• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: ted jsem si uvedomil, ze se v tu dobu akorat setmelo, takze mu asi naskocil script "jdi chrapat", kterej prebyl dosavadni aktivitu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Lol
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    well, tak jsem si rek Peskovi o trenink pickpockets - trenujeme, trenujeme a najednou on zacne rvat, ze ho chci okrast a lup, uz je na mne bounty:) to je nejaky secret game feature?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Instalace nejnovějších nvidia driverů nepomohla, skoro bych řekl že uškodila :(
    TERZ
    TERZ --- ---
    CLAVEN: Hele taky mě to netěší. Víš že se mi to líbí a valnou většinu "tohle nemělo jít ven" komentářů považuju za nesmysl ale minimálně Přibyslavice se ve final buildu v téhle podobě neměli nikdy objevit. Ani si nechci představovat jak to asi běží na OG Xbox One
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TERZ: To ma netešíš :(
    TERZ
    TERZ --- ---
    Pevné nervy všem, kteří budou absolvovat "large scale battles". Jak mi nevadí grafika nebo občasné bugy tak tahle část hry je naprostá tragédie. Pominu-li cca 10fps na PRO tak se jedná o naprosto nefunkční přehlídku všech bugu ve hře na jednom místě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKEE: No rad bych si to sejvnul a vyzkousel zejo..ale nemam sejvovici :D
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KOUDY: je to legracni, protoze prakticky celej vyvoj si lidi stezovali na to, ze na ovladaci je to desny peklo a at s tim neco udelame :) nicmene kdyz budes levelovat lockpicking, tak se ti pak zvedne prostor ve kterym se muzes pohybovat a paklic se ti nezlomi.. a ja rika gandhi, chce to trochu cviku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKEE: No nevim..mysi drzis tu zlatou mrdku ktera se ti posouva a do toho musis otacet zamkem..Na konzoli to je pohoda, protoze packou muzes korigovat rychlost otaceni...ale u kompu drzis klavesu, takze to jde hrozne rychle..Sem takhle zlomil ten prvni paklic co sem dostal, takze ted zadnej nemam a nemuzu nic vypacit sakra:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, combat je velmi prdelni, zvlast kdyz se ovlada stejnym prvkem jako mouselook:p Navic s logikou chci vest utok shora dolu, musim dat lmb+nahoru. Lockpick se docela da, ale chce to na mysi dost cviku.

Proste ovladani je evidentne ladeny na gaypad a analogovy packy - na masterrace sere pes:p
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    KOUDY: naopak, na kompu je to mozna moc jednoduchy, snaz se :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    KOUDY: Taky mi příjde, že i boj by byl asi lepší na konzoli, což nechápu, jak se jim povedlo, nikdy jsem neviděl ovládání prostě lepší, než na PC
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jako neni to spatny, ale par patchu to jeste chtit bude..Ve vezeni sem ted byl taky..na talmberku..A to paceni zamku imho hrozne posrali..prijde mi, ze na kompu to vubec nejde udelat
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: Kunesh mě nejdřív zmlátil, pak jsem na něj šel s hochama, pak jsem potrenoval meče s kobylou a pak mě hned sebrali :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    tak to je divné :/
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: To jo, akorát já neudělal žádnej crime :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VLAKODLAK: ak sa dostaneš do lochu v prológu, dostaneš game over, bohužiaľ.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak teď mě šoupli do lochu ani nevim za co kde jsem umřel :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já to pořídím , ale tak měsíc počkám alespoň....škoda že to vydali v takovýhle formě, mohli to doladit....nevim co je to za modu poslednich pár let vydávat i AAA tituly s bugama... snese se na začátku kritika jak prase i na super hry...přijde mi že dřív by si to vydavatel nedovolil, možná tak Morrowind a Daggerfall nebyli idealni, ale možná si to idealizuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam