• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: v dont starve sou kadibudky ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRLOON: sou v nich kadibudky?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: uz si slysel o Ark nebo Dont starve? Ty sou komplexni dost
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIRLOON: Ale ne takhle komplexne..treba do fallouta4 sis musel stahnout survival mod :))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KOUDY: sorry ale vpodstate vsechno z toho uz nekde bylo :-/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: môj problém spočíva v tom, že nedokážeš ozdrojovať absolútne nič z toho, čo rozprávaš. Si jak malé decko, čo nakydá hnoj a potom utečie.
    Pusu mi môžeš dať na riť.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KVIIIK: jestli to nebude spis o tom, ze lidi, co si vazej svého casu, spis budou pocitat s pruserem
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CLAVEN: tvůj problém je, že si ze 40 odpovědí vybereš tu jednu jedinou, která sedí tomu, co chceš dokázat, i když zbytek tvrdí opak. ;) Patch vyjde pravděpodobně dnes, tak zatím pac a pusu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: nic co by tu uz nebylo:p Ve Star trailu mi postavy v bande hekaly celou cestu při fast travelu po mape, protože si prošoupaly boty. V tomhle je to spis navrat k tomu nejlepšímu v ramci zanru.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KVIIIK: To fakt nie je môj problém, keď developeri tweetujú protichodné informácie.

Že ťa nebaví sa so mnou hádať, to chápem, veď ti to ani moc nejde.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CLAVEN: vybral jsi jeden tweet ve vlákně mezi poustou jiných, které tvrdí opak. Na PC ten patch funguje bez problému, na konzolích bude taky ;) Hádat se s tebou mě fakt neba.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GANDHI: Tak on snad nikdo ani necekal ze s tak malym tymem a tak malym rozpoctem z toho bude nejakej zazrak kteryho se proda 10 milionu kopii ne?..Ja sem rad, ze to neni sracka..ale naopak docela dobra hra ktera je vymakana i v detailech...saty se opotrebovavaj..jidlo se kazi..clovek je unavenej a zaviraj se mu oci kdyz se nevyspi...muze umrit hlady..a tak dal .)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: ale kadibudky jsou:) Nicmene, rozhodne to není spatny, naopak je to vlastne fajn - ale jako asi vic lidi me to po tom Vavrove broukpytlikovani zaroven trochu zklamalo. Jinými slovy je to dobry, ale není to slibovanej zazrak.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    D1RABBIT: já jsem Vávra hejtr a přitom současně patřím i mezi ty, co považují příběh v Mafii 2 i s koncem za dobrej, hodně. Mně je sympatický jak píše, jak tvoří příběhy, hodně. Ale holt se nepotkáváme s našimi hodnotama, já prostě odmítám nenávist k náboženství, věřícím, lidmi zasaženým válkou a každej černej pro mne není ohrožením osobní integrity a kultury. A nekamoším s hovadama.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CLAVEN: ja neco nekde ukradl..chytli me..zavreli do vezeni a pak me z toho hradu vyhostili...Tak sem se dostal za branu :D ..Kazdopadne sem fakt prijemne prekvapenej..Vsichni sme si mysleli jaka to bude mrdka, ale zatim je to fakt dobry..Sice me serou loading screeny u skoro vseho a nejsou tam ty lopuchy na utreni prdele pri srani..ale jinak fajn.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    User score už 8.2, to jsou věci
    Kingdom Come: Deliverance for PC Reviews - Metacritic
    http://www.metacritic.com/game/pc/kingdom-come-deliverance
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a jedna hnidopisska - udelat logickou chybu uz v animaci loga, to chce uz zvlastni nadani:) Kdyz se kresli logo v animaci, je jasne videt ze chybi linky prostoru diry mezi propletenymi ocasy dvouocaseho lva, ackoli celkovy obrys siluety je uz hotov. Sorry, ale neznam nikoho, kdo by to kreslil timhle zpusobem:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: :p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak spoiler tagy tu máme ze
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: plus ten imho nejprostsi - z mostku mezi tvrzi a vesnici se da seskocit do prikopu a pokracovat dal do vesnice.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CLAVEN: lockpicky už jsem zlomil 2, wtf tohle nejde :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam