• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: V hromadných bitvách ta hra opravdu nevyniká, to je pravda bohužel...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Nevim, celá ta bitva mi přišla surreal. Prostě se tam sešikovaly armády do obdélníkovejch útvarů, normálně mezi nima můžeš běhat a čekat kdo se k tobě otočí zády. Lučíštníky jako bonus zabiješ snadno, protože drží luk a snaží třikrát píchnout...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: no, easy, já tam taky nikdy neumřel snad. Mě to vždycky skončilo tím, že mi hra napsala, že umřelo příliš mnoho mých mužů...Asi nějaký nakoplý skripty nebo jsem byl příliš defensivní a nelikvidoval jsem protivníky dostatečně efektivně. Nevim.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Tak ta bitva byla easy, tu jsem si prošel asi třikrát, abych se k prckovi dostal s plnym zdravím.

KOUDY: Já tím odhadem strávil dohromady několik hodin. Dneska jsemn nedělal nic jiného (snažil se překonat prcka, a trénoval šerm + sehnal lepší brnění).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja prcka zabil snad napodruhy...jenom obranou a tema protiutokama a pak sem se naucil jedno nejaky kombo ktery sem mu odkryl obranu vzdycky...Akorat sem teda cekal ze se mi u nej alespon resetne zdravi zas na plny...ale absolvovat predtim celou bitvu ktera se ulozi jen v pulce..pri ty me ubrali curimrdi pulku zivota a s tou druhou pulkou jit na prcka..nic moc..tak sem si to cely dal znova a uz vsechny strilel jen lukem a prcka zabil mecem..:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Tak hlavně, že jsi ho nakonec ztrestal. Nevím, já s ním díkybohu problém neměl, užil jsem si s tou bitvou předtím svoje, tak možná hra uznala, že už mě zšikanoval dost
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Postupně jsem cvičil na cvičišti a platil si trénink. Každá další úroveň se musí odskilovat i reálným bojem. Dostal jsem se na mistra obrany a pod mistra šermu. Vyrazil jsem na prcka a dostal na prdel úplně stejně jako když jsem tam šel nevycvičenej :D. Zabil sem ho lukem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky mi chybí jedna věc, ale chápu že by to bylo složité,efekt meče na telo někoho ve zbroji, a pesanta v kosily je stejny, trochu soldier od fortune by mi nevadilo,ale třeba časem mod
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som zabil innkeepera v tom hostinci za severnou bránou, a on sa po pár dňoch zase respawnol a teraz predo mnou uteká.
    Trochu ma to serie, lebo za prvé realizmus a za druhé, kým bol mŕtvy, mohol som si kúpiť izbu u tej servírky, ale teraz už nemôžem.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jsem zmlatila Milana a zacla ho sacovat, ale on se probudil a s krikem utikal. No a ted sedim 8 dni za vrazdu :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Jj, insta oblečenie je zábavné
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    dalsi dnesni setkani s "realitou" - bandita v nedbalkach se po probuzeni dokaze dostat do svyho kyrysu s chainmailem rychlejc, nez ja stacim tasit mec:p
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOFI: ale jen ta Nvidia GTX 1080 Ti tě stojí jak PS4 Pro a Xbox One X dohromady :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    KOZLIKK: to je z toho clanku dole, Running at ultra high preset at 1080p on an i5-8600K CPU with a Nvidia GTX 1080 Ti, playback struggles to lock at 60fps
    TOFI
    TOFI --- ---
    tohle je ten huge rozdil z toho videa z clanku
    TOFI
    TOFI --- ---
    THESTOUPA: tak hlavne ze huge, ja tam teda ani na kartach GTX 1080 Ti za 30k zadny huge rozdil proti ps4pro nevidim
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Digital Foundry o PC verzi.

Kingdom Come Deliverance on PC offers huge upgrades over console • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/...dry-2018-kingdom-come-deliverance-on-pc-offers-huge-upgrade-over-console

Either way, that puts the game's launch state on PC into perspective. Mainstream PC GPUs can still double console performance, but high settings and beyond are going to require some truly meaty GPUs to get the job done. There are some big positives here though. From performance, to pop-in, to loading times, the PC version of Kingdom Come Deliverance gives a range of positive results that address many of our biggest gripes with the console versions of the game. Clearly it's not a title that takes easily to most PC setups, and obviously you'll need a premium-end card to really see its best features, but stacked up against the alternative releases, there's no competition - this is the best way to play.

FRIZER: na forech to resi (viz. treba nize), ale reseni jsem tam nevidel.

Gamma Bug: Serious - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/gamma-bug-serious/39804
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jo, už mi to ale fakt vadí...ta hra si mění nastavení jasu jak se jí zachce....má tu někde stejný problém? Případně radu jak toto vyřešit? Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PETINY: AC Origins měl první slevu měsíc po releasu. Snad se dočkám i u KCD.
    Jinak v Alze je teď akce šrotovné na Xbox One - Xbox One S tak lze sehnat už za 4500 Kč :)
    Šrotovné na herní konzole Xbox One | Alza.cz
    https://www.alza.cz/srotovne-na-herni-konzole-xbox-one
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ALONSY: jak si lidi stezujou na problemy s grafikou tak na strane pomalejsich PC je to optimalizovany rekl bych velmi slusne, hraju to na ntbku s 2gb gpu, 8gb ram a s nizkym nastavenim to jede uplne v pohode kolem 30fps... co jsem ale koukal na naky videa tak to dost chce mit to na SSD, coz ja mam a loadingy jsou taktez naprosto v klidu; celkove to zatim hodne prekonalo moje ocekavani a uvod me vtahl mnohem vic, nez treba takovej W3, coz je uspech samo o sobe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam