• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZELVAK23: primotej se k nejbližšímu straznymu ve vesnici, iirc se te budou snazit dostat zpatky, nicmene mne se povedlo se jim téměř vždy vykecat - rtesp. nesnazil jsem se dostat zpet, ale pryc
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Hele jak se dostanu zpět na Talmberk jsem zdrhnul vlastně omylem že jsem spadl z mostu, teď jsem se tam chtěl vrátit brána zavřena a nikdo s kým bych mohl mluvit xD
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    CLAVEN: Jj taky vždy pro jistotu koukám :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NE7RA: * KC:D :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ZELVAK23: sejvovanie funguje jak kedy. Preto treba radšej po každom "Game saved" pozrieť, či hra naozaj uložila, tiež som už takto prišiel o pár hodín progressu.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    JAFROST: Dobře
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Jak vam to beha na obyc PS4?
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    To jsem byl ve své posteli spal jsem dvanáct hodin a nic hraju to ka konzoli a stalo se mi to už po několikáté xD
    PETINY
    PETINY --- ---
    lidi na twitteru zjistuji, ze to s tema preklepama v in-game tiskovinach nebude bug :))

VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZELVAK23: musíš na své posteli, a aspoň hodinu, jak praví ostatní.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    ZELVAK23: A byl jsi ve mlýně na správné posteli? Ukládá jen ta za žebříkem.
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Ty vole jak sakra funguje to ukládání? Udělám quest pokecam s panem napise mi to hra uložena OK. Jdu cvičit šerm cca půl hodky jsem si dal prodal par věci bla bla, koukám hodně hodin bezim se vyspat a chci to vypnout, jdu do mlejna hodím spaní ráno zvednu se nikde se nic nepíše o uložení kouknu na loady a tam ten před cca 40 min predtim než jsem spal holt to vyřešila sejvovica ale jako wtf?!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    CLAVEN: Od toho tam ta feature je. Podle tvejch postů mi přijde že jsi si byl ve frontě na šalamounovo hovno dvakrát přidat.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    KOUDY: Njn, já mam celkově v průměru 60fps, ale pak se hra (celej comp) dycky na dvě tři vteřiny zamrzne v nejblbějším momentu a člověk ztratí nit, občas to teda před zásekem spadne na 30fps, ale tak nějakej jsem si myslel, že 980ti (která mi za celou dobu ani nijak netopí) s tim nebude mít problém, fakt bych viděl bottleneck v procíku, co všechny 4 jádra má vyžrané na 100% :(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja mel tu prvni bitvu celou v pohode..nevsiml sem si na ni jedinyho problemu..akorat teda byla tezka jak prase..:)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kurva ale už práce, první bitva, půlka relativně v pohodě vyhraná, druhá se začne tak sekat, že to pěkný není, prostě moc NPC na jednom místě je moc na některé CPU :( a to jsem si říkal, že se to po posledním patchy trochu zlepšilo :(
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    PETINY: ja jsem si pred casem pustil par traileru v nemcine a natolik mi to sedlo, ze to hraju v nemcine s ceskejma titulkama ... s tim, ze cena za to je Brian Blessed :(
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já mám problém s Kingdom come jeden, třeba je to lame dotaz ale nevim co s tim....jas ve hře se mi přenáší na monitor normální a nevim jak to spravit?!
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OMNIHASH: těch par desitek bych toleroval, prochazela ostravou, olomouci a moravskou branou, ale v minulosti v zavislosti na etnicke, politicke a terenni situaci se trasa menila pomerne vyznamne. i kdyz myslim ze jsem nevidel ze by se posouvala smerem ku Praze, spis oscilovala od Moravske brany po Váh.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PETINY: na to, jak máš Vávru rád, ho vůbec neposloucháš (zato já s ním viděl všechny možný rozhovory, čtu jeho články, včetně toho v levelu, protože mne zajímá co říká).

U dabingu to bylo tak, že anglickej vznikal ke hře u WarHorse a dělali ho sami. Dan jim to šéfoval a jinak si to řídili sami designéři. Byla to spousta práce a na spousty hodin. Při tomto postupu samozřejmě nebyli podmínky ideální. Přesto všechno pdole mne výsledek je velice dobrý, Warhorse to zvládli dobře, byť to má mouchy jak píšeš, neb vznikal vlastně za pochodu a ne v tomto úplně zkušenejma lidma, takže jim sem tam něco mohlo uniknout.

Německý dabing si už dělal distributor sám, přičemž už měl vlastně "hotovo". Najmuli si zkušeného režiséra a zaplatil známé německé herce. Německé publikum dokonce je v té hře poznává a velmi to prospívá oblibě KC:D.
    A stejně je to u francouzského.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam