• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PLOMBDENTIST: V mem obvode je mistopredseda SSO a jeden ze zakladatelu Narodniho odporu jedna a ta sama osoba:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak Burzum není jen Varg v minulosti,a le taky jeho politický projevy v současnosti. V minulosti to fakt byla jen mikina black metalovýho projektu, v současnosti je to ale už přihlášení se k politickým manifestům Varga (lze shlédnout na youtube, má to i české titulky).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já třeba sdílím Lindermannovy levicové názory.
    A dost poslouchám i black metal. Ale mikinu Burzum bych si na sebe nikdy nevzal, už právě protože zabil Euronyma, a odůvodnil si to i tím, že byl levičák. Pro mne je to spíš ale důkaz nevkusnosti a neuvědomění si toho, co je Varg zač (zkurvená píča), ne ovšem neonacismu.
    Ostatně Vávra sám neonacistou není. Má jen debilní kamarády, kteří maj k tomu blízko. A kterejm občas přikyvuje. Vávra není neonacista, ale v tomhle strašnej vůl, protože takovýdle kamoši se nikdy nikomu nevyplatili (je to něco odobného jako mít kamarády v ruské mafii).

PETINY: Ministry podporují Antifu, což je hnutí který sám Vávra označil za teroristickou organizaci (a prej je maj na seznamu ter. organizací už dva státy).

To tu kluci ještě zapomínají uvádět, že Vávra chodí nejen v téhle mikině, ale taky háže špínu na antifašismus a brání práva alt-right, extrémní pravice, do roztrhání těla. A naprosto vážně uvádí spolky jako ANTIFA že jsou teroristi. A tak dál a podobně.
    CROME
    CROME --- ---
    PETINY: nechces srovnavat Burzum s Ministry zene?
    PETINY
    PETINY --- ---
    GANDHI: o tom že to je neprofesionální nepochybuju. Poukazuju na to, že tahle konstrukce HONZA09 je naprosto debilní.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PETINY: jj, zatímco motat se na velkejch akcich, kde reprezentuju studio v kontroverznim outfitu je ryze profesionalni:p
    PETINY
    PETINY --- ---
    PLOMBDENTIST: tak to já vim, víš to ty, a možná ještě někdo další tady. Ale pro tak plochý vnímání světa, ve kterým je normální někoho onálepkovat jako nácka, protože má tričko kapely X ve který je zpěvák Y asi kokot, je to podle mě pod rozlišovací schopnost toho člověka. Ale to je dost offtopic, zastávat se v tomhle auditku Vávry se nenosí :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PETINY: tak zrovna ministry jsou spis antifasisti
    PETINY
    PETINY --- ---
    THESTOUPA: líbí se mi ta přesně se opakující série událostí:
    1) nějaký liberálně smýšlející pisatel se zkouší do KCD obout právě kvůli Vávrovým názorům (což je dle mě z pozice recenzenta hrubě neprofesionální), a druhý pilíř, o který svoje (ne)doporučení opírají je ta donekonečna omílaná, rasová záležitost s minoritama v 15. století.
    2) pod článkem se strhne diskuse v zastoupení zhruba 1:10 v neprospěch názorů recenzenta
    3) článek se šíří na soc.sítích v sémantice "wtf did i just read"
    4) KCD profituje :)

HONZA09: poslouchal jsem Rammstein a Ministry, ti maj dokonce jeden song, kde 7 minut řvou jenom "sieg h...". Sice nemám jejich tričko, ale byl jsem na jejich koncertě a v 15ti jsem je měl na ploše jako background. Doteď jsem nevěděl, že jsem kovanej nácek, achjo :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MLUKS: Když si koupíš tričko kapely, tak jí tou koupí podpoříš. Když si koupíš tričko kapely, kde zpívá nácek, tak podpoříš kapelu, kde zpívá nácek. A když si to tričko vezmeš na Gamescom, tak se nesmíš divit, že si toho lidi všimnou a budou to řešit. Ale třeba měl jenom horečku, co já vim... :D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GANDHI: ocividne si spletl Jantarovou a Hedvabnou stezku
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MLUKS: ne, to znamena, ze kdo nosi tricko Burzum a prezentuje se fasounskymi nazory, s velkou pravdepodobnosti...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HONZA09: ale jo, o tom, ze je varg vikernes zmrd a vavra taky (bez ohledu na triko podporuje stranu svobodnych) nepochybuju..
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    HONZA09: Takže když poslouchám Rammstein a dokonce i Lindemannovo solo album (což fakt poslouchám), tak sdílím i jeho levicové názory? Ale no tak :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ok, ale tohle je fakt a imho to stačí na to udělat si o Vávrovi obrázek, že to je debil sympatizující s náckama.

More recently, he wore the same T-shirt depicting an album cover by the band Burzum every day at Gamescom 2017 - a very visible time for him and his game. Burzum is the work of one man: Vars Vikernes, a convicted murderer and outspoken voice on racial purity and supremacy. He even identified as a Nazi for a while.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DEEFHA: tam je odkazů na český filmy i hry nebo písně a vůbec spoustu věcí plná prdel. A nejen na český. Na jednom místě mám pocit jsem slyšel větu i z "S čerty nejsou žerty".
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    "Czech cities Olomouc and Prague were on the famous Silk Road " - tohle je tak trochu bullshit, protože iirc Silk Road vedla z Ciny a Orientu do Constantinopole a odtamtud po mori prevazne do Recka a Italie
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    THESTOUPA: Môj názor na Vávru tu už bol myslím prezentovaný dostatočne dôkladne, ale je pravda, že vyčítať hre, ktorá sa odohráva vo veľmi úzkom výseku jak populácie, tak geografie Čiech 15. storočia, že v nej nie sú černosi, to je naozaj na hlavu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    THESTOUPA: "But there's also a big problem.O vavrovi si nemyslím nic dobrýho, ale tohle je neuveřitelně trapný
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DUBAS_: Necronomicon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam