• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    REDSNAKE: jo s timhle mam taky trochu problem - odhadnout co je skutecne casove omezene a co ne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: Iba u vecí pod cca 400 g. Drahšie veci budú "stolen" furt.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ABRIEL: jasně, někde to je přehnaný – viz případ Fallout 3 a přesné střelby, tam to člověka taky strašně sralo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj,

jsem po questu se Zrzkem, můžu se teď začít věnovat vedlejším úkolům? Někde jsem četl, že se některé questy dokončují i při nečinnosti hráče, tak mám strach, ale zřejmě tohle bude hlavní linie příběhu, tak té se to snad netýká...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DASTY1: Ale no tak. Kazda hra je v podstate original a Vavra mel spoustu penez a platil v czk. Ze je to prvni titul WH neni omluva, kdyzby si stal za tim co tam rika tak titul nepustil dokud nebyl dokonalej. Takhle ho pustil o 2 roky po teminu...nedokonalej. Jinak to o hra jeako takove nic nevypovida, po par letech bude luxusne hratelna se spoustou modu a treba se dockame i dalsiho dilu. Ja si rikam ze svoje vyhrady vuci Vavrovi splachnu do haje a hru si zahraju, spouste lidi v mem okoli se libi a rad bych to s nima sdilel, kdyz jdem na pivo, nebavi me to jenom poslouchat.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    btw chapu spravne, ze "stolen" atribut u veci je casove omezenej, po case zmizi cervena ruka - ikonka a vec jde prodat?
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    VIRIK: to ja chapu, mne jde o to, ze z toho vylamovani zamku nemam moc pocit ze bych to ja nejak moc ovlivnil. u nekterych her mas minihru kde pokud jsi na lvl 1 a jsi opravdu dobry dokazes treba zvladnout veco co je delana na lvl 3 toho skillu. V tomhle pripade mam pocit, ze se mi mys na obrazovce klepe tak, ze pokud mam skill na easy truhlu tak easy truhlu odemknu relativne v pohode, ale medium ne ani kdybych se na hlavu postavil. Proste ve vysledku mi to tak nejak pirijde spis jako stat check nez minihra.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ABRIEL: ABRIEL: ale tohle je RPG. tohle vám zadarmo nedal ani Skyrim nebo Gothic.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    CZECH23EKTOUR: ani ne tak assassina jako zvlasnost ze na stejne platforme je jedna verze zabugovana jak prase a na druhe bez bugu.... (myslim a co sleduji i problem KC:D ) ,tak me zajimalo jestli nekdo nezna odpoved ..... protoze dle jednoho se KC:D neda hrat ,dle druheho zas v pohode.....
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    BOBBYLON: mne ani nejak nevadi obtiznost, ale spis to ze jako hrac nemam pocit, ze bych se nejak mohl zlepsit abych pak jednoduseji odemykal zamky.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    DASTY1: on sem někdo připletl assasina :)
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    ABRIEL: fact is, že 9,5/10 lidí ta minihra prostě sere (https://www.youtube.com/watch?v=wSUE6a5H5pQ). Hrál jsem většinu velkejch RPG, dohrál poslední Dark Souls atd., a tohle je prostě obtížností víc frustrace než zábava.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: rozumí tomu nekdo více, ze by nam to vysvetlil :D (Mikee?? ) ....... a pak si ma clovek vybrat, dle recenzí hra plna bugů - v realu bez chyb, jak je to možné ? jedna a ta sama platforma a takovych pohledu :) -- to abych se v obchode modlil a plyval pro stesti na krabicku KC:D at je to nezabagovanej kus ? :D
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    ja teda uplne stejne nechapu jak tu vsichni pisou jak je lockpicking tezky v KDC, ale me to po tom co jsem vylomil zamek opakovane te vyukove truhle a dostal vylamovani na lvl 3 (tusim) uz velmi lehke a lehke nedelaji problem a tezsi bych cekal ze budou tezky.
    Na druhou stranu je pravda, ze mi ta vylamovaci minihra prijde takova trochu random s tim jak se ovladani nahodne klepe
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: mam stejnou zkusenost s AC:O na PS4Pro, dohrano cca 70h a zadny bug, jednou mi hra zamrzla, a chtelo to zrestartovat konzoli, jinak nic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: jasne, daj
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: musim si pretahat screeny a videa z pska, ale klidne je poslu
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SIRLOON: jak pise Claven , v Origins dohrano i s DLC (nahrano cca 80h) a nic !!!! (jo jednou propad v grafice - restart a pohoda) jinak ani tuk !!!! (na ps4 slim) -jsem to tu s nekym resil jak je to mozne .. ze nekdo to ma hrozny a nekdo na stejne platforme nic !!!
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    OMNIHASH: prvotni pocin WH myslim ,kdyz tam bylo prirovnani k Bethesde .....
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DASTY1: jak prvotní počin, že je to geniální developer stojící za nejlepší českou hrou všech dob zazní do pátýho odstavce každýho jeho rozhovoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam