• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NECROMAN: nemohl jsem si nevzpomenout

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pravý důvod, proč jsou všichni hodní na Henryho
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Jeste ze Jindra takove problemy nema.. :D

Dressing in late 14th century armour
    https://www.youtube.com/watch?v=zGl_UXc9HIE
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kingdom Come: Deliverance after 100 hours
    https://www.youtube.com/watch?v=evCtzMqNJiU
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DIBONE: vyzkousej toto melo by to vyresit doskakovani textur a rid se navodem v popisu
    Texture streaming improvements - No more texture pop in at Kingdom Come: Deliverance Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/27
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    asi na 10x pokus se mi povedlo porazit, ale zároveň neomracit toho rytíře, kterej se sází o brnění... ale fakt jsem si při tom oblíbil palcát.
    je tam bug: když ho omracis, časem se probere a souboj jsi jakoby prohrál. můžeš ho jen okrást/zabít.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: V hromadných bitvách ta hra opravdu nevyniká, to je pravda bohužel...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Nevim, celá ta bitva mi přišla surreal. Prostě se tam sešikovaly armády do obdélníkovejch útvarů, normálně mezi nima můžeš běhat a čekat kdo se k tobě otočí zády. Lučíštníky jako bonus zabiješ snadno, protože drží luk a snaží třikrát píchnout...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: no, easy, já tam taky nikdy neumřel snad. Mě to vždycky skončilo tím, že mi hra napsala, že umřelo příliš mnoho mých mužů...Asi nějaký nakoplý skripty nebo jsem byl příliš defensivní a nelikvidoval jsem protivníky dostatečně efektivně. Nevim.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Tak ta bitva byla easy, tu jsem si prošel asi třikrát, abych se k prckovi dostal s plnym zdravím.

KOUDY: Já tím odhadem strávil dohromady několik hodin. Dneska jsemn nedělal nic jiného (snažil se překonat prcka, a trénoval šerm + sehnal lepší brnění).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja prcka zabil snad napodruhy...jenom obranou a tema protiutokama a pak sem se naucil jedno nejaky kombo ktery sem mu odkryl obranu vzdycky...Akorat sem teda cekal ze se mi u nej alespon resetne zdravi zas na plny...ale absolvovat predtim celou bitvu ktera se ulozi jen v pulce..pri ty me ubrali curimrdi pulku zivota a s tou druhou pulkou jit na prcka..nic moc..tak sem si to cely dal znova a uz vsechny strilel jen lukem a prcka zabil mecem..:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Tak hlavně, že jsi ho nakonec ztrestal. Nevím, já s ním díkybohu problém neměl, užil jsem si s tou bitvou předtím svoje, tak možná hra uznala, že už mě zšikanoval dost
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Postupně jsem cvičil na cvičišti a platil si trénink. Každá další úroveň se musí odskilovat i reálným bojem. Dostal jsem se na mistra obrany a pod mistra šermu. Vyrazil jsem na prcka a dostal na prdel úplně stejně jako když jsem tam šel nevycvičenej :D. Zabil sem ho lukem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky mi chybí jedna věc, ale chápu že by to bylo složité,efekt meče na telo někoho ve zbroji, a pesanta v kosily je stejny, trochu soldier od fortune by mi nevadilo,ale třeba časem mod
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som zabil innkeepera v tom hostinci za severnou bránou, a on sa po pár dňoch zase respawnol a teraz predo mnou uteká.
    Trochu ma to serie, lebo za prvé realizmus a za druhé, kým bol mŕtvy, mohol som si kúpiť izbu u tej servírky, ale teraz už nemôžem.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jsem zmlatila Milana a zacla ho sacovat, ale on se probudil a s krikem utikal. No a ted sedim 8 dni za vrazdu :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Jj, insta oblečenie je zábavné
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    dalsi dnesni setkani s "realitou" - bandita v nedbalkach se po probuzeni dokaze dostat do svyho kyrysu s chainmailem rychlejc, nez ja stacim tasit mec:p
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOFI: ale jen ta Nvidia GTX 1080 Ti tě stojí jak PS4 Pro a Xbox One X dohromady :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    KOZLIKK: to je z toho clanku dole, Running at ultra high preset at 1080p on an i5-8600K CPU with a Nvidia GTX 1080 Ti, playback struggles to lock at 60fps
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam