• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    GORDHART: Formát "název zbraně" "druh" "materiál" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    FRIZER: Ten "luk dlouhý jasan"... ot je nějakej neoficiální překlad z google translatu nebo co? :O
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Kingdom Come: Deliverance vychází bez ochrany DRM - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/kingdom-come-deliverace-drm-free-gog
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    No já se teďka dostal k tomu prckovi a za poslední dvě sezení jsem jo prostě neumlatil tím mercenary bedfellow mečem... Už už to vypadalo, že padne, ale pak na mě nasadil kombo a konec... Tak jsem to teďka načetl, vrátil se do Rataj, koupil pořádnou sekeru a vylevelil to na pětku... A jde se znovu, si prijdu se sekerou a štítem nebezpečnější než s mečem...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Mne spis vadi jak je to v zasade nevybalancovane, hlavne co se tyce vybaveni a penez, neni problem hned na zacatku si vykopat super vybaveni u bernarda se vylevelovat a pak vsechno padne. Nebo ze nejde prodavat rovnou z kone. Zdraveni Henryho je taky uz na palici kazdy dve sekundy na me nekdo povykuje :D Stacilo kdyby si ten clovek pamatoval ze me ten den uz pozdravil. Uvidime co opravi patch 1.3 ktery ma byt tento tyden.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    HALCYON: to omracovani je v zásadě bug. sám si na to naběhl, takže pro mě žádné uspokojení. před tím mě rozsekal solidně...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN:
    SOMRAK:

Mě serete. Fakt nejsem retardovanej :D a jinak mi ta hra docela jde. Samozřejmě mě to sere neskutečně, že sem tu bitvu musel ošulit lukem... Ale teda pozici s prckem už nenačtu, je odmazaná.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    prcka jsem právě složil za 2 vteřiny :) omracil jsem ho palcatem... asi budu fér a dám to znova, no...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HALCYON: Ja som ho dal na dva master strikes. Celý boj trval asi 10 sekúnd.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    FRIZER: u souboju (bohuzel/bohudik) plati ze kdyz clovek nevi kudy s levym tlacitkem tak jenom kreje a stab (pravy)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Jo, ten....to nevim jestli vůbec jde...já na začátku jednou máchnul a bum, ležel sem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: hraju to asi 8h teprve. Prcek je ten hromotluk ze začátku s kyjem ? povedlo se někomu ho dát na začátku ?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    FRIZER: Tak až na tu helmu s hledím imho to samý co ty, i to šídlo mám od začátku, lepší meč jsem našel jen jeden ale nedokázal ho použít efektivně. Jako já taky nevim proč. Těch parry jsem zvládl udělat 5-7 z toho polovinu s útokem zpět a pak sem prostě už chcípnul. A docela mě to sere, protože sem celej den věnoval tomu abych ho nemusel zabít tím lukem. A pak sem ho musel zabít tím lukem. Asi sem lama evidentně žejo. Tak zase ale neodlítnu do vesmru jako ostatní tady...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Henry neni žádnej matlák už...

FRIZER
    FRIZER --- ---
    HALCYON: Tak zalezi co máš na sobě že jo, já celou bitvu prošel napoprvý bez ztráty zdraví....prcka 2-3 parryoval a hotovo....meč a štít a fakt to nebyl problem, žádný šestikombo se nekonalo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Někdo si tu zas stěžoval, že prcek nebyl problém, že problém byla ta bitva, tu jsem paradoxně absolvoval snad 5krát, protože jsem chtěl bejt u prcka s plným zdravím...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    FRIZER: Ale hovno, říkám, že to prostě nešlo a říkám, že to nešlo v okamžiku, kdy jsem se na něj vrátil po celodením levelování u bernarda, kdy jsem měl šerm na mistra a obranu skoro na mistra. Šlo ho ustřílet lukem. S nikým jiným jsem neměl problémy. Prcek všechno vykryl a tím jeho šestikombem mě zabil na pár ran.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    40 hodin za mnou, Prcek před chvílí padnul asi za 30 vteřin....nechapu ty co si stěžujou že nejde dát, asi na něj jdou když jim kouká sláma z bot ještě....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kingdom Come: Deliverance on GOG.com
    https://www.gog.com/game/kingdom_come_deliverance
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Jop
    Nighthawk potka je úplne zbytočná
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: ale tak samo. Jen mi proste prijde divny, ze ackoli mne lidi uz všude znaj (yay, Henry came to see us) tak si naprosto legitimne myslej, ze ve vedlejsi vsi se stavil kral a pasoval me na rytire, protože povysovani do slechtickeho stavu je na dennim poradku, takze jeden rychle ztrati prehled:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam