• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: Budeš za fanboya, lebo main quest v Skyrime je porovnateľný. Side questy v KCD nie sú žiadna revolúcia, dones kože, zabi banditov a podobne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KOUDY: kance u kališť:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: Ty hlavni sou gut..ty vedlejsi mam ted prinest tri praseci kuze pro jednoho typka...praseci maso pri dalsiho typka..90kusu kraliciho masa pro hospodskyho apod :)..nastesti sou lesy fakt super zpracovany..takze v nich pobiham rad..zajice neni tezky najit...ale kance fakt nevim kde hledat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KOUDY: to je pravda, tyhle věci jsou si jak vejce vejci. Nicméně na to je tam vlastnost a těm setkáním se můžeš vyhejbat pozdějš, ne? Questy jako takový mi přijdou teda super
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: no na druhou stranu pri kazdym cestovani bud potkas rytire se kterym se muzes utkat..nebo mrtvolu kterou kdyz zkoumas tak nekdo pribehne a obvini te ze za tu vrazdu muzes ty...to mi prijde genericky celkem dost.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hele, lidi. Já miluju Fallout 4, mám tam přes 700 hodin, kde jsem mohl jsem ho hodnotil 100%.

Ale po hraní Kingdom Come fakt si říkám, hele, tenhle systém kdyby byl v tom Falloutu 4, tak bych... asi už nehrál nic jinýho.
    A ne, nemluvím o dokonalosti, to Kingdom není a čeká ty lidi ještě hromada práce. Ale prostě ten princip je správně a Falloutu by prospěl jako prase.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nevím úplně jaký je tady rozpoložený a možná budu za fanboye, ale ty questy jsou imho daleko lépe napsané než generické sračky ze Skyrimu.

Sblížení na lovu s rozmazlením frackem mě docela potěšilo a další drobnosti. Osobně jsem ochoten tomu odpustit i nějakej ten bug, buď ho s úsměvem přejít nebo naloadovat starší pozici a pak už to je většinou ok.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KOUDY: awsum, díky, idem loziť po kurníkoch :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CLAVEN: ja je vetsinou nasel v kurnicich :))
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    JVMLOK: dle meho to je omluva WH (a WH nemyslim jen Vávra !!! ), ale jinak s tebou souhlasi.....ja za tim vidim to ze Bethesda je tu delsi dobu ,ma vetsi a sehranejsi team (npř.)...... WH se rozrustalo postupne za běhu kdy pracovali na KC:D.A proto tam porodni bolesti jsou a mnohem vetsí (dle meho ) nez u Bethesdy s xtým titulem.............pro me to je proste lehce polehcujici okolnost ,abych mu to ted jeste neomlatil o hlavu ... je videt ze Vávra leží v žaludku hodně lidem, ani mě není jeho vystupovaní přijemné, co teprv lidem bez kterých by asi nebyl tam kde je...... tak uvidime jak to do budoucna bude, ale tajne doufam ze s vami nebudu za cas souhlasit v tom, ze jen keca a kritizuje jine,ale ze ukaze na zaklade kritiky na skyrim ,ze maka a vyvarovavá se chyb ktere kritizuje......pro ted mu to jeste z techto duvodu odpustim ;-) ......
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Btw keby mi niekto vedel poradiť, kde spoľahlivo nájdem/kúpim pavučiny, budem vám veľmi zaviazaný.
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    REDSNAKE: jo s timhle mam taky trochu problem - odhadnout co je skutecne casove omezene a co ne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: Iba u vecí pod cca 400 g. Drahšie veci budú "stolen" furt.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ABRIEL: jasně, někde to je přehnaný – viz případ Fallout 3 a přesné střelby, tam to člověka taky strašně sralo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj,

jsem po questu se Zrzkem, můžu se teď začít věnovat vedlejším úkolům? Někde jsem četl, že se některé questy dokončují i při nečinnosti hráče, tak mám strach, ale zřejmě tohle bude hlavní linie příběhu, tak té se to snad netýká...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DASTY1: Ale no tak. Kazda hra je v podstate original a Vavra mel spoustu penez a platil v czk. Ze je to prvni titul WH neni omluva, kdyzby si stal za tim co tam rika tak titul nepustil dokud nebyl dokonalej. Takhle ho pustil o 2 roky po teminu...nedokonalej. Jinak to o hra jeako takove nic nevypovida, po par letech bude luxusne hratelna se spoustou modu a treba se dockame i dalsiho dilu. Ja si rikam ze svoje vyhrady vuci Vavrovi splachnu do haje a hru si zahraju, spouste lidi v mem okoli se libi a rad bych to s nima sdilel, kdyz jdem na pivo, nebavi me to jenom poslouchat.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    btw chapu spravne, ze "stolen" atribut u veci je casove omezenej, po case zmizi cervena ruka - ikonka a vec jde prodat?
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    VIRIK: to ja chapu, mne jde o to, ze z toho vylamovani zamku nemam moc pocit ze bych to ja nejak moc ovlivnil. u nekterych her mas minihru kde pokud jsi na lvl 1 a jsi opravdu dobry dokazes treba zvladnout veco co je delana na lvl 3 toho skillu. V tomhle pripade mam pocit, ze se mi mys na obrazovce klepe tak, ze pokud mam skill na easy truhlu tak easy truhlu odemknu relativne v pohode, ale medium ne ani kdybych se na hlavu postavil. Proste ve vysledku mi to tak nejak pirijde spis jako stat check nez minihra.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ABRIEL: ABRIEL: ale tohle je RPG. tohle vám zadarmo nedal ani Skyrim nebo Gothic.
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    CZECH23EKTOUR: ani ne tak assassina jako zvlasnost ze na stejne platforme je jedna verze zabugovana jak prase a na druhe bez bugu.... (myslim a co sleduji i problem KC:D ) ,tak me zajimalo jestli nekdo nezna odpoved ..... protoze dle jednoho se KC:D neda hrat ,dle druheho zas v pohode.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam