• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZKingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    GANDHI: Kterej vendor má otvírák na konzervy? :) a má to nějaké následky?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: jo je, o 3 body slash damage. Ale zase se nevali v nezamceny nebo easy-lock bedne
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOUPLE: a Caponovi uz ho nejde sebrat?

btw. neni ten Heroduv mec, co ma na sklade mecir v Ratajich jeste lepsi?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GANDHI: St. George je jenom jeden :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VLAKODLAK: rizni prvniho potulnyho knechta a mar temer totez:p
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    STRANGERD: Tak tohle zabolí :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a jste si jisty, ze ten chlapek mel do ledecka vubec dorazit? jestli je teda rec o tom sarlatanovi - me se questy pro nej tim jeho utekem proste uzavreli a zadnej potkej XY v Ledecku nenaskocil. Je to koneckoncu podvodnik, tak s nama treba jen vyjebal - koneckoncu se schylovalo k tomu, aby pro zmenu udelal neco on pro nas:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NARKOTIX: tak to je ovšem na znovurozehrání hry, pokud by někdo toužil po tom ty questy dodělat. Naprd. Neexistuje asi způsob jak konkrétní quest resetnout, co?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    NARKOTIX: tak můj test nového patche dopadl následovně:
    questy "z kamene" a "šibeniční bratři" FUNGUJÍ! hurááá...(musí se úkol začít od začátku)
    quest pro lovce v Talmbergu jde taky už vzít!! (s tím že se musí člověk vrátit před rozhovor s hospodským o práci pro lovce)
    to znamená, že na stávající save se opravy questů bohužel nevztahují...

NARKOTIX: pitomec do Ledečka nedorazí stále nedorazí... ani po opakování jeho questove lajny od začátku...
    PETINY
    PETINY --- ---
    "It should now be much harder to kill high-level enemies with one hit. (Unless they're helmetless. Stupid Runt...)"
    lol
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Po par hodinach testovani hry s patchem 1.3.1 musim rict, ze fps docela zlepseni hlavne ve mestech z 30 na 40-50fps pri stejnych detailej. Vypozoroval jsem ze stealth je fixnuty, takze pri drepu nebeham jak zajic ale podstatne pomaleji a ai je taky lepsi v ramci moznosti. Takze za me spokojenost :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Na Masarykově univerzitě se bude učit o videohře Kingdom Come — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...2413405-na-masarykove-univerzite-se-bude-ucit-o-videohre-kingdom-come
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    dodělal někdo ten meč královny ze Sáby?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    "Some easily accessible trunks with extremely good loot have been removed."

:)) ale stejne si clovek rika, proc je tam vubec davali...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NECROMAN: sejvy nsou kompatibilni?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Quest se Slaviky patch nezprovoznil.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Patch 1.3 je live na Steamu
    Steam Community :: Group Announcements :: Kingdom Come: Deliverance
    https://steamcommunity.com/games/379430/announcements/detail/1673523270493660881
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    GANDHI: no ma tu i svy negativum a to je prave mensi ponoreni se do hry, mne se ten koncept, ze kdyz koncim hru musim dojet nekam do postele nez ji vypnu libi, prijde mi sympaticky, ze pak clovek dycky zacne hrat s cerstve vyspalym jirim:) ale jasny, nic zasadniho proti tomu nemam, jen mi prislo zajimavy zjistit, jak to vidi ostatni
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STRANGERD: tak nejak to nejspis funguje i u ostatnich - nicmene uz z toho je videt, ze nejakou obskurni mechaniku skrz save on exit tim padem nepotrebujes a prinese ti zas jen komfort opusteni hry, kdyz potrebujes:)

u sejvovice mne nestve jeji existence - ale treba to, ze sveda po pouziti conspiciousness, z cehoz jako steathar nadsenej nejsem.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    WILL: pokud to tak je, pak uplne v poradku... jsem zvedavej:)
    GANDHI: mne se na tom libilo, ze skrze savy z questu a spani jsem vlastne temer nikdy save nepotreboval, pokud jsem nesel nekam, kde to bylo tuhy, ja tam zarval a napodruhy uz si to radsi posichroval sejvovici - takze sejvovice je sice drobnej voser, ale ma to v ramci herni logiky smysl, protoze ten voser ti zabranuje savovat pred jakoukoliv akci, takze zustava napeti/pocit nebezpeci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam