• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    GORDHART: Formát "název zbraně" "druh" "materiál" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    FRIZER: Ten "luk dlouhý jasan"... ot je nějakej neoficiální překlad z google translatu nebo co? :O
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Kingdom Come: Deliverance vychází bez ochrany DRM - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/kingdom-come-deliverace-drm-free-gog
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    No já se teďka dostal k tomu prckovi a za poslední dvě sezení jsem jo prostě neumlatil tím mercenary bedfellow mečem... Už už to vypadalo, že padne, ale pak na mě nasadil kombo a konec... Tak jsem to teďka načetl, vrátil se do Rataj, koupil pořádnou sekeru a vylevelil to na pětku... A jde se znovu, si prijdu se sekerou a štítem nebezpečnější než s mečem...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Mne spis vadi jak je to v zasade nevybalancovane, hlavne co se tyce vybaveni a penez, neni problem hned na zacatku si vykopat super vybaveni u bernarda se vylevelovat a pak vsechno padne. Nebo ze nejde prodavat rovnou z kone. Zdraveni Henryho je taky uz na palici kazdy dve sekundy na me nekdo povykuje :D Stacilo kdyby si ten clovek pamatoval ze me ten den uz pozdravil. Uvidime co opravi patch 1.3 ktery ma byt tento tyden.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    HALCYON: to omracovani je v zásadě bug. sám si na to naběhl, takže pro mě žádné uspokojení. před tím mě rozsekal solidně...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    CLAVEN:
    SOMRAK:

Mě serete. Fakt nejsem retardovanej :D a jinak mi ta hra docela jde. Samozřejmě mě to sere neskutečně, že sem tu bitvu musel ošulit lukem... Ale teda pozici s prckem už nenačtu, je odmazaná.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    prcka jsem právě složil za 2 vteřiny :) omracil jsem ho palcatem... asi budu fér a dám to znova, no...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HALCYON: Ja som ho dal na dva master strikes. Celý boj trval asi 10 sekúnd.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    FRIZER: u souboju (bohuzel/bohudik) plati ze kdyz clovek nevi kudy s levym tlacitkem tak jenom kreje a stab (pravy)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Jo, ten....to nevim jestli vůbec jde...já na začátku jednou máchnul a bum, ležel sem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: hraju to asi 8h teprve. Prcek je ten hromotluk ze začátku s kyjem ? povedlo se někomu ho dát na začátku ?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    FRIZER: Tak až na tu helmu s hledím imho to samý co ty, i to šídlo mám od začátku, lepší meč jsem našel jen jeden ale nedokázal ho použít efektivně. Jako já taky nevim proč. Těch parry jsem zvládl udělat 5-7 z toho polovinu s útokem zpět a pak sem prostě už chcípnul. A docela mě to sere, protože sem celej den věnoval tomu abych ho nemusel zabít tím lukem. A pak sem ho musel zabít tím lukem. Asi sem lama evidentně žejo. Tak zase ale neodlítnu do vesmru jako ostatní tady...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Henry neni žádnej matlák už...

FRIZER
    FRIZER --- ---
    HALCYON: Tak zalezi co máš na sobě že jo, já celou bitvu prošel napoprvý bez ztráty zdraví....prcka 2-3 parryoval a hotovo....meč a štít a fakt to nebyl problem, žádný šestikombo se nekonalo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Někdo si tu zas stěžoval, že prcek nebyl problém, že problém byla ta bitva, tu jsem paradoxně absolvoval snad 5krát, protože jsem chtěl bejt u prcka s plným zdravím...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    FRIZER: Ale hovno, říkám, že to prostě nešlo a říkám, že to nešlo v okamžiku, kdy jsem se na něj vrátil po celodením levelování u bernarda, kdy jsem měl šerm na mistra a obranu skoro na mistra. Šlo ho ustřílet lukem. S nikým jiným jsem neměl problémy. Prcek všechno vykryl a tím jeho šestikombem mě zabil na pár ran.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    40 hodin za mnou, Prcek před chvílí padnul asi za 30 vteřin....nechapu ty co si stěžujou že nejde dát, asi na něj jdou když jim kouká sláma z bot ještě....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kingdom Come: Deliverance on GOG.com
    https://www.gog.com/game/kingdom_come_deliverance
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: Jop
    Nighthawk potka je úplne zbytočná
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam