• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je to tak, novejsi build nutne neznamena lepsi. Pamatuju si jednu komickou situaci, kdy Bernard po vycisteni spodniho tabora seradil muzstvo, zarval "Kupredu!" a pak vybehl nahoru sam a vsechny je tam serezal ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Heh tak to si klikař a nebo si měl lepší build. Ja to dělal asi 10* a až ten poslední průchod byl natolik "stable" že jsem se dostal k bráněni pozice.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    KingDome Come - první třída, Slabikář I.
    https://clips.twitch.tv/UnsightlyJollyCamelThisIsSparta
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Je klidne mozny, ze az to uvidi ve skriptu, tak reknou, ze TAKHLE presne to ma prece fungovat :D Ja jsem Pribyslavice hral dokolecka par mesicu dozadu kvuli jednomu bugu a sice vsechno nebezelo uplne jak na dratkach, ale to co popisujes se mi nestalo ani jednou a to jsem to prosel treba padesatkrat a zni to teda jako dost za hranici snesitelnosti, tak proto mne to zajima.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MIKEE: Nenuť mě to terno opakovat :-D Sem rád že to mám za sebou. Ale pokud mi to neprokáže savy tak to večer zkusím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a je to! :)

Rakouský THQ koupil vydavatele české hry Kingdom Come: Deliverance - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...hry-kingdom-come-deliverance/?utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TERZ: Sony a MS jde primarne o splneni technickych podminek, prostor na to aby to cele dohrali a hodnotili jestli je to herne rozbite nebo ne tam neni. Takhle rozbity Pribyslavice jsem teda uz dlouho nevidel, nemohl bys jeden pruchod nahrat pres ps4share na youtube, ze bych to poslal dal?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: manual neni jo? :) ale to by bylo preci fajn kdyz je to takovy jakoze "oldschool".
    nakej poradnej pergamen! :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CLUSMAN: jestli hraješ na pc, tak existuje mod pro neomezený ukládání
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1?tab=description
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CLUSMAN: dtto, zboural jsem si obe nohy (60%) pri behu v lesu ("pad" cca z metru, resp. zasek o vetev a pak "pad") a bylo to zraly na load. Po 20 minutach kdy se clovek snazi davat majzla na vseruzny riskovani to nepotesi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: ano, je to poměrně informačně bohaté, potvrdí co se bude spravovat, proč jsou tam save jak jsou, a spoustu rozhodnutí i dobré tipy.

Akorát by to nebylo potřeba, kdyby dodrželi starou tradici a ke vydali manuál :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    GANDHI: Jo to by bylo dajn
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hele když už se tady teda motají insideři ať už z WH nebo odjinud, to Sony a MS nemá nějaké testery\podminky pro to aby mohli těm hrám dát zelenou? Vracím se zase k té Pribyslavické vřavě, která je prostě příšerná. To přece nemohl nikdo s čistým svědomím schválit ne? I ve WH bych čekal že se nad tím někdo pozastaví, protože celá ta část hry  absolutně odporuje všemu co se do té doby děje ať už scénáristický, technicky a nebo hernímy mechanismy. Za mě je to obrovské minus a sráží to v mých očích KC:D strašně dolů a to sem o té hře nikdy neřekl křivého slova. Abych nebyl jen prázdnej kec bez argumentů: v bitvách nefunguje AI, ani na jedné straně. Dělají 360 no scope, běhají zběsile po mapě bez cíle, 10 vojáků se začne cpat do metrového stanu a nepřestanou dokud nedojede skript. Nefunguje targeting v combatu, nefunguje ani samotný combat. Latence mezi tím než se moje akce projeví ve hře se protáhne jak kdybych vyměnil optiku za dial-up. Fakt že se hra z ničeho nic autosavuje je naprosto neintuitivní a po určité cutscene úplně debilní. GAME OVER protože na mé straně umřelo příliš mnoho vojáků je totální výsměch všemu co se tam do teď dělo. A asi bych ještě zvládl pokračovat ale na mobilu se to píše blbě.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    co me nebetycne sere je sejvovice v kombinaci s tim mnozstvim bugu me ta hra neustale tresta za to ze ne uplne funguje, priklad dam sejvovici pre tim nez jdu ukradnout neco z baraku pred kterym jsou doggos, doggos nechcou muji pecenou husu, takze musim jit nahanet ovci, tu pichnu seberu maso, dam doggovi maso se odkutali z kopce doggo steka, chytnou me. Opakovano 4x operace na 20 minut, kvuli tomu ze to nejde ulozit. tohle rozhodnuti proste neni me onlibene.
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    GANDHI: To jsem slyšel taky, ale to mi nepřišlo tak divný. :)
    LA_PIOVRA: Nepoznám, jestli si děláš prdel, nebo ne.

Jinak tady teď běží zajímavej stream.
    https://www.twitch.tv/itmejp
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LA_PIOVRA: aah, stara dobra historka o le petit chat:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLUSMAN: mikdo nemluvi o tom, ze by mely bejt dialogy o stejnym prdu. stejne jako se objevujou questy, mohl by se hrac dozvidat v zavislosti na ruznejch faktorech mene podstatny informace o okoli etc
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    GANDHI: Ja jo! prijde mi to lepsi nez s kazdym kecat o stejnym prdu, takhle to bylo i ve witcherovi
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    čemu nerozumím já je proč při určitých rozhovorech se můj Xbox X neskutečně zadýchává Většinou když je vzadu na pozadí Motion Blur. ta mašina hučí a fučí jako u žádné hry nikdy předtím už mám o něj strach. přepne se kamera na druhý charakter a mašina zase v klidu začne mluvit původní s Motion Blur konzole zas fučí fučí a neví
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam