• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: ale kadibudky jsou:) Nicmene, rozhodne to není spatny, naopak je to vlastne fajn - ale jako asi vic lidi me to po tom Vavrove broukpytlikovani zaroven trochu zklamalo. Jinými slovy je to dobry, ale není to slibovanej zazrak.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    D1RABBIT: já jsem Vávra hejtr a přitom současně patřím i mezi ty, co považují příběh v Mafii 2 i s koncem za dobrej, hodně. Mně je sympatický jak píše, jak tvoří příběhy, hodně. Ale holt se nepotkáváme s našimi hodnotama, já prostě odmítám nenávist k náboženství, věřícím, lidmi zasaženým válkou a každej černej pro mne není ohrožením osobní integrity a kultury. A nekamoším s hovadama.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CLAVEN: ja neco nekde ukradl..chytli me..zavreli do vezeni a pak me z toho hradu vyhostili...Tak sem se dostal za branu :D ..Kazdopadne sem fakt prijemne prekvapenej..Vsichni sme si mysleli jaka to bude mrdka, ale zatim je to fakt dobry..Sice me serou loading screeny u skoro vseho a nejsou tam ty lopuchy na utreni prdele pri srani..ale jinak fajn.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    User score už 8.2, to jsou věci
    Kingdom Come: Deliverance for PC Reviews - Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a jedna hnidopisska - udelat logickou chybu uz v animaci loga, to chce uz zvlastni nadani:) Kdyz se kresli logo v animaci, je jasne videt ze chybi linky prostoru diry mezi propletenymi ocasy dvouocaseho lva, ackoli celkovy obrys siluety je uz hotov. Sorry, ale neznam nikoho, kdo by to kreslil timhle zpusobem:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: :p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak spoiler tagy tu máme ze
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: plus ten imho nejprostsi - z mostku mezi tvrzi a vesnici se da seskocit do prikopu a pokracovat dal do vesnice.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: lockpicky už jsem zlomil 2, wtf tohle nejde :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: keby si za každú cenu nehľadal niečo, čo sa dá hre verejne vytknúť, určite by si si lepšie užil prostredie a celkovú atmosféru! :P
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Talberg: mam random fps dropy z 50 na 15, lidi se permanentne zasekavaj ve dverich a obcas se vypne zvuk :D Ale je to dostatecne zajimavy abych to zatim zvladal kousnout
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: existuje niekoľko spôsobov - môžeš nájsť tú lady, čo za tebou prišla v noci, tá ti pomôže. Môžeš v kuchyni zobrať jedlo a predať ho kuchárke a kúpiť si lockpick. Môžeš omráčiť stráž a zobrať jej brnenie. Môžeš zobrať koňa a po moste normálne vyjsť z hradu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    TAlberg: nemam prachy, nemam picklocky, nenechá mě to počkat do noci, netušim jak z hradu :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BLESK808: Lol, ok.
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Jsem v Talmberku. Hraju na ps4. Zatim jedu průzkum všeho co můžu a musim říct, že jsem celkem nadšenej. Na nějaký bugy, který by mi pokazily zážitek jsem nenarazil. Možná, že kdyby někteří nehledali za každou cenu něco, co lze veřejně hře vytknout, líp by si užili prostředí a celkovou atmosféru, která je dost originální oproti stokrát ohranejm schématům současný produkce. Sem zvědavej, co přinesou další hodiny ve hře, ale zatim sem dostal přesně to, v co jsem doufal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak aspoň jedna dobrá správa - sejvy sa wipovať vraj nebudú. Netreba čakať na patch.

https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/7xds9s/update_on_the_current_situation_i_talked_with/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: ted jsem si uvedomil, ze se v tu dobu akorat setmelo, takze mu asi naskocil script "jdi chrapat", kterej prebyl dosavadni aktivitu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Lol
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    well, tak jsem si rek Peskovi o trenink pickpockets - trenujeme, trenujeme a najednou on zacne rvat, ze ho chci okrast a lup, uz je na mne bounty:) to je nejaky secret game feature?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Instalace nejnovějších nvidia driverů nepomohla, skoro bych řekl že uškodila :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam