• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    povedlo se nekomu nejak dostat v qauestu hratky s certem k dobremu konci, kdy by nikdo nezemrel?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NEVILL: Třeba je, třeba se jí - plachej.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Az se fixnou ty bugy, tak kam se hrabe Skyrim

Kingdom Come: Deliverance || "a realistic RPG"
    http://www.youtube.com/watch?v=FdlHwzrNb_w

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Vzal jsem Terezu na procházku k vodě... :-))

TRAZE
    TRAZE --- ---
    Je Ulrich nejaka klicova postava? Vytahl jsem ho z postele, aby mi pomohl s temi doly ve Skalici a on tam nabehnul v nocni kosili a hned zdechnul :D
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GOSHEWAN: jakej patch mas na mysli ? verze hry 1.3 ? ja mam 1.2.5 ..... jo je fakt ze rychle to pujde lepe ...zkusim ... ;)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DASTY1: Ja s tim mel dost problem pred poslednim patchem, kde snad neco menili. Kazdopadne mi pomaha kdyz to delam spis rychleji nez pomalu...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    jsem zatim na zacatku ,10h cca odehrano a spokojenost.zatim vse slape jak ma a ja jsem pohlcen stredovekym zivotem :) ....bojovy system fajn,pestni souboje,okradani, questy super...jen to PODELANE PACENI ZAMKU !!!! - jeste jsem neotevrel ani zkusebni u mlynare Peska :/....asi by stacila lehce prenastavit citlivost prave packy nebo jsem opravdu ze zacatku takovy Jindra looser ??? :) (ps4)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zrovna resim questv klastere a musim bohuzel rict, ze me to vuuubec nebavi. Kolotoc cekani a odpocivani a spani. To se imho moc nepovedlo.
    NIS
    NIS --- ---
    AAZAZEL: ja musel dat na polici 2x pelynek a 2x ho podrtit do jedne misky a az pak to fungovalo.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    NIS: nechapu...ja teda delam zatim jenom sejvovici, ale tam taky drtis 2x rulik a v inventari ho oznacis jenom jednou (jestli to je to co myslis automatickym vyskladanim). akorat pak sahnes 2x do pytliku s rulikem
    NIS
    NIS --- ---
    NIS: tak uz se mi to povedlo. je treba vylozit 2x pelynek a dve hrsti nadrtit v hmozdiri. pri automatickem vyskladani se vylozi jen jeden pelynek.
    NIS
    NIS --- ---
    Zdravim. Nahodou pelynkovici jste nekdo nedelal? Ostatni lektvary mi jdou ale ta pelynkovice ne. Jestli mate nekdo zkusenost, bud rad za tip.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dělám quest šibeniční bratři, už čekám v lomu na to jak to celé dopadne, ale čekám tam ve vyznačené oblasti už asi pět dní (díky bohu za perk kdy mi při čekání neodpadá odpočatost a hlad) a nic se pořád neděje. Bug?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: tak už vím, tak nějak jsem tušil kde hledat, ale nacházel jsem tam samé cetky furt
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přijde mi jako výhra herního designu, že po prakticky padesáti odehranejch hodinách jsem poprvé narazil na okraj mapy a to vlastně cíleně s tím, že mě zajímalo jak to mají vyřešeno:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kde sehnat havraní peří?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    FRIZER: skoda ze to nemas na videu to by bylo hitem yt :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak ted jsem měl genialni napad ze prepadnu jeden z taboru kumánů tak že tam vlitnu s koněm a ze sedla je postrilim sipama za taktického řízení koně....no vlítnu tam začnu pálit šípy, namířim a trefim do hlavy svýho koně...padne na zem a kemp se na me sesype a dorube...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam