• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    CLAVEN: Mno, od fochu asi svým způsobem jsi (pokud se nepletu, tak děláváš na lokalizacích), ale já myslel tohle [ GANDHI @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe. ] :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MATEEJ: Textúry sú akurát vec, ktorá mne osobne hru nijak zvlášť nekazí (jo, sú fugly, ale zvyknem si), ale teda rád som sa dozvedel, že som "od fochu" :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    České hry Kingdom Come se prodalo přes půl milionu kusů. Vývoj se zřejmě zaplatí, řekl vývojář a spolumajitel studia Warhorse Daniel Vávra
    https://byznys.ihned.cz/...podobne-se-uz-zaplatila-rekl-spolumajitel-studia-warhorse-a-vyvojar-vavra
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BLESK808: Textury trámů apod. tady rozebíral chlapík, kterej už x let dělá textury do her, a taky k tomu dodával, že toho si všimne jenom někdo od fochu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HOUH: pro PC se drží na 77/82, jen na PS4 je asi horší verze nebo více haterů.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Koukam metacritic kleslo na 65/100.
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    CLAVEN: Při tomhle výroku jsem spíš narážel na to, jak tu někdo rozebíral textury trámů a na to, že mi přijde, že někteří (nejen tady na nyxu) hledaj jakoukoliv záminku, jen aby mohli kritizovat. Podle mě sis to zbytečne stáhnul na sebe a už po druhý se snažíš vyprovokovat nějakou reakci. Ten zaseklej jezdec by asi dokázal zkazit tu zmiňovanou atmosféru i mně)), ale zatim se mi tyhle hard bugy vyhýbaj
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Už som to hovoril, ale "keby ste si furt nehľadali, čo môžete hre vytknúť, určite by ste si lepšie užili tú atmosféru" :D

Mne sa našťastie zatiaľ vyslovene gamebreaking bugy vyhli.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOOLY: Tusim ze je..tam zacinal ten quest...ale pak sem se otocil..podival se na nej znova a uz tam nebyl..jen psi tam zustali...Jeho sem nasel z druhy strany zdi v prikopu..kde stoji a kocha se pohledem na most zespoda.

NOOLY
    NOOLY --- ---
    KOUDY: kam probuh jel? to ani neni horni hrad, ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja bych sel strasne rad na lov s tim mladym picusem...ale on proste vjede nekam do skladu pytlu a to je cely..tak ja jdu asi pockat na latrinu nebo neco..

GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SIRLOON: tak dneska jsem se probudil, narazil a tohle auditko a uz jsem nasranej pac vlastne ta hra je zlo...
    A vlastne uz souhlasim s tou recezi...
    Uplne toho kluka vidim v sobe, nasranej za to ze tomu veril... A zklamanej z debilit ktery te omezujou nebo vytrhavaj z deje...

Co naplat ze fandim tereze, vavruv podrizenej me uci sermovat a ja ani nevim jestli to delam spravne nebo spatne... Ale uz to skoncilo... Aha tak asi dobre, ale co z toho vseho co jsem delal to bylo??

Me zbil jak psa a pak me chce ucit strilet z luku?
    Dit to ani nenapnu a pak me vyzve na souboj nejakej picus... Strelba z luku vtipna pac jsem se pri naprahu hned rozklepal a samo ani nenamiril...
    Tak ho ted skoro mrtvej muzu v druhym kole zmlatit mecem... Ne nemuzu protoze jsem pred chvili dostal tak ze sotva drzim mec... Ha tak me zase zbil.. Ok... Sem nasranej "ze ti hra dava nejaky moznosti, ale neda ti možnost je vyuzit jak by bylo logicke... Sotva stojis? Tak asi nebudes prudit do typa co te vyklepe... Ano jindra je chvilema debil fakt velkej... Vyhodou toho je ze mu ted dluzim nejaky prachy tyve...

Neustaly cerny obrazovky, loadingy, potvrzovani picovin, nasel jsi rodice 1 z 3, 2 z 3...
    Nebo potvrzeni toho ze tvuj ucitel správně vykryl... To jsem se fakt podivil, ze to je i pseudo multak vlastne :))

K výrobě sejvovice budu potrebovat nejakej stul, kterej snad nekde nekde ve hre najdu, asi nekde nekdy bude, jinac by se o nem nemluvilo...
    Takze zatim muzu jen doufat ze staci ukladat jednou denne... Mam 3 sejvovice hraju druhý den co budu delat zitra nevim, ale dneska to hrat uz nechci :))
    Kazdopadne jsem nasranej ze jsem to koupil...
    Na. Mimeeho, na Vavru, na Bicana se kterym jsem se mel cest potkat na cinemaxim zase jako prase...smutno mi je z toho
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    VLAKODLAK: a v jakym rozliseni?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GREGOR_PRIDE: Nj, jsem zvedl na max details a grafika se z 55C zvedla na 60C - zajímavé, že Mass Effect Adnromeda kartu využije na 70°C (což už mi příjde trochu moc), ale jede plynule.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VLAKODLAK: na xbox y to plynuly je, lehkej stutter, vetsinou pri animacich, ktery jsou podle vseho video (asi ne vsechny, ty velky jo) ale teda zadychava se..

Je zajimavy ze ted to mam shozeny na home a chvilema funi a chvilema ne, jak kdyby to ta hra zdimala i ve standby
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SIRLOON: ja mam po cca 2 hodinach podobny pocity, uz hodinu sedim na hajzlu a premejslim o syntakach :)))
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    I5 2500k 980TI 16GB RAM, nejnovější nvidia drivery, na Samsung EVO SSD. Zjistil jsem, že mam Low detaily, po tom co jsem to zvedl na ty nejvyšší, a pak jsem experimentoval, Medium settings se jevěj, jako nejméně zasekané, ale furt bych řekl, že to není plynulé ano náhodou. Někdo nějaké podobné zkušenosti?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    BOBBYLON: tak sleduj nexus a treba tam bude neco pouzitelnyho
    Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    SIRLOON: pise jak vul, ale obecne mam po cca 15 hodinach podobne smiseny pocity. Mel jsem to dat k ledu na mesic nebo dva a/nebo pockat na par modu, AI me taky vylozene sere
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nejaka silena recenze
    Kingdom Come: Deliverance – Recenze | Vyťukej.cz
    http://www.vytukej.cz/kingdom-come-deliverance-recenze/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam