• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak uz je i zamerovac na luk
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ja mam pocit ze nemuzu skakat pri behu - protoze ovladani delal nejakej CURAK :)

HOUH: jo mam pocit ze jsem byl solidne okraden :)
    ale at si to strcej do prdele;) koupeny to mam, treba to spravej...
    a ja vim ze nad celym vavrou priste mavnu ruku...
    HOUH
    HOUH --- ---
    kdyz uz nic jineho, tak bys mel mit dobry pocit, ze si koupi hry podporil vyvojare ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Akože chápem legitímne výčitky (lebo KCD má množstvo problémov), ale desať príspevkov o skákaní za behu mi pripadá trochu neproporčné :P
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GREGOR_PRIDE: Nekňourej.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    boze jak moc bych chtel zpatky prachy
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    mam to brat tak, ze hry kde nektery lidi nepotrebuji skakat pri behu maji omluvenku na zpiceny ovladani?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL:
    CLAVEN: ptas se spravne, neskacu... ale mohl bych, pokud by ovladani nevymyslel botnik
    skakal jsem jednou kdyz jsem utikal pred nejakyma banditama... a nepreskocil jsem malou zidku... byla moc sikoka... pohym jsem sice delal, a asi jsem si myslel ze to ve hre preskocim, ale ne... nepreskocil jsem...
    (ne kvuli tlacitkum, neslo to)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GREGOR_PRIDE: Celkem v klidu. Ale jak píše Claven, taky jsem to zatím nepotřeboval.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GREGOR_PRIDE: mne sa neskáče v behu nijak, za 25 hodín hry som to nepotreboval ani raz. Prečo skáčeš v behu?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SAMIEL: jak se ti skace v behu?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    KOUDY: PS4
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KOUDY: bacha na něj! ten mod nedělá quicksave ale autosave, což může rozbíjet hru! (pracuje se na opravě)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TOFI: co to je za kecy?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SAMIEL: si stahni ten save mod z nexusmods a je to.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Tak tuhle se mi treba stalo to, ze to zahlasilo save pri vzeti questu, ale zjevne se to neulozilo, protoze kdyz me pak zabili lupici, tak me to vratilo o den zpet do savu v hospode po spani.
    TOFI
    TOFI --- ---
    [4K] Kingdom Come Deliverance – PC 4K Max vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=bGc7Hr68X9g
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ja si zatim hru nemuzu vynachvalit je to hrozna jizda a prdel, hra mi jede na 50-70 fps vse na max, a to mam upscale v nvidii panelu full hd na 200%
    6700k, 1080, 32gb ram, tobii tracker, vse jede bez zaseku

jinak vyborny qeusty jsou s tim picusem ptackem v laznich po honu a pak kdyz potkate kneze co nema k chlastu daleko to sem malem spadl smichy pod stul
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    berte to pozitivne sejvovanim si vypestujete zavislost na alkoholu a lepsi vydrz pri jeho konzumaci
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PETINY: Hrebenar-nehrebenar, tie Hoblujove FB posty sú slušná mozgová smrť. Najlepšie je zdieľanie toho prokremeľského mamrda, hlavne že má Hobluj plnú hubu toho, jak nenávidí boľševikov.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam