• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.

Diskuze o RPG titulu od Warhorse Studios (Dan Vávra, Martin Klíma a další) ve stylu Dungeons and No Dragons ze středověkých českých luhů a hájů.

Oficiální stránky hry

Kickstarter

Warhorse Studios

Oficiální fórum

Očekávané datum vydání: Q4/2015 (lol, takhle to původně vážně bylo :))
    rozbalit záhlaví
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: tak můj test nového patche dopadl následovně:
    questy "z kamene" a "šibeniční bratři" FUNGUJÍ! hurááá...(musí se úkol začít od začátku)
    quest pro lovce v Talmbergu jde taky už vzít!! (s tím že se musí člověk vrátit před rozhovor s hospodským o práci pro lovce)
    to znamená, že na stávající save se opravy questů bohužel nevztahují...

NARKOTIX: pitomec do Ledečka nedorazí stále nedorazí... ani po opakování jeho questove lajny od začátku...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Ja jedu na PC, blížím se konci, jsem asi na 90ti hodinách a troufám si říct, ze mam temer všechny questy hotový... S tím že, 2 mi nejdou dokončit... Q "z kamene" a pak jeden spojenej s ním "něco o bratrech, ted jsem v praci a nevim přesně"... A 1 mi nejde vubec vzít.. A to q pro lovce v talmbergu (hospodskej me na neho odkázal.. Mám na mapě hvězdičku a lovec nemá žádný dialog..možná potřebují vyšší úroveň lovu, ještě jsem se nedostal k tomu abych to vyzkoušel...)

hra je to výborná... Vsichni se tu těšíte az pojedete na podruhé styl alá řezník... A ja se chystám na styl zabij za celou hru jen jednoho.. :-D
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    co koukam na youtube tak pc v poho.... ps4 nikdo asi nenahraval... ja ps4 a nejde ....tak kdyby mel nekdo podobny problem na ps!!! diky za info
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: rikam si jestli to není nejaka konzolova optimalizace, která vyhozenej debris uklizi z terenu prilis rychle a tenhle quest s tim proste nepocita
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REDSNAKE: totez, PC, a cekal jsem hodinu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DASTY1: u mě na PC v pohodě. Nikam jsem neodcházel, jen počkal pět minut přes T
    DASTY1
    DASTY1 --- ---
    chci se jeste zeptat na ten quest :Slavíci, mate take ten bug ze tam ty klece nejsou po vyhozeni s inventare ??? (na mape jsou nastrazene ale na miste fyzicky nic) zkusil jsem to jeste po nake dobe se tam podivat a stale stejny pribeh .... :/ ...takhle vsechny questy na trofej asi nedam .......
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CHRMLE: bacha na spoilery :) jinak vyresit vsechny 4 je statisticka jistota - jeden to proste byl
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    HNIZDO: ale vis, o kolik by to bylo jednoduzsi? By se hajzl pred sekerou priznal hnedka, jestli se tam schovava... Takhle furt po prvnim dnu v klastere nemam tuseni, kdo by to mohl bejt... Ale na prezdrzku jich tam je hromada :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHRMLE: lol, no, ma to logiku :)
    NOOLY
    NOOLY --- ---
    REDSNAKE: Joo souhlas. Treba by se mi vic libilo, kdyby to bylo trochu vic na Bergmana a min na Nolana, kdyz to hodne prezenu:)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    NEVILL: tyjo ja sem tedka teprv v klastere a musim rict, ze mi vubec nesedi, jak nemuzu vsechny problemy vyresit sekerou :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    STRANGERD: no já začal tím že hraju toho druhýho...i když je to celkem sranda jak se pořád tváří jako takovej hodnej trouba, což teda úplně neodpovídá tomu co jsem tam s ním už stačil napáchat... :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FURRYK: taky se tusim blizim ke konci, hraju za hodnyho jirku, co chce bejt ctnostnej rytir v nalestenym brneni... a uz se nemuzu dockat druhyho playthrough, kde to bude krvelacnej maniak a nenapravitelnej kleptoman:D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DOUPLE: mě přijde, že tý hře svědčila ta komorní atmosféra, epický scény a plot twist mi fááákt nesedl a nelogické a nepřirozené chování postav ve hře to pak jen podtrhlo. No, jako furt je to dobrá hra a na prvotinu studia asi super, ale..
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    REDSNAKE: taky, prijde mi ze ty dobry a slozity mechanismy cim dal vic pracujou proti atmosfere
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak jsem dohral a zacinam znovu .... moc jsem nedal side Q, ty bych ted rad trosku probehl vic ... a taky to chci zkusit vic na prasaka :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Už jsem zřejmě skoro na konci a musím bohužel konstatovat, že moje nadšení opadá..
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOUPLE: Ok, super, dik moc!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GOSHEWAN: Mozna kdybys dukladne kradl uprchlikum ze Skalice, tak to reputaci ovlivni smerem dolu, ale jinak udalosti v hlavni pribehovy lince k vysoky reputaci smerujou
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DOUPLE: Jsi si jisty? Ja po prologu mel reputaci -100 a stale ji tak mam (i po vezeni v Ratajich).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam