• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GANDHI: prave bych cekal ze i ten Pesek me to bude ucit (vysvetliale asi jen zaklady paceni a kradení ) .... dík trochu si me uklidnil :) ...... vsichni nadavaj na ruzne veci co se tyka boj.systemu a td. a pritom mi vse jde ci prijde v poho ,jen ty zámky - nebo spise u vseho ostatniho mam aspon pocit,ze chapu princip jak na to jen potrebuji lepsi casem lepsi skill, ne tak u paceni (cekal bych 1.truhlu na zkusenou very easy, kterou odemknu jen abych vedel ze na to jdu dobre) ted mi prijde ze jsem ja osobne looser tak prave nevim jak se k tomu postavit ale zkusim tvoji radu... uvidim zda neco vylepsim... do te doby holt nevypacim nic :/ :) ..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DASTY1: nevim jestli je to primo u peska, mozna az u toho dalsiho mlynare porece, nicmene jeden z nich dava urcite moznost treningu lockpickovani za prachy a jeden z nich taky prodava skillovaci knihu k lockpickum - ale budes se muset nejdriv naucit cist - nicmene ten jeden dva levly navic jsou znat. Jinak lockpicky se daj koupit bezne u mlynaru
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GOSHEWAN: tak po rychlejsi zpusobu odemknutí porad stejná písnicka , nejde to :/ ( ani ta zkusebni u Peška ,kde bych ocekaval ze me to trosku lepe vysvetli.. princip uz chapu,ale asi je to tím jak říka Vávra, mam spatne propojene hemisfery :D ... pritom mi neprijde ze jsem na gamepadu zas takovej levák , vseobecne.... ty uz to teda davas normalne ???
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    Tak pres vyslech bandita v Mrchojedech (nebo jak se to jmenuje cesky, Merhojed) jsem se nedostal. Bud zamrzme na loading screenu po vyslechu, nebo mu ukradnu ve spanku dopis, ale pan Kobyla pozaduje vyslech stejne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DASTY1: tak paklic asi nebyl standardni vybavou stredovekeho mouly, hledej u podvratnych zivlu. kun se asi jmenujou jen herky, pojmenovany kone maj obycejne lepsi staty
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    spoiler: ( #vyborne bugnutej quest s Ulrichem# )
    1) vlezt do jeho bedny v hostinci, kdyz za nim jdete kvuli zprave ohledne dolu ve Skalici
    2) sebrat mu mec
    3) popcorn az s vama vyrazi na ozbrojenou misi, takhle vtipnej bossfight jsem necekal
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    to ze se vsichni koně jmenujou Kůň a u prodejce maj jména je asi take chyba co ? ..... :/
    jo a jeste otazka paklíče jsou opravdu tak k nedostaní ? myslím ze jsem na ne narazil akorat u Votavy ze zacatku hry ......
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    quest - slavíci ....... nastrazim pasti,pote se odejdu vyspat a po navratu tam pasti nejsou jen místa kde jsou nastrazena (jedna tam byla ,pozdeji zmizela a neni tam fyzicky uz zadna )..... bug ci co ??? (ps4 - verze 1.2.5)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLUSMAN: jsem ten quest zkoumal i v nějakým quideline a má to imho jen dva konce. Oba relativně špatný. Mrzelo mě to hlavně kvůli Bohutovi, kterej na mě byl nasranej tak jak tak.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    myslel jsem ze bych jim cmajznul tu mast ale nikdo ji u sebe nema
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    REDSNAKE: jedu ho asi po 10
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CLUSMAN: ne, delal jsem ho opakovane a uprimneme to trochu sere...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    povedlo se nekomu nejak dostat v qauestu hratky s certem k dobremu konci, kdy by nikdo nezemrel?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NEVILL: Třeba je, třeba se jí - plachej.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Az se fixnou ty bugy, tak kam se hrabe Skyrim

Kingdom Come: Deliverance || "a realistic RPG"
    http://www.youtube.com/watch?v=FdlHwzrNb_w

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Vzal jsem Terezu na procházku k vodě... :-))

TRAZE
    TRAZE --- ---
    Je Ulrich nejaka klicova postava? Vytahl jsem ho z postele, aby mi pomohl s temi doly ve Skalici a on tam nabehnul v nocni kosili a hned zdechnul :D
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    GOSHEWAN: jakej patch mas na mysli ? verze hry 1.3 ? ja mam 1.2.5 ..... jo je fakt ze rychle to pujde lepe ...zkusim ... ;)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DASTY1: Ja s tim mel dost problem pred poslednim patchem, kde snad neco menili. Kazdopadne mi pomaha kdyz to delam spis rychleji nez pomalu...
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    jsem zatim na zacatku ,10h cca odehrano a spokojenost.zatim vse slape jak ma a ja jsem pohlcen stredovekym zivotem :) ....bojovy system fajn,pestni souboje,okradani, questy super...jen to PODELANE PACENI ZAMKU !!!! - jeste jsem neotevrel ani zkusebni u mlynare Peska :/....asi by stacila lehce prenastavit citlivost prave packy nebo jsem opravdu ze zacatku takovy Jindra looser ??? :) (ps4)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zrovna resim questv klastere a musim bohuzel rict, ze me to vuuubec nebavi. Kolotoc cekani a odpocivani a spani. To se imho moc nepovedlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam