• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já to pořídím , ale tak měsíc počkám alespoň....škoda že to vydali v takovýhle formě, mohli to doladit....nevim co je to za modu poslednich pár let vydávat i AAA tituly s bugama... snese se na začátku kritika jak prase i na super hry...přijde mi že dřív by si to vydavatel nedovolil, možná tak Morrowind a Daggerfall nebyli idealni, ale možná si to idealizuju
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Za mě dobrý, ale každé dvě minuty zásek tak na 5s je protivný, 980ti se u toho ani nezadýchá (FullHD), snad to brzo daj do pucu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ale hovno má. Má názory a rozhľad jak Míla Rozner. Kecy o "hyperkorektných dobách" si strč, to je typická argumentácia netolerantných debilov.

Čo sa jeho vývojárskej kariéry týka, tam by som si tiež nebol taký istý - z druhej Mafie stihol len tak-tak odísť, aby sa od toho mohol dištancovať, ale podľa interných zdrojov bol ten cluster fuck z veľkej časti jeho chybou. Čo sa KCD týka, tam tiež pretiahli termín o 3 roky a nedodali zďaleka všetko, čo sľubovali. Dobrá hra to našťastie je, ale bohvie, či to nie je napriek Vávrovi.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    CLAVEN: No on Vávra má v lecčems pravdu. Akorát u něj je problém, že tak nějak nezapadá do dnešní hyperkorektní doby. A samozřejmě, některé z jeho názorů jsou dost vyhraněné. Když se ale člověk zaměří jen na jeho vývojářskou kariéru, tak musí uznat, že ten člověk očividně ví co dělá a nediví se, že si do toho nenechá moc kecat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TEKKET: Nj, Vávrove ego bude teraz ešte neznesiteľnejšie. Možno dosiahne level sebalásky Klaus senior.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CLAVEN: čekal jsem, že to může na spoustě věcí vyhořet, ale zatím, co čtu, tak to vychází slušně. Což jsem rád, navzdory Vávrovi:) Akorát škoda, že není verze pro Linux. Takhle počkám, až budu upgradovat pc.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    PETRPEDROS: Nejakej american mel 40 tisic.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    hmm 9000 sledujících
    https://www.twitch.tv/agraelus

a Kingdom Come je první ve sledovanosti na twichi.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NECROMAN: Na rozdil od Falloutu tomuhle neubira "furt je to jiny nez Fallout 1/2" a "Bethesda podelala Fallout":)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DIBONE: me to pri startu zamrzne, kdyz se snazim odkliknout uvodni screeny - takze pokazdy musim pretrpet animaci loga WH:p
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    Máte někdo problém s nastavením rozlišení 4k? Hra se místo 4k nastaví do podivného zoomu, který je nepoužitelný... Použitelné nastavení je u mě "jenom" 2560xYYYY.
    Mám nicméně problém i při startu hry samotné, kdy tak v 50% případů zapnutí "program přestane pracovat".
    Asi si počkám na pár oprav a až pak si pořádně zahraju...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CLAVEN: to je lepší rating, než Fallout 4, co má na Steamu průměr cca 7.0 :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TEKKET: Mne sa to dosť páči, čakal som, že to bude mrdka.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CLAVEN: asi jo, čekal jsem to kolem 7
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TEKKET: A vrátane fanboyov, čo dávajú 9 až 10.

7.5-7.7 je veľmi férové hodnotenie.
    TOFI
    TOFI --- ---
    OpenCritic - The top critics in gaming. All in one place.
    http://opencritic.com/game/1561/kingdom-come-deliverance
    69% v prumeru
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak to jsou bud slusne odflakle porty, nebo spis bych rekl, ze Pro/X podpora jeste neni soucasti buildu a teprve prijde. Moc bych za to nedal, ze na nePro a obyc XO to bude vypadat stejne, jen v 1080p
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Na konzolistovi je hodne pozitivni clanek o Hellbovi. Jak kdosi psal v komentarich, ze ryl do skyrimu se da pochopit, ale Horizon ZD nemel prakticky zadny bugy ani 23GB patch v den vydani a to se KC rozhodne nepovedlo, takze to fakt bude KC :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOZLIKK: Liu Kang, uz jen fireball to chce :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam