• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: huh

ja som s tým nemal problémy, prebehlo to v poriadku na prýkrát. Robil si tie predquesty?

spoiler:tábor
    Spálil si šípy a otrávil si jedlo v tábore? Ja som teda nielen všetko spálil a otrávil, ale oba tábory (kumánsky aj banditov) som vyvraždil do posledného, bohužiaľ to na bitku nemalo badateľný vplyv. Ale tá sabotáž je možno kľúčom k tomu, či ti prežije dosť ľudí.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CLAVEN:
    spoiler: ( #pribyslavice# )
    Prvni cast je nejaka fackovacka pred hradbama, to probehne v pohode, jasna prevaha. Pak je cast Cuman camp (odtlaci vuz a vlevo nahore jsou schody ze kterych obcas vystreli random lucistnik), odhadem je na moji strane tak 12-14 vojaku. Kemp se poseka, jednou se stalo ze hlavni Cuman (subquest kill the Cuman leader) utekl z tabora a cela jednotka se zasekla ve vychode, reload pomohl.
    Pak je subquest "kill the archers", kde se bud stane, ze lucistnici (5-6) sebehnou ze schodu a shromazdi se pred kempem, kde zabiju tak dva a zbytek utece (coz zpusobi fail quest, ale da se pokracovat). Nebo zustanou na schodech (dva) a ty se daj normalne pomlatit.
    Hlavni problem je, ze z tehle casti do "break into the church" souboje vbehne z puvodnich cca 12-14 vojaku maximalne 4-5, ktery dostanou nakladacku a hra konci. Muzu se snazit jak chci, zabit klidne 5 vojaku, ale prevaha je jasna. Dal jsem zatim asi 7 pokusu a vzdycky to dopadne stejne.
    hraju to na PC
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DOUPLE: Ja som ich na konzoli dohral bez problémov. Jasne, tá hromadná bitka je gangbang a moc to nepripomína reálny boj, ale kvest sa mi nijak nerozbil a ani fps dropy som nemal (ako spomínal Terz).

Na akej platforme hráš a čo sa ti tam pokazilo?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Me vyzval jeden mercenary na souboj o 50 fufniku a samozrejme jsem to prohrala. Tak jsem do nej zacla strilet lukem a kupodivu mu to vubec nevadilo. Stal tam jako maly jezecek s nejmin 10 sipy v tele. Po chvili vykrvacel. Okolo sel zrovna pocestny a nevidel me jak to zabijim, videl uz jen padajici mrtvolu. Prohlasil "oo, mrtvola, pomoc" a utekl.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Ty Pribyslavice jsou jeden velkej bug, fps dropy nemam, ale za to si kazda cast questu dela co chce a v podstate se nedaj v tuhle chvili dohrat...
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Mně se zase stalo tohle:

[Kingdom Come: Deliverance] Morrowind easter egg? Olena tragic death
    https://www.youtube.com/watch?v=HyL3-XanT8U

neviděl jsem to a zjistil jsem to mnohem později. Potože Olena je součástí jednoho questu. Marker kde ji mám najít mně přivedl přesně na to místo z toho videa. Samozrejmě mrtvoly po nějaké době mizí, takže tam nic neleží. Další buglý nesplnitelný quest.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    REDSNAKE: Jo, přesně tam
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FRIZER: u tý babky kořenářky co se s ní pojí jeden quest? Tam se to děje spoustě lidem, mě, kamarádovi a dalším..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FRIZER: to se povedlo nejakymu streamerovi :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak dneska když jsem šel vařit lektvar, proběhlo nanebevzetí Henryho....letěl a letěl...a když jsem dal esc na zrušení tak padal a padal až umřel na následky pádu...:)

TOFI
    TOFI --- ---
    Nástupce Kingdom Come se začne dělat letos • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-02-23-nastupce-kingdom-come-se-zane-dlat-letos
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SOMRAK: Neuteče
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    ta 1. bitva mi asi neuteče, což? jako jestli tam není nějakej casovej limit. budu se muset ještě dost připravit...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NECROMAN: zdá se mi to nebo je v nejautentičtější hře ze 14.století v domě podlaha z IKEA? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NECROMAN: nemohl jsem si nevzpomenout

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pravý důvod, proč jsou všichni hodní na Henryho
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Jeste ze Jindra takove problemy nema.. :D

Dressing in late 14th century armour
    https://www.youtube.com/watch?v=zGl_UXc9HIE
    REDSNAKE