• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Už jsem zřejmě skoro na konci a musím bohužel konstatovat, že moje nadšení opadá..
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOUPLE: Ok, super, dik moc!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GOSHEWAN: Mozna kdybys dukladne kradl uprchlikum ze Skalice, tak to reputaci ovlivni smerem dolu, ale jinak udalosti v hlavni pribehovy lince k vysoky reputaci smerujou
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOUPLE: Jsi si jisty? Ja po prologu mel reputaci -100 a stale ji tak mam (i po vezeni v Ratajich).
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GOSHEWAN: behem main questu ji budes mit stabilne na 100
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: tak před bitvou to chápu (i tak se tam ale dalo dostat), ale hlava mi nebere proc i po bitve, když se vrata v prubehu vyvratily
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: tak pribyslavice jsem hral celkem na zacatku, takze penez jsem urcite tolik nemel a i equip jsem si tam boostnul. Jen nerozumim tomu proc byla zavrena ta cast mapy s mrtvolou prcka? Nejakydesignerske rozhodnuti aby se clovek nedostal rychle k dobremu lootu?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: to nejspis jo, ale nic nad cim by oko zaplesalo ( s 60k v kapse a 20 v truhle mne uz cetky moc nezajimaj - z nepratel stejne lootuju povětšinou jen svy sipy a grose, sem tam něco co ma dobrej pomer vaha/cena) - proste jsem cekal nejakej peknej boss loot a ono nic
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Jde nejak zvysit reputace ve Skalici po prologu?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GANDHI: uz si nevzpominam,ale urcite toho bylo dost,za par tisic a vyplatilo se to
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nicmene to, ze v kostele jsou dve bedny (nepocitaje sudy se zelim), pricemz v jedny je par supu a druha je prazdna me dojalo:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: jj, v bednách nakej loot byl, ale spis podradnej a prislo mi, ze i horsi, nez když jsem ty tabory cistil puvodne - stealth sabotaz se zvrtla ve vyvrazdeni kempu
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    REDSNAKE: sakra...jdu tam!! :-))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    to je zajimavy, ja mel po bitve v pribyslavich, kdyz jsemse tam vratil, hromady lootu v bednach
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOUPLE: jo, pár jsem takhle taky obral během bitvy, i když většinou jsem bral jen peníze a šípy...ale musím se tam mrknout znovu... :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: kdyz jsem se do Pribyslavice vratil, tak armor sice zadnej, ale po zemi se valelo velky mnozstvi stitu a zbrani tak za bura. Jinak mezi jednotlivejma sekvencema (napr. kill the archers) mas dost casu obrat padly a nalozit loot na kone :))
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    pro info Bug v úžicich v krčmě (nezle vylezt po žebříku) - už zde zminoval CLAVEN , stale trvá + se tam pred krčmou sekne šenkýřka a nereaguje na nic. , dnes se zkusim vratit pro klece ze slavíky jestli se to nejak samo neopravilo........teda pokud tam z úžic ve zdraví dojedu :D .....
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Dotaz jde vám změnit dabing na ps4? jsem chtěl zkusit němčinu a neslo mi to a reinstal fakt nechci kvůli těm 20giga xD
    CIBL
    CIBL --- ---
    Když pecka nejprve zmlátíš pěstmi, tak ho můžeš obrat o vše a zabít jeho vlastním mečem :-) ale v animaci má pak bohužel stejné vybavení.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw. dneska jsem odehral Pribyslavice a zadny krkolomny orgie se nekonaly. Bitva probehla v pohode a vlastne vypadala i docela dobre (ani to na mne nepusobilo tak prkennym dojmem jako z prvnich videi)

co mne nakrklo bylo, ze hra me pak teleportuje do Rataji, takze si nemuzu olootovat nepratele - aspon Prckuv mecak jsem si chtel odnyst) - a kdyz tam dojedu, tak tam samo zadny mrtvoly nejsou, jedina, ktera tam je, je zminenej Prcek, jehoz equip nestoji za moc a jeho mec jsem stejne nenasel. Krom toho se k nemu da dostat pouze skrz glitch (staci vyskocit na jeden kerik a poskakovat u hradby chvilku, nez zachytite moznost pouzit zebrik na druhy strane, coz vam umozni po nem slezt:p ), protoze brana ke kostelu je proste furt zavrena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam