• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Quest s kořenářkou, jde vůbec nějak dosáhnout dobrého konce? Už to hraju po xtý a vždycky to končí blbě...Tak jen jestli se mám snažit?
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOZLIKK: heh mel byt trochu s dobou a pustit Starmana =)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Kingdom Come: Deliverance - recenze PC verze - Recenze hry na Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/recenze/kingdom-come-deliverance-recenze-pc-verze-5892/
    PETINY
    PETINY --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    Dan Vávra: Jsou tam bugy sorry! O Kingdom Come: Deliverance
    https://www.youtube.com/watch?v=VRS52PdCmYo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: to jo, ale tady je ta learning curve nastavena trochu drsne ze zacatku - je pravda ze staci level dva (a koneckoncu clovek je muze ziskat i jen tim, ze holt splasi par penez od peska pro peska a necha se pasivne trenovat) a hned je ten pocit lepsi - tady by imho stacilo bud lehce snizit rychlost u very easy zamku nebo lehce zvednout tolerancni radius ve kterym musis ten lockpick vest
    TERZ
    TERZ --- ---
    JARMIK: Jsou tam 3 linie, takže 3 Jindrové.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Sorry za hloupou otázku: když si koupim kcd, tak to bude moci hrát doma více lidí, tj. že si každý bude ukládat svého Jindru? Nebo je to 1 licence = 1 Jindra. Díky.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    uz jste potkal nekdo bejka na louce? prej by mel byt jeden na mape a da se snim zapasit zvedne vam to silu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    CLAVEN: ja je nasel skoro v kazdym ptacim hnizdu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLAVEN: ok, s tím dokážu žít. Každopádně můj subjektivní názor je, že questy v KCD jsou o moc hezčí a lépe napsané než ve Skyrimu. Asi bych to utnul, protože to je ryze na chuti každého hráče.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: Budeš za fanboya, lebo main quest v Skyrime je porovnateľný. Side questy v KCD nie sú žiadna revolúcia, dones kože, zabi banditov a podobne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KOUDY: kance u kališť:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: Ty hlavni sou gut..ty vedlejsi mam ted prinest tri praseci kuze pro jednoho typka...praseci maso pri dalsiho typka..90kusu kraliciho masa pro hospodskyho apod :)..nastesti sou lesy fakt super zpracovany..takze v nich pobiham rad..zajice neni tezky najit...ale kance fakt nevim kde hledat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KOUDY: to je pravda, tyhle věci jsou si jak vejce vejci. Nicméně na to je tam vlastnost a těm setkáním se můžeš vyhejbat pozdějš, ne? Questy jako takový mi přijdou teda super
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: no na druhou stranu pri kazdym cestovani bud potkas rytire se kterym se muzes utkat..nebo mrtvolu kterou kdyz zkoumas tak nekdo pribehne a obvini te ze za tu vrazdu muzes ty...to mi prijde genericky celkem dost.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hele, lidi. Já miluju Fallout 4, mám tam přes 700 hodin, kde jsem mohl jsem ho hodnotil 100%.

Ale po hraní Kingdom Come fakt si říkám, hele, tenhle systém kdyby byl v tom Falloutu 4, tak bych... asi už nehrál nic jinýho.
    A ne, nemluvím o dokonalosti, to Kingdom není a čeká ty lidi ještě hromada práce. Ale prostě ten princip je správně a Falloutu by prospěl jako prase.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nevím úplně jaký je tady rozpoložený a možná budu za fanboye, ale ty questy jsou imho daleko lépe napsané než generické sračky ze Skyrimu.

Sblížení na lovu s rozmazlením frackem mě docela potěšilo a další drobnosti. Osobně jsem ochoten tomu odpustit i nějakej ten bug, buď ho s úsměvem přejít nebo naloadovat starší pozici a pak už to je většinou ok.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KOUDY: awsum, díky, idem loziť po kurníkoch :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam