• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kde sehnat havraní peří?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    FRIZER: skoda ze to nemas na videu to by bylo hitem yt :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak ted jsem měl genialni napad ze prepadnu jeden z taboru kumánů tak že tam vlitnu s koněm a ze sedla je postrilim sipama za taktického řízení koně....no vlítnu tam začnu pálit šípy, namířim a trefim do hlavy svýho koně...padne na zem a kemp se na me sesype a dorube...)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    mutation - the key to our evolution

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NE7RA: väčšinu z toho to mám v rest mode :)

ale utopil som v tom realisticky už tak 130 hodín. momentálne čakám na patch, ktorý má vyjsť po víkende, lebo som akurát v tej časti main questu, ktorá sa podľa internetov rada buguje (vyšetrovanie v Merhojedoch)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BTW Clavene - jak jsi daleko? te na PSN vidim uz 3 nedele v kuse v KD:C, get a life! :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    resim quest se sabotazi kata, existuje zpusob jak odlakat straze od ohne? na piskani nereaguje a kdyz ho omracim tak to vsechny vzbudi...:-/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: tezko rict, ale kone jmenem Semiq lze koupit v jedny ze staji
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Našli jste rozsekanýho koně pod ratajskýma hradbama?:) Že by odkaz na Šemíka?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DFOJTIK: Hmm, tak teď jsem se k tomu questu dostala dopadl jsem stejně jako ty. Škoda, ale asi to není žádnej gamebreaking bug, no
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    to ja jsem se dnes dostal do questu ktery mi dojebal sejvy, jde az ten pred tim nez vezmu quest...par hodin ztraty
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    A mimochodem quest "Bohatym brat, chudym davat", kdy mam predat pecetidlo vagabundovi, mi zustal az do konce hry. Vagabund je v klade na namesti a nejde mu nic predat. A to az do konce hry.
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    Tak hra dohrana a mam pocit ze bugy ke konci hry jsou cim dal castejsi. Jinak vůbec jsem nemel tu pitku s tim knezem. Napiste mi pls do mailu co bylo třeba udelat at k te pitce dojde, nejak nechapu do kterého questu byl ten knez zapojenej.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DASTY1: Hotfix – Version 1.2.5 (Available for PC, upcoming for Consoles)
    We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 19.2.

Fix for R2 button being non-responsive in combat
    Fix for issues in quests with Hans Capon
    Fix for quest Ginger in a Pickle

Patchnotes - Bugs - Kingdom Come: Deliverance Forum
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patchnotes/42808
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    BIMBAS: jasný, rozumím, varování by to chtělo, to je fakt. ale většinou se dá zdrhnout v pohodě, prostě zahoď, co jsi napytlačil a utíkej :)
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    co resi verze 1.2.5 na ps4 momentalne... nevite ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CHRMLE: já se zásadně neprevlikam, spim v plátové zbroji a všichni maji ke me respekt:)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    BIMBAS: piskani funguje jenom na koupenyho kone
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam