• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN: tak se ale přiznej jak skaces
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: Môže byť, mne to behanie L3 na Dualshocku nikdy nevyhovovalo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    A ted jsem donutil mrtvou buchtu otvirat a zavirat oci a pusu a to jsem na ni ani nesahl
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CLAVEN: to verim, na xboxu staci to stisknout a pustit aby bezel :)
    Misa udelal xboxi vtip
    Misa udelal xboxi vtip
    :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: Mne úprimne ten beh namapovaný na tlačítko vyhovuje, držať stlačený L3 je čisté peklo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: a ted to jako v ty hre vydejchavam, protoze nejdou preskocit maly zděný zídky... Uuuuffff ok, jdu 5 min, jdu tamhle a vybehli na me typci a na prvni dole... Load "coze kdeze, az tady??, no do prdele... ok" typkum se vyhnu... Cajk... Bych si zvysil citlivost pohledu teda? Ne to tu neni, ovladani delal debil a nuti vsechny hrat to jak retardy, přitom by to mozna slo liskat...
    Ty latence u boju... To je spis jak hod kostkoucelej ten boj... Frajer me furt chyta odstrkuje (coz v tu chvili vubec netusim jak a proc dela a jestli muzu i ja nebo co... Netusim co se deje.... a ja k nemu ale ani nedojdu... Pac me drzi nejakej magnet, a kdyz nedejboze "vyberu analogem v tomhletom chaosu smer uderu" prijde mi ze jse zase jen hodil kostkou :D a nebo se pomalu otocim zady k nemu... takze jindrovi uz rikam rubik...
    otevru otevreny sud a zavru zavreny...Ale trpim, trpim jen kvuli tomu, ze jsem vam fandil, myslel si a bal se ze to bude picovina (do toho zahrnuju i bugy a to stale me znasilnujici ovladani bez moznosti aspon natocit se lip...) a pak jsem to (ted zatim debil) koupil...
    Pribeh me zatim bavi, ale jsem princezna na hrasku, a obcas me u toho pali zadek...
    Hmm a ještě siju do Clavena :)
    Jdu trpet, zaplatil jsem si za to...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Já začínám trpět u ovládání, nevím kdo to vymyslel pro Xbox a nevím jak je to na PlayStationu, ale odjakživa se na ovladači běhá stisknutím levého analogu - tady je to Béčkem . Skrčení, které vždycky na pravém analogu nebo na Bečku , je tady ve hře nesmyslne stiskem levého analogu. Dal skaces Xkem , misto standardniho Áčka...
    Z toho pak plyne, ze bezis se stiknutym beckem, nemuzes poradne zatacet, takze zatacis jak kreten - to musel nekdo naprogramovat tak - levym analogem, kterej ale drzis dopredu, pac chces dopředu, takze vlastne poradne zatacet nemuzes...pac ten analog je v jamce... A ted nedejboze budes chtit skocit... To nepujde protoze tim cim normalne skaces - pravym palcem, drzis Becko abys bezel...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je to tak, novejsi build nutne neznamena lepsi. Pamatuju si jednu komickou situaci, kdy Bernard po vycisteni spodniho tabora seradil muzstvo, zarval "Kupredu!" a pak vybehl nahoru sam a vsechny je tam serezal ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NECROMAN: jj..:))..Bakala jeste musi pockat na exit :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOUDY: byl koupený jen vydavatel, ne samotný Warhorse, je to tak?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    KOUDY: Bila hora zase
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Heh tak to si klikař a nebo si měl lepší build. Ja to dělal asi 10* a až ten poslední průchod byl natolik "stable" že jsem se dostal k bráněni pozice.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KingDome Come - první třída, Slabikář I.
    https://clips.twitch.tv/UnsightlyJollyCamelThisIsSparta
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je klidne mozny, ze az to uvidi ve skriptu, tak reknou, ze TAKHLE presne to ma prece fungovat :D Ja jsem Pribyslavice hral dokolecka par mesicu dozadu kvuli jednomu bugu a sice vsechno nebezelo uplne jak na dratkach, ale to co popisujes se mi nestalo ani jednou a to jsem to prosel treba padesatkrat a zni to teda jako dost za hranici snesitelnosti, tak proto mne to zajima.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Nenuť mě to terno opakovat :-D Sem rád že to mám za sebou. Ale pokud mi to neprokáže savy tak to večer zkusím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a je to! :)

Rakouský THQ koupil vydavatele české hry Kingdom Come: Deliverance - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...hry-kingdom-come-deliverance/?utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Sony a MS jde primarne o splneni technickych podminek, prostor na to aby to cele dohrali a hodnotili jestli je to herne rozbite nebo ne tam neni. Takhle rozbity Pribyslavice jsem teda uz dlouho nevidel, nemohl bys jeden pruchod nahrat pres ps4share na youtube, ze bych to poslal dal?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: manual neni jo? :) ale to by bylo preci fajn kdyz je to takovy jakoze "oldschool".
    nakej poradnej pergamen! :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam