• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    CLAVEN: mě u Wolfa překvapilo,že si hraju hraju a hledím svýho.. po čase hru znovu zapnu a všechny sejvy ztracený a nabídka spustit new game,jako bych to nikdy nehrál.
    zarážející bylo,že jsem ji hrál tak 3 roky po vydání.. a ve fórech byli lidi se stejným problémem. tedy to nikdo neopravil za celou dobu.
    celý adresář save byl smazány.
    řešením bylo nahrát z netu nějaký sejvy a pokračovat dál od nějakého nejbližšího. divný že jim to nestálo za opravu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CLAVEN: Vavra je vavra, at si plka co chce, ale hry do kterejch kecal meli hlavu a patu coz je celkem vzacny.
    Myslim ze KDC ted lehce tezi paradoxne z toho, ze mnoho z nas ocekavalo, ze to bude pruser a nastesti tomu tak neni. Me osobne to bavi virazne vic nez celej slavnej Zaklinac3.
    Nekolik bugu co tu ani nezminuju me donutili stahnout save mod a od ty doby se nad nima nepozastavuju na tak dlouho, abych je povazoval za zavazny - typicky chybejici veci/postavy nutny k dokonceni questu, pri dalsim loadingu vse OK.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: som kritický k bugom, najmä ku gamebreaking (kope ľudí sa po nejakých questoch dokurvia sejvy, ja sám som prišiel o 4 hodiny progressu kvôli nekonečnému loadingu sejvu a zásadnému bugu v staršom sejve, našiel som v hre jeden rebrík do krčmy, na ktorý sa nedá vyliezť, lebo prepadneš cez podlahu na poschodí a podobne), ale samotná hra sa mi veľmi páči.

Keby bola menej zabugovaná, bol by som nadšený, takto som len veľmi impressed. Nedá sa nič robiť, pristupoval som ku KCD s extrémnymi predsudkami, ale proste ma presvedčilo kvalitou.

(po vzore Cata staršieho musím na koniec každého svojho príspevku o KCD pridať, že ostatne súdim, že Vávra je stále kokot)
    GURBON
    GURBON --- ---
    CLAVEN: Tak obvykle se ke hram stavis spis kriticky, alespon se mi to zda. U KCD mam ten pocit obracenej.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: Prečo?
    GURBON
    GURBON --- ---
    MIKEE: j s tim konem jsem to nakonec pochopil, nesmim drzet sipku dopredu coz sice znemoznuje jet rychle ( kun ve vyssi rychlosti prestava byt inteligentni :) )
    HNIZDO: to dava smysl.

Dalsi vec co me zarazi je, ze kdyz ja jsem schopen vydelat sbiranim kytek +/- 500 za den, proc to delam jenom ja a proc se nekdo vubec unavuje zebranim.
    Ja teda sice porad picuju, ale kdyz uz se hra v nekterejch vecech snazi bejt realisticka jak to jen jde, tak me tyhle blbiny o to vic mlati do oci. Jinak ale porad dobry a zajima me jak to dopadne nejen ted, ale i pri dalsim hrani.

CLAVEN: tobe k ty hre WH pribalili ruzovy brejle? :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    GANDHI: myslim ze neda, pac pri sazesce s Jenem mi to peceny kraliky nevzalo, upekl jsem je nez prisel ....
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NECROMAN: To be fair, W3 si hromada ľudí kúpila z GoGu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pěkný statistiky na Steamu!
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GANDHI: Nevím, nedělal jsem je.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SAMIEL: a da se to porad pouzit pro "zverinovy" questy?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GURBON: to by mohol povedať každý :P
    TOFI
    TOFI --- ---
    RECENZE Kingdom Come Deliverance PC 1.2 • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-18-recenze-kingdom-come-deliverance-pc-1-2
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SAMIEL: purification through fire, 100% stredovek
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Btw. Když toho králíka upečete, tak to instantně shodí ten "stolen" tag.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GANDHI: j toho jsem si vsim uz u toho prvniho lovu kraliku, a oznacovali se mi jen nektery coz uz nechapu vubec.

CLAVEN: ...... tohle se mi delo kdyz jsem lovil legalne na prikaz svyho pana.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tohle chapu (jen konstatuju, ze je to tak s veskerou zverinnou) - spis nechapu tu vec, na niz si stezuje Gurbon - to ma hrac cekat, nez se maso casem zlegalizuje a zkazi?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Lebo si pytliak. Lovíš v lesoch, ktoré patria šľachte.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GURBON: zvlastni, protoze i to co jsem si ulovil sam je oznaceny jako kradeny a straz to pri sacovani zkonfiskuje
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KOUDY: asi budou i spoty, kde se spawnujou casteji - ja v lesich mezi mlejnem a sasau narazil primo na misto, ktery bylo nasledne oznaceny v mape jako boar hunting spot. imho jich bude takhle rozesetejch vic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRIZER: Ja hrám na gamepade, mám v tom 65 hodín, jak som k svojmu zdeseniu včera zistil, a s ovládaním nemám problémy.
    GURBON
    GURBON --- ---
    KOUDY: nemusis, ja je potkavam relativne casto, jestli jsou to konkretni mista nebo jen mas smulu netusim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam