• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    to je zajimavy, ja mel po bitve v pribyslavich, kdyz jsemse tam vratil, hromady lootu v bednach
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOUPLE: jo, pár jsem takhle taky obral během bitvy, i když většinou jsem bral jen peníze a šípy...ale musím se tam mrknout znovu... :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: kdyz jsem se do Pribyslavice vratil, tak armor sice zadnej, ale po zemi se valelo velky mnozstvi stitu a zbrani tak za bura. Jinak mezi jednotlivejma sekvencema (napr. kill the archers) mas dost casu obrat padly a nalozit loot na kone :))
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    pro info Bug v úžicich v krčmě (nezle vylezt po žebříku) - už zde zminoval CLAVEN , stale trvá + se tam pred krčmou sekne šenkýřka a nereaguje na nic. , dnes se zkusim vratit pro klece ze slavíky jestli se to nejak samo neopravilo........teda pokud tam z úžic ve zdraví dojedu :D .....
    ZELVAK23
    ZELVAK23 --- ---
    Dotaz jde vám změnit dabing na ps4? jsem chtěl zkusit němčinu a neslo mi to a reinstal fakt nechci kvůli těm 20giga xD
    CIBL
    CIBL --- ---
    Když pecka nejprve zmlátíš pěstmi, tak ho můžeš obrat o vše a zabít jeho vlastním mečem :-) ale v animaci má pak bohužel stejné vybavení.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw. dneska jsem odehral Pribyslavice a zadny krkolomny orgie se nekonaly. Bitva probehla v pohode a vlastne vypadala i docela dobre (ani to na mne nepusobilo tak prkennym dojmem jako z prvnich videi)

co mne nakrklo bylo, ze hra me pak teleportuje do Rataji, takze si nemuzu olootovat nepratele - aspon Prckuv mecak jsem si chtel odnyst) - a kdyz tam dojedu, tak tam samo zadny mrtvoly nejsou, jedina, ktera tam je, je zminenej Prcek, jehoz equip nestoji za moc a jeho mec jsem stejne nenasel. Krom toho se k nemu da dostat pouze skrz glitch (staci vyskocit na jeden kerik a poskakovat u hradby chvilku, nez zachytite moznost pouzit zebrik na druhy strane, coz vam umozni po nem slezt:p ), protoze brana ke kostelu je proste furt zavrena
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PETINY: Až na to, že v Německu to ale nebylo kvůli nařčení z černochů, ale obsahu jeho vyjadřování na twitteru, v kombinaci s několika vyjádřeními, postoji na veřejnosti a který bylo a je na západě prostě dost za hranicí (taky toho pak spoustu smáznul a na facebooku přepnul na neveřejný). Černoši tam byly jen jako poznámka k dokreslení celé věci.
    Prostě zase kecá. Kdyby se na to vysral, udělal by líp. Jak už jsem psal je talentovanej a umí si jít za svým, něco se mu nelíbilo na designu her, šel a ukázal že to jde jinak. Svý věci rozumí a zjevně umí i motivovat další lidi. Tak ať se toho drží a na svět si stěžuje a nukleární pomstu světu ať slibuje jako my ostatní, někde bokem, potichu. A ne aby řval na twitteru a lajkoval se s lidma, který kvůli jejich extremismu a kriminální minulosti sleduje deset tajných služeb a kriminálních policií.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BIMBAS: ten prehoz imho nafasujes za zachrnu Capona - a jakmile koupis kone, hodi se iirc primo na nej.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koupil jsem si koně, dostal jsem na něj hned z ničeho nic přehoz. Pak mi na misi dali dalšího koně. Dají se koně někde přehazovat nebo mam jenom posledního koupeného koně ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    lol, tak jsem prave nasel truhlu, ve ktery ma muj kun zamceny veci - to jsou paradoxy:p
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Epic STAR WARS Lightsaber Mod - Kingdom Come Deliverance Mod Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=X6_avKbYFW0
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PETINY: uf to bylo vo fous, čím to zachránil? :D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Vávrove tvrdenia a realita sa dosť často rozchádzajú, nebral by som to veľmi vážne.
    PETINY
    PETINY --- ---
    VIRIK: no v tom rozhovoru ve Forbesu tvrdí, že jim kvůli té "kontroverzi" reálně v Německu hrozilo, že od nich odejde distributor, takže jen okrajový téma pár mimoňů to asi nebude.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SIRLOON: jo, přesně. Pak se rozmluvil o tom, že zrovna dělaj ve Warhorse ten vlastní dokument, tak jsem pochopil že do toho asi nechtěli nijak sahat. Přišlo mi, že ten manipulátor je Vávra, kterej využil situace a vylil si srdíčko.
    Akorát to jeho "brečení" mi přijde naprosto příšerný. Vždyť ej to bizzár. Já se koukal, kdo v americe to řeší, na tu diskuzi, to je naprosto mimozní klub několika pár lidí, kam je chodí trolit češi, kterejm dělá dobře že tam rozbrečej nějaký ženský, studentky, ani přesně netuším o koho jde. Něco na úrovni "chodil jsem strašit lidi v chráněné dílně, je to strašná sranda".

Nicméně něco mu říct měli, jsou to novináři a zrovna Zdeněk je dostatečně znalej, je to už veterán, Bigas to samý. Jsou to doprdele snad profesionálové, vždyť i já je sleduju roky, už musej bejt ostřílení – kdo jinej než oni? Jako chápu, že nechtěj dopadnout jako lidi z games.cz, se kterejma Vávra prostě nemluví, protože mu oponují (navíc věci i rozumí a on by nemusel odejít jako vítěz).

možná to blbě chápu já, možná je to styl "bláznivejm géniům se neodporuje, aby nevybouchli."
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VIRIK: tak Zdenek je kamos, ale taky mi prislo, ze mu podkurovali jak ten jeho blondatej rozkurovac z nemecka
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JInak vydržel bejt slušnej až do Vortexu, kde začal brečet jak mu všichni ubližují skrze černochy a že všichni co jsou proti němu jsou blbci co třeba tvrdí, že hedvábná stezka končila až v Praze a šla přes posázáví. Prostě "oni" jsou nelidi a hlupáci a jeho jediná pravda se těžko prosazuje.
    Nikdo mu tam neoponoval, ale to je proto, že ti kašpaři/novináři dělaj ve Warhorse i dokument a zjevně nechtěj aby je za platné otázečky a připomínky nevyrazili s nedodělaným projektem.

Je to prostě nepochopenej chudák. Strašná doba, strašná. Nicméně je to jako před tím, i před roky představoval protistranu (lidi na který nadává) jako třeba feministicky co ho obviňují ze znásilnění a podobně (měl snad i slzy v očích).
    Proto pak musí bejt tak krutej na twitchi. Nespravedlnost na tom světě, kurva, strašná nespravedlnost!

jinak vlastně docela dobrý rozhovor

Vortex #23 | Rozhovor s Danem Vávrou o Kingdom Come: Deliverance a spousta novinek
    https://www.youtube.com/watch?v=tTxs1qlI5zc&t=5474s
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    JONY: Já skoro začínám věřit, že on mu s tou hrou někdo pomáhal. Že on to ten podvodník nenapsal sám??
    JONY
    JONY --- ---
    HALCYON: tak ony se ty alt right tweety a statusy jen tak nenapíšou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam