• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DOUPLE: vis co se delalo kacirum jako ses ty?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Kingdom Come: Deliverance too often puts realism ahead of fun | PCGamesN
    https://www.pcgamesn.com/kingdom-come-deliverance/kingdom-come-deliverance-battles
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    MYKEZ: koukam na ten sestrih, pak koukam na combat introduction (unor 2014) a pres veskerej optimismus ke vsemu ostatnimu vidim combo breaker. Ma to vyjit za dva mesice, combat je ztuhlej, dynamika jednotlivejch animaci pri boji mi prijde hodne nekonzistentni, pri tom hromadnym boji jsem zahlidnul jak se nekdo otaci kolem svoji osy bez pohybu nohou apod. Nevim no
    MAGE
    MAGE --- ---
    MYKEZ: bez Ortelu...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - Bohemian Symphony
    https://www.youtube.com/watch?v=Lhr1ulxd_og&feature=youtu.be
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    THESTOUPA: Na sekundu se mi v hlavě objevila myšlenka, že bych KC:D hrál na cestách na Switchi... a pak to spasklo :).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak hlavně aby KCD vyšlo i na Switch :-)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MAGE: no, je to přes tři roky, než to vyjde tak to budou čtyři. Za tu dobu třeba moje PC zastaralo tak, že je na KcD nepoužitelné a pár konzolí se mi doma objevilo.
    MAGE
    MAGE --- ---
    THESTOUPA: lol zas tak stare to neni =D Procko a Xko na to dle me namaji velky vliv (nebo vyslovene nekde psali ze to pro ne upravuji?)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    MAGE: tak preci jen od doby, kdy se to vybiralo na Kickstarteru, se mnohe zmenilo. Mimo jine mame treba nove verze konzoli. Takze mi prijde celkem fer, ze davaji moznost zmenit platformu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    JVMLOK: hlavně nerešilo se to už při výběru na Kickstarteru? Buď sis vybral PC nebo Xbox/Playstation verzi tak proč to znova řeší?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    CLAVEN: hmm, to by dávalo smysl. Takže je to divné stejně, ale z úplně jiného důvodu :) Ale aspoň by to nebyl takovej průser.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JVMLOK: Nejde náhodou len o to, že nevedia, či to na gondole nebude digital only? Lebo tak to čítam ja.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    No ale kdyz uz prsi, tak huste. z mailu:
    "Unfortunately we can’t confirm if we can deliver the game digitally or physically on consoles yet. Please fill in your address anyway, even if you pledged for digital rewards only!"

dulezite je slovicko IF, nikoliv WHEN. Zajimalo by me jaky to bude mit ohlas. Jako Masterrace je mi to jedno, ale jestli na KS prispivali i konzolisti, tak budou asi trochu rozladeni :)
    Nepamatuju si z predchozich zprav, ze by to bylo zamyslene jako PC only. Ma to nekdo jinak?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    CLAVEN: Třeba mu tyhle sračky jen poradil Prchal a je to kampaň na propagaci KCD a ve skutečnosti je Vávra homosexuální žid z Bruselu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Vávra aj tak čoskoro vstúpi do SPD a začne sa naplno venovať svojmu skutočnému životnému poslaniu, teda boju proti imigrantom, Bruselu, židom a buzerantom.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    HNIZDO: Eh, ja doufal v oznameni zruseni vyvoje :).
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DAVESADE: ....do oznameni noveho terminu!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Uz jen tri mesice!!!
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: jasne ze cetl, ale datum vydani bylo o vikendu. ja nerikal, ze to sou novinky ze hry, jen je novinka ze na tiscali vysel clanek o KC :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam