• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HNIZDO: jj, ale nemal som pocit, že by dotyčný chcel nejak diskutovať alebo niečo dokazovať (okrem toho, že niečo vyblije a odíde).
    To je ostatne celkom konzistentné s Vávrovým prejavom aj inde, takže zase je to bod pre hypotézu, že to môže byť on :P
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Jediny zpusob jak to dokazat je selfie Vavry u kompa s nyxem na pozadi drzici papir obsahujici "Claven je vul"
    (nebo cokoliv podobne prukazneho, treba "hnizdo je vul")
    Nuze?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Akože asi to nebude Vávra, ten by si dal iný nick, niečo ako PROUDCZECH_BESTGAMEDEVELOPER alebo niečo podobne skromné.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ULRIK: hele neviem, podľa mňa je na tej grafike už kurevsky vidieť, že to chceli vydať pred 4 rokmi.

Jako prírodu majú moc peknú, to uznávam, ale modely a hlavne textúry už začínajú dosť jasne ukazovať zub času. Keď to vydajú o rok, tak už to bude poriadne biť do očí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ULRIK: hele ale to ma zaujíma. Ak si bol na tej E3, nechceš k tomu napísať nejaký kratší report? Ani nie preto, žeby som mal super erekciu z toho, jak im to nejde (lebo fakt nemám), ale keďže ma zaujíma gaming industry ako taký, chcel by som počuť, ako sa to s KC:D vyvíja.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ULRIK: ale, ale, veď Hellba hovoril, že Klímu vôbec nepoznáš! :P
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    DAVESADE: no vavra ma snad prezdivku hellboy.ale to neni moc originalni prezdivka (nejakej comics ne ??).a tohle je navic hellba a ne hellboy.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Bohvie, profil s týmto nickom si tu mohol založiť hocikto, ale zrejme chce, aby sme si to mysleli.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Kdo je to Hellba presne? Vavra?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    HELLBA: dal jsem ti lajk abys to mohl pouzit jako PR ke hre
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Chtěl jsem ten gaychat trochu promazat, ale pak mi došlo, že:

1) by to možná někdo považoval za pokus o WH damage control,
    2) není co jinýho tu rozebírat.

:D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Myslím, že jim je pár wannabee "mám ověřený insider info" frustrovanejch haterů z nyxu naprosto šumák.
    Hellba je určitě id nějaký ukrajinský uklízečky, co ve Warhorse vysypává drobky od pizzy z klávesnic - rozhodně ale bude mít víc "insider info" než Loony nebo Ulrik :D
    CROME
    CROME --- ---
    takhle nejak vypada ukazkovej priklad marketinkove zmaknutyho damage control
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Hellba je nějakej stážista co vaří kafe ve WHS a přišel nám se vysvětlit, že je idiot? Nebo mi něco uniká a takhle dělá dneska WHS PR?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: žiadny popcorn nebude, majster len došiel hejterom vysvetliť, že nič nevedia, nikoho nepoznajú a aj to video z E3 s tými komickými animáciami si určite vymysleli.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já si k tomu pustil Emperor, své oblíbené desky.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    dostal jsem hroznou chut na popcorn
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HELLBA: nemá sa mi z čoho, ale díky, že máš starosť.
    HELLBA
    HELLBA --- ---
    CLAVEN: Jen se vypovídej. Uleví se ti.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HELLBA: Tech lidi znam docela dost co tam jeste jsou. Nevybavuju si, ze bych psal neco extra zasadniho co by mela byt pomluva, ale uznavam, ze nektere veci muzeme chapat ruzne. Netusim kdo je schovanej za timhle uctem, ale nekolikrat sem napsal, ze s Hellbou nemam problem. Jako cloveka ho mam rad, jen jeho ego je podle me to co prekonalo hranice ocekavani a nejspis i konecne prijeti produktu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam