• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    KOUDY: Taky mi příjde, že i boj by byl asi lepší na konzoli, což nechápu, jak se jim povedlo, nikdy jsem neviděl ovládání prostě lepší, než na PC
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jako neni to spatny, ale par patchu to jeste chtit bude..Ve vezeni sem ted byl taky..na talmberku..A to paceni zamku imho hrozne posrali..prijde mi, ze na kompu to vubec nejde udelat
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Kunesh mě nejdřív zmlátil, pak jsem na něj šel s hochama, pak jsem potrenoval meče s kobylou a pak mě hned sebrali :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    tak to je divné :/
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: To jo, akorát já neudělal žádnej crime :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: ak sa dostaneš do lochu v prológu, dostaneš game over, bohužiaľ.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak teď mě šoupli do lochu ani nevim za co kde jsem umřel :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já to pořídím , ale tak měsíc počkám alespoň....škoda že to vydali v takovýhle formě, mohli to doladit....nevim co je to za modu poslednich pár let vydávat i AAA tituly s bugama... snese se na začátku kritika jak prase i na super hry...přijde mi že dřív by si to vydavatel nedovolil, možná tak Morrowind a Daggerfall nebyli idealni, ale možná si to idealizuju
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Za mě dobrý, ale každé dvě minuty zásek tak na 5s je protivný, 980ti se u toho ani nezadýchá (FullHD), snad to brzo daj do pucu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JAKUBMOKRIS: Ale hovno má. Má názory a rozhľad jak Míla Rozner. Kecy o "hyperkorektných dobách" si strč, to je typická argumentácia netolerantných debilov.

Čo sa jeho vývojárskej kariéry týka, tam by som si tiež nebol taký istý - z druhej Mafie stihol len tak-tak odísť, aby sa od toho mohol dištancovať, ale podľa interných zdrojov bol ten cluster fuck z veľkej časti jeho chybou. Čo sa KCD týka, tam tiež pretiahli termín o 3 roky a nedodali zďaleka všetko, čo sľubovali. Dobrá hra to našťastie je, ale bohvie, či to nie je napriek Vávrovi.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    CLAVEN: No on Vávra má v lecčems pravdu. Akorát u něj je problém, že tak nějak nezapadá do dnešní hyperkorektní doby. A samozřejmě, některé z jeho názorů jsou dost vyhraněné. Když se ale člověk zaměří jen na jeho vývojářskou kariéru, tak musí uznat, že ten člověk očividně ví co dělá a nediví se, že si do toho nenechá moc kecat.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TEKKET: Nj, Vávrove ego bude teraz ešte neznesiteľnejšie. Možno dosiahne level sebalásky Klaus senior.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CLAVEN: čekal jsem, že to může na spoustě věcí vyhořet, ale zatím, co čtu, tak to vychází slušně. Což jsem rád, navzdory Vávrovi:) Akorát škoda, že není verze pro Linux. Takhle počkám, až budu upgradovat pc.
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    PETRPEDROS: Nejakej american mel 40 tisic.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    hmm 9000 sledujících
    https://www.twitch.tv/agraelus

a Kingdom Come je první ve sledovanosti na twichi.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NECROMAN: Na rozdil od Falloutu tomuhle neubira "furt je to jiny nez Fallout 1/2" a "Bethesda podelala Fallout":)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DIBONE: me to pri startu zamrzne, kdyz se snazim odkliknout uvodni screeny - takze pokazdy musim pretrpet animaci loga WH:p
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    Máte někdo problém s nastavením rozlišení 4k? Hra se místo 4k nastaví do podivného zoomu, který je nepoužitelný... Použitelné nastavení je u mě "jenom" 2560xYYYY.
    Mám nicméně problém i při startu hry samotné, kdy tak v 50% případů zapnutí "program přestane pracovat".
    Asi si počkám na pár oprav a až pak si pořádně zahraju...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CLAVEN: to je lepší rating, než Fallout 4, co má na Steamu průměr cca 7.0 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam