• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    krátký meče / šavle někdo používáte?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DASTY1: vychodni okraj mapy, u cesty?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    SOMRAK: diky za tip kouknu na nej, ale nechtel bych si zase nejak hru rozbit, mody moc nemam rad. Uvidim co prinese patch. JInak hraju na PC
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    SEKI1: je fakt ze jsme stale na zacatku,potuluji se po lese a najednou truhla (NEUZAMCENA!!!! ) a v ni vybava asi za 8K (jedine na co nemam limit je mec za 2,5K jinak komplet brneni v klidu) ,tak ted resim zda to vse neulozit do truhly a delat ze jsem nic nenasel :D - paceni zamku skill 1 (takze stale looser,ale uz jsem aspon jednu truhlu vypacil :))) ) a najednou neuzamcena truhla,nikdo nikde a takovy poklad.... jako nevim ale tohle bych dal do uzamcene truhly min. uzamceno na hard .......
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    SEKI1: tak zkus ten Dark Times mod, ne? Ten můžeš navíc ještě upravit, abys měl težší boj. návod na yt od RPG Division.
    já to chci zkusit po 1.3 patchi, jestli někdy vyjde.
    za předpokladu, že hraješ na PC, samozřejmě...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Taky jsem nic nedostal :( Zenska slibila super sedlo a nikde nic, :( U nekterych questu se taky stalo ze jsem nic nedostal, ale zase top vybaveni je vetsinou z pokladu takze chodim jak golem rubou do me a nebo vetsinou rovnou zdrhnou, Chtelo by to vybalancovat obtiznost neni to uz vyzva. Prijde mi ze je to koncipovany aby hrac primarne jen hlavni linku a pak by to bylo asi adekvatni , ale kazdy si hraje po svim a aspon ja vetsinou delam side questy a levelim, Takze pro quest kde je doporuceno 6lvl (nasel jsem to na netu) tak ja mam 14lvl a staty od 14+ a top vybaveni. Chtelo by to prisnejsi limity na noseni dobre zbroje. A ekonomika je kapitola sama pro sebe, abych se nejak zbavoval penez tak vsem daruju co to jde a radeji moc negrindim. Predpokladam ze mate podobne zkusenosti.
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    tak teda ty banditi v dolech u Skalice jsou nějaký vostrý... Je to ten čistící quest od Sira Sebastiena. Když mi ho zadával, měl jsem náhodou u sebe 1 ucho bandita, který jsem asi zapomněl předtím odevzdat...a vysolil mi za něj pěkných 650 grošů. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tak on je tam sice vedenej jako creative director, ale to je jen kolonka - je dost mozny, ze krom toho resi spolecne s dalsima vrchnima projektovy veci
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: On hlavne nie je programátor, pokiaľ viem. Čo tam ako lead scenárista chce opravovať?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SIRLOON: me se zaplatpanbuh takovejhle drill vyhnul, i kdyz jsem schopnej delat v zombiemodu, kdyz je treba stihat deadline:) Ale o to nejde - ta jeho obhajoba je jina vcelku vecna, verim, ze resit fixy pro konzole musi bejt voser, ale odvolavat se na to, jak se ON nadrel, kdyz pochybuju, ze by signifikantni podil prace na fixech odvadel on osobne je ponekud mimo (ne ze bych snad pochyboval ze lidi z WH snad dreli min). Ne ze bych mu to neveril, ale to je holt uskali tyhle prace, kterou delame dobrovolne a radi a je to vyvazeny tim, ze mame ten luxus zivit se tim, co nas fakt bavi:)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GANDHI: na M2 se jeli 3 roky v kuse i o vikendech... a pochybuju, ze by byl v praci i 24.12 a ten vikend okolo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: z hlediska developera ho chapu, ale z hlediska zakaznika je mi absolutne sumafuk, kolik si uzil volna, to si muze nechat pro memoary:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NIS: zkontrolovals kone, jestli to nema v inventari, jen neaktivni? Ja jsem taky takhle hledal postroj a sedlo, ktery jsem mu koupil az jsem ho nasel dumyslne schovany v konskym podmenu
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NIS: Párkrát v lukostřelecké soutěži...jsem to odstřílel, druhý taky a třetí prostě zůstal stát a nestřílel...takže nezbylo nic jiného než se pohnout z místa což znamenalo diskvalifikaci...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NIS: já od kata za překažení popravy nedostal taky myslím nic. Řekl mi, že si zasloužím odměnu a šel v klidu dojíst fazole aniž by mi něco dal:) Nicméně mi to přišlo spíš legrační s třiceti tisícema v kapse:)
    NIS
    NIS --- ---
    Stalo se nekomu, ze dokoncil kvest a nedostal za nej odmenu? Treba zavody na konich jsem vyhral, mel jsem dostat super prislusenstvi na kone a nic.. a dalsi quest, s prekazenim exekuce jineho kata jsem taky nic nedostal, jen groše.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Obhajoba Vávry kvůli čekání na patch Kingdom Come • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2018-03-05-obhajoba-vavry-kvli-ekani-na-patch-kingdom-come
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FRIZER: Teda u Bernarda nevím, ale u běžných stráží už jsem tak drsnej (ten útočný symbol level 16) že jim řeknu ať si se mnou nezahrávají a dají mi pokoj... :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já si teda dal včera trénink s Bernardem na ostrý zbraně, několikrát před tím me podelal tak jsem mu to chtěl vrátit, taky ze jo....ale když jsme vylezli z kolbiště tak nabeh ze jsem někoho napad a musel jsem se vykoupit dvěma kilama.....cheeky cunt
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SOMRAK: ani jedny uzice nepocitam jako romanci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam