• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    PETINY
    PETINY --- ---
    VIRIK: prave jsem to doposlouchal v aute, tahkle to dava smysl. Kdo vi, treba to pro me bude brana do sveta nemciny :))
    Jinak si z tech rozhovoru mmj. odnasim, ze cestina nebude.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Jj, pár takových videí jsem viděl, šlo mi spíš o nějaké reálné zkušenosti. Takhle, další konzoli kvůli tomu stejně kupovat nebudu ;-), chci se jen ujistit, že to nebude úplná tragédie.
    TOFI
    TOFI --- ---
    DEEFHA:
    Kingdom Come: Deliverance Comparison - Xbox One X vs. Xbox One S vs. Xbox One
    https://www.youtube.com/watch?v=MSWPs4sSmfM
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CLAVEN: Tak díky, to je v pohodě.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DEEFHA: Bude to podľa internetov ok, akurát to budeš hrať v 900p.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Chystám se výhledově hrát na Xboxu. Mám ten úplně obyčejný "starý", žádné eSko nebo Xko. Nemám 4K televizi a framerate mě nezajímá. Je tu někdo s podobnou konfigurací, kdo by mi mohl potvrdit nebo naopak vyvrátit, že to bude OK?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VIRIK: Aha! To je důmyslné.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    WITTGENSTEIN: ve hře je skill – naučit se číst. Učíš se to postupně, stejně jako jiné věci a než to zvládneš perfektně, budou se ti přehazovat v textech knih písmenka, obejvovat jakože chybky – simuluje to to postupné učení.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PETINY: Kde jsou tam překlepy? (Disclaimer: hru jsem zatím nehrál ani minutu.)
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    GANDHI: To mě nenapadlo zkusím ale jednou jsem tam byl a běželi tam tři npc a bránu jim nikdo neotevrel xD to ja už byl domluvenej jel se dostat pryč vše jen měl ale dělal jsem picoviny na mostě zkoušel jsem co jde a ne a sup byl jsem dole xD
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZELVAK23: primotej se k nejbližšímu straznymu ve vesnici, iirc se te budou snazit dostat zpatky, nicmene mne se povedlo se jim téměř vždy vykecat - rtesp. nesnazil jsem se dostat zpet, ale pryc
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Hele jak se dostanu zpět na Talmberk jsem zdrhnul vlastně omylem že jsem spadl z mostu, teď jsem se tam chtěl vrátit brána zavřena a nikdo s kým bych mohl mluvit xD
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    CLAVEN: Jj taky vždy pro jistotu koukám :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NE7RA: * KC:D :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ZELVAK23: sejvovanie funguje jak kedy. Preto treba radšej po každom "Game saved" pozrieť, či hra naozaj uložila, tiež som už takto prišiel o pár hodín progressu.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    JAFROST: Dobře
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Jak vam to beha na obyc PS4?
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    To jsem byl ve své posteli spal jsem dvanáct hodin a nic hraju to ka konzoli a stalo se mi to už po několikáté xD
    PETINY
    PETINY --- ---
    lidi na twitteru zjistuji, ze to s tema preklepama v in-game tiskovinach nebude bug :))

VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZELVAK23: musíš na své posteli, a aspoň hodinu, jak praví ostatní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam