• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MIKEE: prave, znalost komina je stara, jenomze soucasti (lepsich) domu se staly az koncem 16. stoleti, spis zacatkem 17. a to navic spis kamennych domu ve mestech (dokonce se mluvi o tzv. kominove revoluci).

Vygooglil jsem, ze tohle ma byt rok 1403 nekde kolem Rataji nad Sazavou.
    Nejmene 200 let drive, spise vice, nez bych o komunu na takovem miste uvazoval.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    LA_PIOVRA: Ja teda nejsme expert, ale wiki rika "Romans used tubes inside the walls to draw smoke out of bakeries but chimneys only appeared in large dwellings in northern Europe in the 12th century. The earliest extant example of an English chimney is at the keep of Conisbrough Castle in Yorkshire, which dates from 1185 AD. However, they did not become common in houses until the 16th and 17th centuries."
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Hele, nema to to byt ze zacatku 15 stoleti?
    To se mi zda nebo na baraku je fakt komin?

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jestli to spis nebude cena supportu, nez potisku, just saying. A pak taky ten balik programu "Zdarma"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jestli to spis nebude cena supportu, nez potisku, just saying.
    TOFI
    TOFI --- ---
    BOBBYLON: PC masterrace KC:D potisk za cenu PS4 :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBBYLON: Jj tak nejak, majú na tom prirazených 5 až 7 k.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    CLAVEN: no co no, potisk case asi tak za sedmicku
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: .. ta hra...

Fixed :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    TRAGED: tak kompl by byl celkem dobrej, jeste nejaka ta dobra hra k tomu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Heh, 40k... seems legit
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ten Dan se do toho PR teda oprel :-)

Alza GameBox GTX1070Ti Kingdom Come edice - Počítač | Alza.cz
    https://www.alza.cz/alzapc/alza-gamebox-gtx1070ti-kingdom-come-edice-d5167029.htm
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    uvidime ....verim ze soubojovy system bude takový aby netrpela hratelnost...(ani se mi nechce verit, ze by tak jak jsem mel moznost vidět poslední možnou Betu dopadla finální hra) ......o Vavrovi si clovek muze asi myslet co chce , dle mého názoru si ale nedovolí neco tak rozbitého pustit ven a ze konecná verze hry nás všechny dostane tak jako kdysi Mafie :-) . (jen doufam ze uz to je konecná fáze )
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SIRLOON: museli hlidat brambory ve stredoveku?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DOUPLE: vis co se delalo kacirum jako ses ty?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Kingdom Come: Deliverance too often puts realism ahead of fun | PCGamesN
    https://www.pcgamesn.com/kingdom-come-deliverance/kingdom-come-deliverance-battles
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    MYKEZ: koukam na ten sestrih, pak koukam na combat introduction (unor 2014) a pres veskerej optimismus ke vsemu ostatnimu vidim combo breaker. Ma to vyjit za dva mesice, combat je ztuhlej, dynamika jednotlivejch animaci pri boji mi prijde hodne nekonzistentni, pri tom hromadnym boji jsem zahlidnul jak se nekdo otaci kolem svoji osy bez pohybu nohou apod. Nevim no
    MAGE
    MAGE --- ---
    MYKEZ: bez Ortelu...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Bohemian Symphony
    https://www.youtube.com/watch?v=Lhr1ulxd_og&feature=youtu.be
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    THESTOUPA: Na sekundu se mi v hlavě objevila myšlenka, že bych KC:D hrál na cestách na Switchi... a pak to spasklo :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam