GREGOR_PRIDE: a ted to jako v ty hre vydejchavam, protoze nejdou preskocit maly zděný zídky... Uuuuffff ok, jdu 5 min, jdu tamhle a vybehli na me typci a na prvni dole... Load "coze kdeze, az tady??, no do prdele... ok" typkum se vyhnu... Cajk... Bych si zvysil citlivost pohledu teda? Ne to tu neni, ovladani delal debil a nuti vsechny hrat to jak retardy, přitom by to mozna slo liskat...
Ty latence u boju... To je spis jak hod kostkoucelej ten boj... Frajer me furt chyta odstrkuje (coz v tu chvili vubec netusim jak a proc dela a jestli muzu i ja nebo co... Netusim co se deje.... a ja k nemu ale ani nedojdu... Pac me drzi nejakej magnet, a kdyz nedejboze "vyberu analogem v tomhletom chaosu smer uderu" prijde mi ze jse zase jen hodil kostkou :D a nebo se pomalu otocim zady k nemu... takze jindrovi uz rikam rubik...
otevru otevreny sud a zavru zavreny...Ale trpim, trpim jen kvuli tomu, ze jsem vam fandil, myslel si a bal se ze to bude picovina (do toho zahrnuju i bugy a to stale me znasilnujici ovladani bez moznosti aspon natocit se lip...) a pak jsem to (ted zatim debil) koupil...
Pribeh me zatim bavi, ale jsem princezna na hrasku, a obcas me u toho pali zadek...
Hmm a ještě siju do Clavena :)
Jdu trpet, zaplatil jsem si za to...