• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tak vzhledem k tomu, ze u nas pasovani provadel pouze kral, tak by se to nejspis rychle rozneslo
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Centrálne registre v 1403 určite nemali v každej prdeli :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: nevim, cekal bych, ze o povyseni do slechtickyho stavu se vedou nejaky uredni záznamy.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Odkiaľ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: oni i rychtari by to měli vedet
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Že si ťa obyčajní dedinčania mýlia s rytierom, to je ešte ok. Ale že ťa tak oslovujú aj Robard a Bernard, ktorí presne vedia, kto si, to je trochu fail.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GANDHI: oni to berou podle vybavy. kdyz ti zavrenyma dverma projde do kramu 60kg platove oceli, v kazde ruce obourucni mec, taky tomu budes preventivne vykat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw prijde mi trochu zvlastni, ze me ted oslovujou NPC jako rytire Henryho (a to i rychtari). Nejak jsem si nevsiml, ze by mne někdo pasoval
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    HALCYON: to bylo na minusky :)
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Jinak stala se mi tahle chyba:

Question and Answers BUG WORKAROUND - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/question-and-answers-bug-workaround/40828

a reseni u mne stejne jako u mnoho dlasich nefungovalo. Racka jsem nakonec nasel v Ratajích, ale nespustila se nasledna animace a neukoncil quest. Ani po navratu na vyhlidku. Takze hra jde k ledu a cekam na opravny patch. Kdy ma vlastne vyjit?
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Dopr, další gamebreaking chyba. Po vyslechnuti zveda v Mrchojedech. Mam kontaktovat Racka na blizke vyhlídce. A on tam není. Zkousel jsem tam cekat i deset dni, furt nic. Dle internetu se to stalo spouste lidi. Nekteri uspeli s tim ze ho nasli jinde. Tak jdu prolézat mapu a hledat Racka. Nekteri jej ale nasli jinde a neslo ho prokecnout, tak cekaji na opravu...
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Jo a další místo kde jsou srny - louky vychodne od Hostince na Mytince
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Uz vim, kde je problém. Ja prochazel krizem krazem hluboke lesy. Srny se vyskytuji na kraji lesa a na přilehlých loukách.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    CLAVEN: jinak dik, hned na louce před lesem stado, uz mam 4 srnci ledvinky.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Když si na 14 levelu čtení vezmeš perk kartografie, odkryje se ti celá mapa. A na ní más pozici všech lovišť vysoké (jeleni) a lovišť kanců. Pak to není problém, když tam potichu dojdeš, na 75% tam budou jeleni či kanci. Potřebuješ C - plížení. Dále oblečení s nizkou hlučností a nápadností. Pomáhají plížící perky kradmá chůze a chameleon. A lovecké perky divý muž a zálesák.
    Takových míst je hodně. Například východně od Vraníku (za řekou), nebo jihovýchodně a jihozápadně od Přibyslavic.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SOMRAK: Vlevo dole a vpravo nahore.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    DFOJTIK: a kanci jsou kde? ještě jsem na žádnýho nenarazil.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    dik vyzkousim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DFOJTIK: V lese na severovýchod od Úžic.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Tyjo, stal jsem se lovcim na Talmbergu. Quest kdy mam NAJEDNOU donest 20 kančího, 150 zaječího a 220 jeleního mi prisel celkem tuhej - maso musíš donest najednou a musí byt cerstve - přes 50% cerstvosti. Takze to musíš nachytat opravdu najednou. Nakonec to ale celkem slo.
    Další quest je sehnat 8 srncich ledvinek. A tady je pruser. Všechny srny ve hre snad zmizely. Uz se 2 herni dny a cca 3 herni hodiny toulam lesy. Zabil jsem za tu dobu 23 jelenu a 5 kancu. A nepotkal jsem jedinou srnu. Kde se vyskytujou srny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam