• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja musim rict, ze jak na mne pusobily nektery materialy v trailerech nepresvedcive, tak ve hre to vypada o dost lip. A spis nez nizsi kvalitu vnimam pri blizsim zkoumani nedodelky typu - konec tramu je namapovanej casti textury pro podelnou cast tramu a ne plochou tramu na rezu, prestoze tahle varianta existuje, jak je videt na jinejch tramech, nebo treba ze na zesikmenym segmentu sindelovy strechy nekdo odbyl mapovani, takze je tam najednou segment sikmejch sindelu etc (ale to je nejspis profesionalni deformace)

heh a taky to, ze jsou ve hre dva druhy slepic - ty, co jdou zabit, a ty, co jsou nesmrtelny:p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CARTMAN: Hele, možno je to skôr v tom, z jakej vzdialenosti sa na veci pozeráš. Ten samotný svet a príroda vyzerajú super, ale keď sa priblížiš, tak vidíš low res textúry a dosť hrubé modely.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CLAVEN: evidentne je to v uhlu pohledu (nebo v PC verzi):
    but Kingdom Come Deliverance still looks better than the majority of open-world RPGs out there, even when played at lower graphics settings
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: aah, tak se zda, ze to, ze jsem se nechal chytit nejak brejklo chain of events a i kdyz probehl nejakej dialog se straznym, znemoznilo to jakejkoli dalsi progres bez toho, ze by to hra nejak indikovala
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    50m development a 200m marketing
    TOFI
    TOFI --- ---
    List of most expensive video games to develop - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_video_games_to_develop
    TOFI
    TOFI --- ---
    ALMAD: odpovida to tomu, ze z pohledu ceske kotliny to bezpochyb nejdrazsi ceska hra za 100 milionu korun je, z pohledu svetove herni sceny je to zlomek toho co stalo napriklad Gta5, ktere vyslo na 5 miliard korun, nedokazu odhadnou na kolik vyjde RDR2, ktere je zatim ve vyrobe a vyjde na podzim.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: 1.01
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    to co patch? mate stale 1.01 nebo 1.02?
    HOUH
    HOUH --- ---
    tak co kupujete?? ja asi jo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ALMAD: Nedonúti to nikoho zdvíhať žiadne laťky. Nie je to revolučné, je to retro.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak nevypada to uplne zle, jen se mi to teda zda dost neintuitivni - napr. atm resim problem, co mam delat. Mam lockpicky i klice od Kunesovi truhly, kumpani cekaj za chlivkem, ale truhla nechce interagovat a kumpani se nechtej bavit (rozumej option se zobrazuje, ale je neaktivni) - nemam absolutniho tucha co delat a moznost vzhledem k funkcnosti sejvovani, ze se pokusim resit to opustenim hry a opetovnym spustenim, protoze se mi to jevi jako zjevnej bug, me dost sere.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    Líbí se mi, jak se o tom u nás píše jako u nejvíc nejdražší hře ever a venku o tom, jak je super, že malé indie studio zvládne vydat hru, co donutí AAA hráče zvednout laťku ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: No, počkám si na recenzi v Levelu a kouknu na nějaký lets playe. Navíc PC, který by to rozchodilo budu mít stejně nejdřív tak za měsíc. :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GeForce GTX 1060 News - Kingdom Come: Deliverance PC Performance Report
    https://www.game-debate.com/news/24533/kingdom-come-deliverance-pc-performance-report
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONZA09: No ale maj tam i další recenze na produkty který sami prodávaj a žádná hitparáda...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: Vibrátor si vyzkoušela celá rodina a strejda je s nim hodně spokojenej.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SIRLOON: No už jenom to, že je to recenze firmy, která tu hru prodává, a přímo na stránce e-shopu, je záruka objektivity asi taková jako ta náhodně generovaná reklama s hodnocením zákazníků. :D
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Jako taky uz jsem videl i vynikajici hodnoceni, nejvetsi pruser je asi s performance, ale jinak celkem hodne dobry :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TOFI: nevim kdo je autor, ale co si mam myslet o cloveku, co si ani neraci zjistit kdy se hra zacala delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam