• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    TOFI: rozumí tomu nekdo více, ze by nam to vysvetlil :D (Mikee?? ) ....... a pak si ma clovek vybrat, dle recenzí hra plna bugů - v realu bez chyb, jak je to možné ? jedna a ta sama platforma a takovych pohledu :) -- to abych se v obchode modlil a plyval pro stesti na krabicku KC:D at je to nezabagovanej kus ? :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    DASTY1: mam stejnou zkusenost s AC:O na PS4Pro, dohrano cca 70h a zadny bug, jednou mi hra zamrzla, a chtelo to zrestartovat konzoli, jinak nic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: jasne, daj
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CLAVEN: musim si pretahat screeny a videa z pska, ale klidne je poslu
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SIRLOON: jak pise Claven , v Origins dohrano i s DLC (nahrano cca 80h) a nic !!!! (jo jednou propad v grafice - restart a pohoda) jinak ani tuk !!!! (na ps4 slim) -jsem to tu s nekym resil jak je to mozne .. ze nekdo to ma hrozny a nekdo na stejne platforme nic !!!
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    OMNIHASH: prvotni pocin WH myslim ,kdyz tam bylo prirovnani k Bethesde .....
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DASTY1: jak prvotní počin, že je to geniální developer stojící za nejlepší českou hrou všech dob zazní do pátýho odstavce každýho jeho rozhovoru.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: to ma zaujíma, v Origins mám tak dobre 60 hodín a nenarazil som na žiadny bug, na ktorý by som si pamätal. V čom je zabugovaný?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DASTY1: vem si treba kolik vyslo assasinu a Origins nemuzu hrat, protoze je zabugovanej jak prase a sere me to
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DASTY1: jo, tak to asi zpocatku bylo, jen mu nejak nedochazely ty veci okolo. M2 byl druhej dil a byl zabugovanej. M3 byl treti dil a byl zabugovanej. a ma byt? to ze je neco nekolikaty dil prece nic neznamena. jde o to kolik mas casu na polishovani a kdyz je ho malo, tak ses v prdeli i kdyby to byl desatej dil
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JARDA128: no me v tomhle ohledu prave jo, on (dle meho) nehejtil prvotni pocin nekoho,ale to ze nekdo ( a ze na to prachy, lidi,zkusenosti,a asi i nastroje maj) delaj stejne chyby dokola..... a ze to jde jinak a lip (dle Vavry) - jak lepe?? .. to si myslim muze teprv ukazat..... . nic vic ;-) , ale rikam je to muj nazor jak jsem ten clanek bral a pochopil... :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    D1RABBIT: neco mezi, kdyz uz to chces vedet. v den kdy sem chtel dat vypoved sem ji nastesti dostal. a nema to s tim nic spolecneho. s WH nemam problem, je tam hromada dobrejch lidi, i pak lidi se kterymi bych uz delat fakt nechtel. ja mam problem jen ciste s hellboyovym king-komplexem. a tebe picha hellba do zadku?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DASTY1: ja myslim, ze je ve WH dost veteranu na to, aby vedeli co solidni QA obnasi
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    DASTY1: ja na tom ten smysl vidim vycita ze skyrim ma bugy a pritom jeho hra je ma taky .. kolikatej je to dil mi nejprijde dulezity
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DASTY1: pointu to melo takovou, ze Hellba nechapal, ze udelat RPG takoveho rozsahu aby byla uplne bez chyb je prakticky nemozne. a kdyz zacinas delat novou hru, tak sou tam nove chyby. nebo ti prijde Skyrim jako datadisk za 20 dolaru? a na Xboxu chyby nejsou? Ja jich na streamech videl docela dost. takze co z toho srovnani nema prichazet v uvahu? navic si urcite Hellba sam vyzkousel jaky to je, kdyz na tebe tlaci vydavatel a ty tu hru proste vydat musis nebo jdi s prosikem jinam
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    DO_IT: jakou si myslis ze to mělo pointu ?? ja myslim že tu, že Bethesda je velký hrač na trhu již řadu let a stále se nedokaže poučit ze svých PŘEDCHOZÍCH CHYB !!! - to je ale(dle mého názoru) trochu jina situace než u WH , nebo si myslíš, že je to již nekolikátý počin studia WH plny chyb, ze kterých se WH nepoučilo a jen umí nadává na ostaní ? ........ přijde mi že hodně lidi se tu snaží těch 100 slov obratit protu KC:D ale uz nevidi tu pointu, ze tím Vávrovi (dle mého) vadilo opakovaní chyb velkych studii a lenost (hlavne ze pritecou prachy) ...... az tu budem mít kC 3 ze stejnym startem prosím omlatte mu jeho članek o hlavu..... momentalne to prirovnani neprichazi v uvahu....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DO_IT: "jsou tam buggy, sorry"
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Vavra in 2011
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come Deliverance Update 1.03 Is A Whopper - PlayStation Universe
    https://www.psu.com/news/kingdom-come-deliverance-update-1-03-1-04-patch-notes/
    The Kingdom Come Deliverance Update 1.03 is now available to download on PS4 and it weights in at 13-16GB.
    The full list of release notes has yet to be released, but we do know it will tackle the following issues:

Stealth and stealth kills adjusted
    People now get dirty more gradually
    Additional quest bugs fixed
    Various optimisations

It will also attempt to fix the problem that some users are experiencing with attempting to slash with the R2 button.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BEREGOND: ono je to stejne RPG, takže pokud na tebe někdo někde nečeká a není nutný něco rychle řešit aby se ti nefaila mise, tak bys správně toho měl využít a nagrindit a naexpit co se dá. Třeba formou pobíhání po lese a sběrem lesních plodů :D
    Pak se ti nestane jako některým, co rychle postupovali příběhem a dostanou se najednou před pro ně neřešitelný souboj. Klasicky, žejo, v tomhle s tebou nebude mít smilování žádné RPG, ani Divinity OS 2 a ani benevolentní Fallout 4.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BEREGOND: netlaci te do niceho asi si to vystihl vse se da udelat ruznejma zpusobama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam