- ---
    THESTOUPA: no jasně, ale proč to na sílu tlačit za každých okolností a na věci který jsou nad rámec si nezaplatit session někde, kde to udělám jednodušeji a líp. Mi to přijde jako když si koupím do kanclu laserovou A3 tiskárnu a potřebuju vytisknout pár plakátů, tak protože mám tu svojí tiskárnu tak to vytisknu na A3 a pak z toho slepím A0 místo toho abych to zadal někomu kdo má ploter. Ale jak říkám, jen mně to zajímalo a je asi jasný že to je primárně o penězích. Akorát že by jim to ušetřilo spoustu komplikací, protože by si mohli postavit i ty hradby...

mocap
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    COLON: tak pokud vim, oni si uz kdysi davno spocitali, ze toho budou potrebovat tolik, ze je vyjde mnohem levneji poridit si cele vlastni studio nez si to nekde draze pronajimat. Viz. treba:

Vlastní MOCAP „studio“ | Kingdom Come: Deliverance
    http://kingdomcome.cz/vlastni-mocap-studio/
    Video z prvního testu motion capture | Kingdom Come: Deliverance
    http://kingdomcome.cz/video-z-prvniho-testu-motion-capture/
    COLON
    COLON --- ---
    CLUSMAN: no to mi asi uteklo, já sem jen zaznamenal, že si stěžuje že maj mocapovací prostor 4x4 metry, proto se jim tam nevejde víc než pár lidí a scény s koněm točili na koni na gymnastiku, nevyřešenou akustiku, za stěnou jim rekonstruují kanceláře a připravuje se bubeník na Hrůzův koncert. Zaznamenal sem že vysvětloval, že se rozhodovali jestli to točit tady a nebo v zahraničí. Já jen že sem nedávno v bohemce na mocapu byl a při té jeho přednášce sem si právě vzpoměl jak luxusní prostory vč. techniky tam maj tak mně to jen zajímalo...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    COLON:ano vlastni mocap maji, jinak veci na ktery se ptas tam hellboj vysvetluje nebo ne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    COLON: Mocap maji, z videi vypadal i docela velkej.
    COLON
    COLON --- ---
    CLUSMAN: a WH má nějaký svůj vlastní mocap nebo proč to točili tak blbě? Proč to nešli udělat třeba do Bohemky kde maj místnost 15x15 metrů s vjezdem pro auto (i pro koně, kterého tam i mocapovali) i s pořešenou akustikou?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Je to oboji o hovnu, skoda bandwidthu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ma smysl na to koukat nebo to jen stahnout do archivu na pripomenuti, az bude rikat, ze neco nerekl?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Fakt boží. Moc mě to obohatilo.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JVMLOK: Snaží se bejt vtipnej a nad věcí. To je první a poslední záměr toho videa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam