ONDREX: Tohle neni ani tak o nazorech, i kdyz i v tom hraji roli. Vavra v podstate zrdcadli fundamentalismus islamskejch magoru, a to, ze je to nas vlastni fundamentalista me nijak zvlast neuklidnuje. Shodnou vlastnosti fundamentalistu, krom toho ze usilovne volaji po navratu tradicnich hodnot a dovolavaji se korenu vlastni civilizace jako neceho nedotknutelnyho a vuci ccasu inertniho je fakt, ze vyhledavaji a nabizeji jednoducha reseni slozitych problemu. Muj osobni prdel nazor je ze je to proto, ze nejsou slozitejsich uvah schopni a misto nemoci resi symptomy, i kdyz jim pacient umira na stole.
Mam rad kvalitni pribehovy RPG, ktery obsahujou rozvetvenej pribeh se spoustou voleb a zadna moznost neni uplne cernobila. Jak mam verit, ze idiot Vavrova razeni dokaze v roli game´designera udelat neco podobnyho? Sere pes na to jestli ma kadibudky a jestli vesnican probuzenej zlodejem ma chytrej script kterej urci, ze misto aby drzel hubu a zalezl pod postel bezi na naves burcovat cetnictvo. Neverim je Vavra schopnej prinyst opravdu komplexni pribeh bez prvoplanovitejch zkratek, a bohuzel jsem k tmu zaveru dosel az na zaklade jeho vystupovani davno potom, co sesbiral prachy na projekt, na kterčej jsem taky prispel. Takze se KDC bude valet nekde v supliku na steamu mezi stovkou dalsich titulu, ktery me nezajimaji, misto abych se tesil ze si konecne tenhle titul zahraju. Radsi si dam neco s trpaslikama. Sice to nejni uplne stredovek, ale aspon to ma sympaticky vyvojare.