• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    TOFI
    TOFI --- ---
    THESTOUPA: tak hlavne ze huge, ja tam teda ani na kartach GTX 1080 Ti za 30k zadny huge rozdil proti ps4pro nevidim
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Digital Foundry o PC verzi.

Kingdom Come Deliverance on PC offers huge upgrades over console • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/...dry-2018-kingdom-come-deliverance-on-pc-offers-huge-upgrade-over-console

Either way, that puts the game's launch state on PC into perspective. Mainstream PC GPUs can still double console performance, but high settings and beyond are going to require some truly meaty GPUs to get the job done. There are some big positives here though. From performance, to pop-in, to loading times, the PC version of Kingdom Come Deliverance gives a range of positive results that address many of our biggest gripes with the console versions of the game. Clearly it's not a title that takes easily to most PC setups, and obviously you'll need a premium-end card to really see its best features, but stacked up against the alternative releases, there's no competition - this is the best way to play.

FRIZER: na forech to resi (viz. treba nize), ale reseni jsem tam nevidel.

Gamma Bug: Serious - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/gamma-bug-serious/39804
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jo, už mi to ale fakt vadí...ta hra si mění nastavení jasu jak se jí zachce....má tu někde stejný problém? Případně radu jak toto vyřešit? Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETINY: AC Origins měl první slevu měsíc po releasu. Snad se dočkám i u KCD.
    Jinak v Alze je teď akce šrotovné na Xbox One - Xbox One S tak lze sehnat už za 4500 Kč :)
    Šrotovné na herní konzole Xbox One | Alza.cz
    https://www.alza.cz/srotovne-na-herni-konzole-xbox-one
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ALONSY: jak si lidi stezujou na problemy s grafikou tak na strane pomalejsich PC je to optimalizovany rekl bych velmi slusne, hraju to na ntbku s 2gb gpu, 8gb ram a s nizkym nastavenim to jede uplne v pohode kolem 30fps... co jsem ale koukal na naky videa tak to dost chce mit to na SSD, coz ja mam a loadingy jsou taktez naprosto v klidu; celkove to zatim hodne prekonalo moje ocekavani a uvod me vtahl mnohem vic, nez treba takovej W3, coz je uspech samo o sobe
    PETINY
    PETINY --- ---
    ALONSY: NECROMAN: to asi jo, ale čekat na nějakou slevu je teď asi na dlouho, Warhorse pro to nemá žádnej důvod. Dovedu si představit, kdyby mělo KC:D třeba 30% off na letní Steam sale, ale do tý doby by mě jakákoliv sleva na přímým distribučním kanálu asi dost překvapila.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETINY: za sebe - hru jsem zatím nekoupil, ale rozhodně to mám v plánu až bude v nějaké akci a budou opraveny nejzásadnější bugy. Podobně Witchera 3 jsem koupil až v Enhanced edici za 20$. Takových lidí budou podle mě statisíce.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já třeba čekám, až budu mít prachy na novej počítač. Výhoda je, že pak to bude rozhodně odbugovaný a za pár stovek. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO:
    PETINY: Uz par mesicu to nahoru neleze a naopak sel btc z 20 tisic dolaru na 6..ted je okolo deseti a lidi kteri investovali do tezeni kdyz byl bitcoin a alty nahore sou ted dost nasrani :)..Navic pokud budou mit nove grafiky od nvidie locknute tezeni..tak to bude taky sranda
    HNIZDO: ale meni..aly sly nahoru spolu s btc a btc spadlo jak svin..takze i alty sly dolu..je to jako s tezbou ropy..jakmile se cena dostane pod urcitou uroven tak se ti tezit nevyplati.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CYBERKOTLIK: jj budu to brat az po serii patchu v prubehu roku.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PETINY: dost lidi taky imho ceka na dalsi serii odbugovani, nez si to koupi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PETINY: a pak první slevové akce pro ty chudší nebo lakomý...
    PETINY
    PETINY --- ---
    KOUDY: tenhle názor se různě objevuje cca rok a pořád to leze jen nahoru, tak nevim :) Ale dejme tomu, pak je otázka, jestli si budeš chtít koupit GPU, co jelo nepřetržitě dva roky v zápřahu.

Jinak 1M+ prodaných kopií, mission successful. Jsem zvědav, jak to poleze dál, za měsíc touhle dobou by to klidně mohlo být u 2M. Podle mě ještě pořád existuje velká spousta nerozhodnutých nebo neznalých hráčů, u kterých potenciál si to koupit, s těma imho zamávají recenze od Angry Joea a Total Biscuita (otázka je, kdy konečně vyjdou).

Dneska mi kolega-KCD pařan v práci povídá, jestli to u nás fakt tak vypadá, a jak to máme v čechách krásný, že se tam v létě musí s manželkou vypravit. To potěšilo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    KOUDY: btc se netezi na gpu. pro gpu-bound meny se nic nemeni, bohuzel.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DUBAS_: mozna ho chytnes cestou do nebo z lazni, dost casto tam parkuje kone
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    zas je dobry ze az se kurz btc propadne dost dolu tak si vsichni koupime 1080ti za hubicku protoze jich bude na trhu velkej prebytek :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LOL

kupoval som pred pol rokom 1060 AMP za necelých 8 litrov v Alze, teraz stojí skoro 12...
    pojebaní mineri
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    KOZLIKK: to jo, kupoval jsem 1050ti o 1500,- levnejsi nez stoji. Vykloubeny obdobi
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    holt počkám. díky moc za rady. blbej timing. jinak ryzen 1600 to chroupe celkem bez problémů...
    TOFI
    TOFI --- ---
    KOUDY: njn bitcoin rulez, vid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam