• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    GANDHI: Ja jo! prijde mi to lepsi nez s kazdym kecat o stejnym prdu, takhle to bylo i ve witcherovi
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    čemu nerozumím já je proč při určitých rozhovorech se můj Xbox X neskutečně zadýchává Většinou když je vzadu na pozadí Motion Blur. ta mašina hučí a fučí jako u žádné hry nikdy předtím už mám o něj strach. přepne se kamera na druhý charakter a mašina zase v klidu začne mluvit původní s Motion Blur konzole zas fučí fučí a neví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LACROIX: traduje se, ze pica se do CJ dostala az s Napoleonovou armadou u Slavkova:) Kunda je podstatne starsi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLUSMAN: tak zrovna to, ze nemuzu s kymkoli zavest neutralni rozhovor bych nevyzdvihoval.

To, ze se ukoly objevujou v zavislosti na ruznejch faktorech je fajn
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Prijde mi skvely, ze ukoly se objevuji postupne podle toho jak hrac hrou prochazi, neni to nabehnout do mesta a sebrat vsechny ukoly jako obvykle. Ukoly pribejvaj podle toho jak hrac hrou postupuje. Taky NPC reaguji az kdyz maji na co, tzn muzete s nima mluvit, kdyz se mate na co zeptat. Palec nahoru
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: docela to tam pan Klima osvetlil. imho
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: ja zachytil akorat "No Kurwa"
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    LACROIX: aj kunda byla jestli se nepletu :) Kdyz to clovek hraje v AJ s AJ titulkama, tak to vyzni dvakrat tolik
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLUSMAN: však im to nikto neberie.
    MIKEE: alright.
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    Pobavilo, když nějakej buran v lese zakřičel "do piče", když dostal ránu mečem... To je dobová hláška? :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    CLAVEN: rozhodně nemám pocit že by se tady mikee cilil a budu rád když se tady budou vyjadřovat lidi co na tom delali nadale
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    WILL: Tak nepopiram, ze jsou lidi na programatorsky strane, co by ten system nejradsi zahodili sakumprask celej ;) V zasade je tam celkem velka sada animaci na chyceni z ruzne vysky a ruzneho uhlu + grafik musi rozumne nastavit "chyty" a za behu se pak vygeneruje vhodna animace a nejblizsi uchyt. Takze si pisu, ze potrebujem vic slotu na cockovou polivku ..
    CLAVEN: Ja si myslim, ze za tim vidis vyrazne vic nez v tom je. Nijak na to citlivej nejsem, ta hra bezchybna zcela jiste neni a ani jsem to nikdy nemohl tvrdit, protoze kazdej den vidim seznam nevyresenejch bugu v bugtrackeru. Nestartuju na kazdou vycitku, udelal jsem dve poznamky k vecem do kterych vidim. Napr. to, ze se nekomu muze zdat, ze hrac se pohybuje jako sprinter mne uplne obycejne prekvapilo, protoze jsme schvalne nastavili rychlosti a vzdalenosti tak, aby tomu tak nebylo.
    WILL
    WILL --- ---
    MIKEE: Jo, já to jako designový rozhodnutí beru, jenom mi to nepřijde příliš šťastný kvůli těm bugům, co docela ruší.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: ja sa čílim? Wtf. Však už od víkendu tú hru hlavne chválim.
    Akurát by som bol rád, keby sme neskĺzli k tomu, že to tu bude jak na Metacriticu, kde sú buď fanatickí hejteri, ktorí dávajú hre 0/10, alebo nekritickí fanboys, ktorí dávajú 10/10.

KC:D je omnoho lepšia hra, než som očakával. Za posledný týždeň mi zhltla obrovské množstvo času a nepochybne mi ešte minimálne desiatky hodín zhltne. Akurát nie je zďaleka bezchybná a animácie, grafika a bugy sú proste legitímne nedostatky. Chápem, že na tom MIKEE robil a preto je na to citlivý, ale aspoň by si mohol uvedomiť, že nie je úplne objektívny a neštartovať na každú výčitku.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GREGOR_PRIDE: tak uznal ze se mu to libi, uz to je tezkej ustupek. ja uznavam, ze me prekvapilo, ze to vubec dodelali a nepotopil je nakonec distributor. ale i tak musim rict, ze kvuli ty zabugovanosti to ani nezacnu hrat, pac by mi to rvalo oci z dulku. ted uz si jen pockam na nejakej clanek 100 duvodu proc Games.cz nesnasi KC a bude kruh uzavren :D
    A uznavam, ze ac Hellba postuje na FB porad dost (a to me zablokoval), tak aspon omezil jeho projevy v duchu "tahle hra je sracka" a tim aspon trochu pomohl PR. Ale Skyrim mu stejne da nekdo sezrat i s hajzlpapirem
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    MIKEE FANDIM TI
    naopak mam pocit ze se Claven nejak cili, na to ze na tom nedelal...
    chapal bych naopak mikeeho "nadavat" ...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MIKEE: mám pocit, že ťa akákoľvek kritika triggeruje, to nemá s "účelom klubu na Nyxe" fakt nič spoločné.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dotaz! Nevíte, zda nějaký eshop nenabízí Xbox One S s Kingdom Come zdarma jako bundle?
    Ségra s přítelem jsou velcí fanoušci středověku a LARPů a toto by byl super dárek :) Nemají žádné PC, co by to utáhlo.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MIKEE: jasny, ja na to nenarazim ohlene tehle hry, ta je ostatne zalozena na tom, ze tam mava clovek rukama se zbrani:) ale takrka vsude kde o je mi to prijde dost neprirozeny
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jeden z tvůrců, pan Klíma.

Fight Club #362
    https://www.youtube.com/watch?v=1LQVsWJwPSg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam