• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOZLIKK: Liu Kang, uz jen fireball to chce :D
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    KOZLIKK: tak třeba konečně s glitchema někdo překoná bethesdu:)
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    DOUPLE: 77 user včetně trolů, co dávají nula až jedna
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Cim dyl to hraju, tim vic si zacinam vazit prace nasich testeru:p Nechapu, jak nektery vizual glitche mohly projit QA
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Jestli do dvou tydnu a poserou savy, tak to bude slusnej shitstorm
    Vývojáři pracují na opravě chyb v Kingdom Come: Deliverance - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...ink=vyvojari-pracuji-na-oprave-chyb-v-kingdom-come-deliverance-rsxi
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CHRMLE: meta vylezlo na 75
    Kingdom Come: Deliverance for PC Reviews - Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    ted jsem se docetl:
    Gaming Nexus – 9/10
    GameSpew – 90%
    Game Revolution – 4.5/5
    GameWatcher – 8
    GamePro – 76/100
    Cubed3 – 7
    Hardcore Gamer – 3.5/5
    Windows Central – 3/5
    Press Start – 6
    Attack of the Fanboy – 2.5/5
    The Sixth Axis – 4/10
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    BOBBYLON: a jakou menu ze to tezi?
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    kdyby nekdo nechtel podporit Bakalu, DVTV a Respekt, venku je cca 2 hodiny try before buy od Codexu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: to chápem
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: ok, mozna prehanim - nicmene na ponoreni do hry cernej loadscreen fakt neprida
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: aha, mňa moc neodmietajú, stalo sa mi to asi dvakrát, nemám prehnané požiadavky :P
    ale ten loading je každopádne omnoho kratší ako 10 sekúnd.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: myslel jsem v okamziku, kdy te kupcik odmitne tak te to vykopne do hry, takze nasleduje znovu loading screen pri dialogu a opet loadscreen, kdyz iniciujes haggle
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: to bude nejaká Master Race featura, ja mám loading screen u hagglingu len jeden a má tak možno dve sekundy.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    trochu mne serou laodscreeny u kazdyho dialogu - u takovyho smlouvani si clovek az skoro rika, jestli to neni skrytej mechanismus, jak donutit hrace akceptovat cenu, aby se vyhnul dvoum cca deseti sekundovejm loadscreenum:)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Moje prvni hodka: PC verze 1.2. GTX 970 Ultrahigh cca 30fps. Grafika celkove super, nemam probelmy s doskakovanim textur, sem tam low res detaily. Animace sou spatny a celkove me vytrhavaj ze zprostredkovani sveta KCD.
    Na druhou stranu jsem nadsenej z toho, jak pojali questy a detaily ktere muze hrac prehlednout, ale jsou tam. Jestli to takhle pujde dal tak to pro me i pres tu prkenost v animacivh, bude skvela hra.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: ok, v ramci spravedlive diskuze by se tedka mel omluvit kviiik... sam to vyzadoval, tak by mel byt schopny to i udelat
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Keďže Kvík sa neobťažoval svoje sračky niečím podložiť, tu je najnovšie info od WH, ktorí sa konečne uráčili niečo k tomu povedať.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw ad combat system - prijde vam taky ponekud neintuitivni (ba primo proti smyslu), ze hra vas nuti pro provadeni uderu hejbat mysi resp ovladacem presne do opacnyho smeru nez byste vedli uder?:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: hele nevim, pustil jsem to jen na chvili, abych si odfrk od prace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam